Bahati vozaci na nasim putevima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

bleee_sa

#26 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by bleee_sa »

situacija11 wrote:Sad ispado ja kriv :lol:

Muha, ne mogu zbog guzve ujutro kad idem na posao ,nikako se tako parkirat.
Sjedni na taxi :kiss:
hizo ramidovic

#27 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by hizo ramidovic »

kolkoseja razumum ute zakone mores izic urikverc samo akosi slab sofer pase neznas okrenut naprkingu alonda trebas covijeku izasebe svirnut blickat ilnekako rec daon znade dasi tanak svoznjom
Bradafilozof

#28 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by Bradafilozof »

Inace, nase ceste su postale ruski rulet.fakat mi se nekad ne vozi auto. Svaku drugu voznju izbjegnem barem jednu nesrecu zahvaljujuci mojoj pribranosti i popustljivosti i na ustrb mog prava i prednosti.
Last edited by Bradafilozof on 25/06/2016 22:12, edited 1 time in total.
Edin H.

#29 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by Edin H. »

hizo ramidovic wrote:kolkoseja razumum ute zakone mores izic urikverc samo akosi slab sofer pase neznas okrenut naprkingu alonda trebas covijeku izasebe svirnut blickat ilnekako rec daon znade dasi tanak svoznjom
Moze li rotaciju da stavis?
sve na kvadrat

#30 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by sve na kvadrat »

Znaci, vozaču koji me zamalo ubio u naselju Lješeva kod Ilijaša se sjetim uže familije jer sam zbog njegovog preticanja kolone preko pune linije morao da siječem lijevu traku i uletim u nečije dvorište da izbjegnem direktan sudar jer nisam mogao desno gdje. Sreća njegova pa je sve ok i sa autom i sa dvorištem...
Bradafilozof

#31 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by Bradafilozof »

Mogo te satrat. A da si se slupao u tom dvoristu ovaj bi samo prosao i ti bi platio kaznu jer ne bi mogao dokazati da si izbjegavao kloca.
sve na kvadrat

#32 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by sve na kvadrat »

Bradafilozof wrote:Mogo te satrat. A da si se slupao u tom dvoristu ovaj bi samo prosao i ti bi platio kaznu jer ne bi mogao dokazati da si izbjegavao kloca.
Ma sreća pa sam samo prednjim dijelom malo ušao jer je bio širok trotoar i nisu ivičnjaci bili visoki....Inače bi čitav prednji trap odvalio...
karanana

#33 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by karanana »

ovo je katastrofa. ne vozim nesto puno, cak ne vozim ni svaki dan a ono sto vozam je pola sata gore-dole po gradu. ali haman svaki put sam svjedok ludjaka....prolazi kroz crveno, jurcanja, preticanja, ne zaustavljanja na stopove....totalno bezakonje.
pink floydd

#34 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by pink floydd »

SSemir

#35 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by SSemir »

tacno kako vrijeme prolazi situacija u saobracaju je sve gora i gora. puno vozim auto, cesto sma na putu i u zadnju godinu dana 4 udesa sam imao, nijedan mojom krivicom, (2 udesa zbog mortus pijanih vozaca) i jednom mi idiot razbio auto na parkingu i pobjegao. hvala bogu pa nijednom nisam imao ja povreda nikakvih. ali dovraga vise, ne mogu se oslanjat na srecu stalno, a izbjegavati se ne moze...
Laertes

#36 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by Laertes »

Znači sad ovdje seremo o vožnji u lijevoj traci. U podforumu "auto" bobi pobris'o :mrgreen:
Last edited by Laertes on 27/06/2016 11:01, edited 1 time in total.
otherside

#37 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by otherside »

pade mi na pamet kad spomenuste instruktore :D
isla ja na obuku i ono standardno na pocetku vjezbala na poligonu. kaze instruktor-e hajmo sad izaci na cestu...
i ja lijepo sa poligona polako da se ukljucim... instruktor isuce novine i otvori da malo prelista a "ucenik" tj.ja :D svinta lijepo u prvu traku lijevu, tj. onu za suprotni pravac :D
srecom, nije nikog bilo na cesti i ja vozim, ovaj cita novine :D
nakon 5-6 sekundi vidim ide auto pravo na mene :D
kazem ja: ovaj ce me udariti :D
spusti instruktor novine, uhvati se za glavu, jauknu nekako bolno i vrati me na poligon :D

ps. da se razumijemo, sad sam ekstra vozac (samo nekad ne kontam sto na autoputu svi voze u kontra smijeru, jesu li normalni???)
:D
supercali

#38 Re: Bahati vozaci na nasim putevima

Post by supercali »

Tamo gdje ides autoputem nema nista zanimljivo pa se svi vracaju

Ps. Ovo tvoje skretanje me podsjeti kad sam ja prvi put u engleskoj vozio
Dosli mi autom I u doveru hocu ja za london I standardno ja u desnu traku kad auta prema meni
Kontam gdje ce u pm
Sreca skontam brzo pa se vracaj u pravu traku
Post Reply