VizionarPaul F. wrote:Baš smo loši bili. Ako se dobro sjećam, Selektor Francuske je bio Blanc, sadašnji trener PSGa. Nakon tekme je izjavio da je rekao igračima kako je najvažnije spriječiti Misimovića da doda loptu Džeki.sumirprimus wrote: u zivotu nisam manje odgledo tekme uzivo od ove...
Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#26 Re: Osmina finala
- Mali_Vuk
#27 Re: Osmina finala
Što je najgore nije ih uopšte ni imenovao, nego rekao da samo trebaju spriječiti broj 10 da doda loptu do broja 11 
-
vernes81
#28 Re: Osmina finala
A jos gore je sto Safet tad nije Avdiji i Hadzicu obukao 10-ku i 11-kuMali_Vuk wrote:Što je najgore nije ih uopšte ni imenovao, nego rekao da samo trebaju spriječiti broj 10 da doda loptu do broja 11
- Point.
#29 Re: Osmina finala
Jedina dilema, bar za mene, je za koga navijati veceras izmedju kockastih i portugalaca. Volio bih da izgube i jedni i drugi, ali posto to nije moguce veceras neka izgubi slabiji.
Vels - Sjeverna Irska? Bolje otici u ribu nego gledati ty patnju.
Svicarska i Poljska bi mogla biti dobra tekma.
- Better Man
#30 Re: Osmina finala
Volio bih da Hrvatska prođe, jer su kvalitetom i prikazanom igrom apsolutno zaslužili. Dragi su mi i Wels i Northern Irelad i šteta što jedni moraju kući. Švica i Poljska, tu mi je svejedno ko će proći.Point. wrote:Jedina dilema, bar za mene, je za koga navijati veceras izmedju kockastih i portugalaca. Volio bih da izgube i jedni i drugi, ali posto to nije moguce veceras neka izgubi slabiji.
- shake69
#31 Re: Osmina finala
Kockice su zasluzile prolaz, ali ce puknuti veceras, bojim se. U cetvrtfinale prolaze Portugal, Vels i Poljska!
- cyprus
#32 Re: Osmina finala
Evo i mene
Švicarska - Poljska 2
Iako su Švicarski i Poljaci sa imenima kojim raspolažu tu negdje, mislim da se Poljaci pokazuju kao mnogo kompaktniji tim. Ne vjerujem da će ova generacija kakvu Poljska odavno čeka propustiti priliku da uđe u osam najboljih. A vjerujem da i Lewandowski mora konačno proraditi...
Vels - Sjeverna Irska 1
Nema sumnje da su Velšani izraziti favoriti u malom britanskom derbiju. Ulsterovcima je i ovo ogroman uspjeh, a Bale i ekipa sigurno imaju veće apetite. Mislim da neće lako slomiti otpor Sjeverne Irske, ali bar jedna ili dvije lopte bi trebale ući...
Hrvatska - Portugal 2
Ovo je jedini par gdje sam zaista u nedoumici. Naravno, svako ko je imalo objektivan će reći da su Hrvati ovdje favoriti, ali ja se odlučih za "dvicu" djelomično zato što nisam htio da ureknem susjede, koji na osnovu onoga što su pokazali u grupi zaista zaslužuju sve simpatije i pohvale, a djelomično zato što je dobro poznato ko je Cristiano i šta on može (kad ga krene). Uzimam u obzir i balkanski mentalitet, od kojeg Hrvati ne mogu pobjeć, koliko god oni to htjeli, pa eto...
Francuska - Irska 1
Uzevši u obzir da Francuzi imaju skoro čitavu sedmicu odmora, a Irci upola manje (svaka čast kreatoru sistema), kao i domaćinski status, a da se ne lažemo i ogromnu prednost u kvaliteti, mislim da od osvete za Henryevu ruku nema ništa...
Njemačka - Slovačka 1
Jasno je da Njemačka ima prostora da ubaci u brzinu više u odnosu na ono što su pokazivali u grupnoj fazi, pa stoga mislim da Slovaci rutinski otpadaju...
Mađarska - Belgija 2
Iako sam se dobro zajebo sa nekim predikcijama u vezi ovih reprezentacija u grupnoj fazi, sad smijem kuću staviti na Belgijance. Mađari jesu najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, ali ovo je najdalje što mogu...
Italija - Španija 2
U derbiju osmine finala možemo očekivati tika-taku s jedne strane i žabarovštinu sa druge. Prednost dajem Španiji, jer razlika u kvaliteti i mogućnostima je očigledna, samo je stvar materijalizacije iste...
Engleska - Island 1
U ovom duelu Bakalarskog rata čekujem najbolju predstavu Engleza u dosadašnjem toku prvenstva...
Švicarska - Poljska 2
Iako su Švicarski i Poljaci sa imenima kojim raspolažu tu negdje, mislim da se Poljaci pokazuju kao mnogo kompaktniji tim. Ne vjerujem da će ova generacija kakvu Poljska odavno čeka propustiti priliku da uđe u osam najboljih. A vjerujem da i Lewandowski mora konačno proraditi...
Vels - Sjeverna Irska 1
Nema sumnje da su Velšani izraziti favoriti u malom britanskom derbiju. Ulsterovcima je i ovo ogroman uspjeh, a Bale i ekipa sigurno imaju veće apetite. Mislim da neće lako slomiti otpor Sjeverne Irske, ali bar jedna ili dvije lopte bi trebale ući...
Hrvatska - Portugal 2
Ovo je jedini par gdje sam zaista u nedoumici. Naravno, svako ko je imalo objektivan će reći da su Hrvati ovdje favoriti, ali ja se odlučih za "dvicu" djelomično zato što nisam htio da ureknem susjede, koji na osnovu onoga što su pokazali u grupi zaista zaslužuju sve simpatije i pohvale, a djelomično zato što je dobro poznato ko je Cristiano i šta on može (kad ga krene). Uzimam u obzir i balkanski mentalitet, od kojeg Hrvati ne mogu pobjeć, koliko god oni to htjeli, pa eto...
Francuska - Irska 1
Uzevši u obzir da Francuzi imaju skoro čitavu sedmicu odmora, a Irci upola manje (svaka čast kreatoru sistema), kao i domaćinski status, a da se ne lažemo i ogromnu prednost u kvaliteti, mislim da od osvete za Henryevu ruku nema ništa...
Njemačka - Slovačka 1
Jasno je da Njemačka ima prostora da ubaci u brzinu više u odnosu na ono što su pokazivali u grupnoj fazi, pa stoga mislim da Slovaci rutinski otpadaju...
Mađarska - Belgija 2
Iako sam se dobro zajebo sa nekim predikcijama u vezi ovih reprezentacija u grupnoj fazi, sad smijem kuću staviti na Belgijance. Mađari jesu najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, ali ovo je najdalje što mogu...
Italija - Španija 2
U derbiju osmine finala možemo očekivati tika-taku s jedne strane i žabarovštinu sa druge. Prednost dajem Španiji, jer razlika u kvaliteti i mogućnostima je očigledna, samo je stvar materijalizacije iste...
Engleska - Island 1
U ovom duelu Bakalarskog rata čekujem najbolju predstavu Engleza u dosadašnjem toku prvenstva...
- It_is_a_Leclerc
- zg1911
#34 Re: Osmina finala
sitno se broji
najavljen sastav kao protiv turske, dakle s mandzom u napadu, brozom na desnom krilu i vidom na stoperu. steta sta nema lovrena da trci i skace za ronaldom. zvijer na zvijer
najavljen sastav kao protiv turske, dakle s mandzom u napadu, brozom na desnom krilu i vidom na stoperu. steta sta nema lovrena da trci i skace za ronaldom. zvijer na zvijer
- Point.
#35 Re: Osmina finala
Samo zbog domacih hrvatina ne mogu se natjerati na navijam za kockicke i dzaba.
- jethro
#36 Re: Osmina finala
Ja se ne bojim. Nek puknu.shake69 wrote:Kockice su zasluzile prolaz, ali ce puknuti veceras, bojim se.
- jethro
#37 Re: Osmina finala
Švicarska - Poljska 1
Vels - Sjeverna Irska 2
Hrvatska - Portugal 2
rancuska - Irska 1
Njemačka - Slovačka 1
Mađarska - Belgija 2
Italija - Španija 1
Engleska - Island 2

Vels - Sjeverna Irska 2
Hrvatska - Portugal 2
rancuska - Irska 1
Njemačka - Slovačka 1
Mađarska - Belgija 2
Italija - Španija 1
Engleska - Island 2
- pirmin
#38 Re: Osmina finala
O´Neill ne budi chka, ubaci Grigga da Pariz eksplodira! 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#39 Re: Osmina finala
Bice kartona.zg1911 wrote:sitno se broji
- Grean
#40 Re: Osmina finala
Point. wrote:Samo zbog domacih hrvatina ne mogu se natjerati na navijam za kockicke i dzaba.
Bio sam i ja zadrt iz istih razloga, cak mi je zbog toga ukinut tadasnji nick u vrijeme kad smo igrali prjateljsku s njima na Kosevu (Cyprus me tuzako moderacijiIt_is_a_Leclerc wrote:Puna podrška Portugalu.
http://www.vecernji.hr/reprezentacija/h ... ugal-51561
Da uzvratim, je li.
...ipak, danas navijam za Hrvatsku iz vise razloga. Prije svega zbog fudbala, igraju lijepo a i ne zelim da se fokusiram na likove poput Marina Rozica ili Raspudica. Fokusiram se na sve one u Hrvatskoj koji navijaju za BiH, fokusiram se na one bh Hrvate koji osjecaju Bosnu svojom drzavom, navijaju za nju a sasvim normalno da kao bh Hrvati navijaju i za Hrvatsku.
Mozda ih je malo, premalo, ljudi poput Damira Belje ali koliko god ih malo bilo izmedju ostalog zbog njega i onih koji imaju slicne stavove (npr. bh Hrvati koji su dosli u kockastim dresovima navijati za nasu reprezentaciju u rukometu kad smo igrali u Vitezu, nekima je to bilo bezveze a po meni ne tako losa poruka) cu navijati za Hrvatsku jer puno su mi bitniji Beljo i ljudi poput njega nego svi ovi drugi negativci bez obzira koliki omjer bio jednih i drugih.

https://www.facebook.com/Svi-BiH-Hrvati ... 796106381/ (ovo ipak je moglo biti izostavljeno
- Partijaner
#41 Re: Osmina finala
Sta Perisic ucini od glave. 
- cyprus
#42 Re: Osmina finala
Godine silne prođoše, a ti SKORO pa halalioGrean wrote:Bio sam i ja zadrt iz istih razloga, cak mi je zbog toga ukinut tadasnji nick u vrijeme kad smo igrali prjateljsku s njima na Kosevu (Cyprus me tuzako moderaciji, ali bilo proslo, skoro pa sam mu halalio
)
- AmiĐa_Idriz
- cyprus
#44 Re: Osmina finala
Partijaner wrote:Sta Perisic ucini od glave.

WTF
- Grean
#45 Re: Osmina finala
Pa zar si se toliko zalio da se i ne sjecascyprus wrote:Godine silne prođoše, a ti SKORO pa halalioGrean wrote:Bio sam i ja zadrt iz istih razloga, cak mi je zbog toga ukinut tadasnji nick u vrijeme kad smo igrali prjateljsku s njima na Kosevu (Cyprus me tuzako moderaciji, ali bilo proslo, skoro pa sam mu halalio
)
Nego ako može kakvo podsjećanje, ja stvarno pojma nemam
Ma ko ce se sjecati, nakon toga ja se nisam registrovao jedno pet godina. Uglavnom bio je onaj belaj koji su hrvatski navijaci napravili sa nasim specijalcima, naravno forum je brujao o tome jedni medju kojima i ja da im je trebalo jebati mater, drugi medju kojima i ti peace brothers prica i nemojmo vise o tome. Moderacija dala signal da se smije pisati samo o fudbalu i utakmici, ja nastavio o belaju na tribinama i kurcenju hrvatskih navijaca, ti prijavio post a ostalo je istorija...
- Ajatolah_
#47 Re: Osmina finala
A čekaj, koji je tadašnji nick, ako nije tajna?Grean wrote: Bio sam i ja zadrt iz istih razloga, cak mi je zbog toga ukinut tadasnji nick u vrijeme kad smo igrali prjateljsku s njima na Kosevu (Cyprus me tuzako moderaciji, ali bilo proslo, skoro pa sam mu halalio
)
Nije da i mi nemamo tradiciju navijanja protiv.It_is_a_Leclerc wrote:Puna podrška Portugalu.
http://www.vecernji.hr/reprezentacija/h ... ugal-51561
Da uzvratim, je li.
Uglavnom, danas navijam da Will Grigg zabije i da mi prođe ponešto što sam odigrao na kladionici, inače na prvenstvu simpatije imam jedino prema Mađarima i Poljacima. I prema Rumunima, al' ispadoše.
- Grean
#48 Re: Osmina finala
Au, njih ne volim od kako sam procitao da nemaju ni jednog katolika u reprezentaciji i da kad je prvi trebao zaigrati prijeceno mu smrcu pa je odustao.jethro wrote:Idemo Nirlije
Kod nas je bio krvavi rat pa nemamo takve stavove, reprezentacija nam je sastavljena od svih nacija. Za nevjerovati koja mrznja u toj S. Irskoj.
- BarbaDue
#49 Re: Osmina finala
Ukro fazon Aboriđanimacyprus wrote:Partijaner wrote:Sta Perisic ucini od glave.
WTF![]()
- Challenger__
#50 Re: Osmina finala

Hajmo Poljska!