Daryl Dixon wrote:tugu osjecam jacu...
Kad muskarci placu
- studiorum_tuzlaensis
#26 Re: Kad muskarci placu
- jao_situacije
#27 Re: Kad muskarci placu
Bože sačuvaj, čuj da plačem
pa nisam žensko
pa nisam žensko
- Daryl Dixon
#28 Re: Kad muskarci placu
.
Last edited by Daryl Dixon on 28/06/2016 21:30, edited 1 time in total.
- radiša
#29 Re: Kad muskarci placu
znam zaplakat i kad padnem na jednom za milju
- Daryl Dixon
#30 Re: Kad muskarci placu
.
Last edited by Daryl Dixon on 28/06/2016 21:30, edited 1 time in total.
- radiša
#31 Re: Kad muskarci placu
to je to bruda 
-
kakavdanakneiskustvu
#32 Re: Kad muskarci placu
SmokingMan wrote:To samo je znam,i nije mi nikada bilo žao zbog nje.Samo kada bi znala koliko mi je stalo do nje,iako joj o tome veoma malo govorim,suptilno.Nebesa,koliko mi je srcu bliska ta djevojka,bez obzira na njenu narav i sve ono kroz šta je prošla u životu.sadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
Svaki dan mi naum padne ona njezina rečenica "Bolje je voljeti i izgubiti,nego nikad ne voljeti - E.Kant."
Ona je ustinu djevojka vrijedna poštovanja.
-
SSemir
#33 Re: Kad muskarci placu
Deen kaze da muskarci ne treba da placu!
- spreca
#34 Re: Kad muskarci placu
koja si ti vjestica...........on ako tebe ne odrobija dobro si prosla....pazi sta radis, da nebude s u crnoj hronicisadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
- supercali
#35 Re: Kad muskarci placu
2 juni 2013
otisao u italiju gdje sam bio sa jednom djovanom
slatka taman za mene
taj dan toliko emocija se nakupilo i samo odjednom suze na oci
grlio je plakao al od srece ona me grlila smirivala
to je eksplodiralo kad je sudija svirao kraj utakmice livorno empoli gdje je livorno pobijedio 1:0 i tako usli u seriju a
otisao u italiju gdje sam bio sa jednom djovanom
slatka taman za mene
taj dan toliko emocija se nakupilo i samo odjednom suze na oci
grlio je plakao al od srece ona me grlila smirivala
to je eksplodiralo kad je sudija svirao kraj utakmice livorno empoli gdje je livorno pobijedio 1:0 i tako usli u seriju a
- pink floydd
#36 Re: Kad muskarci placu
Ja sam plako kad je Esmeraldi uspjela operacija i kad je progledala
- muha_sa
#37 Re: Kad muskarci placu
mene je ovo rasplakalopink floydd wrote:Ja sam plako kad je Esmeraldi uspjela operacija i kad je progledala

- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#38 Re: Kad muskarci placu
Nisam nikad zaplako ni pred bilo kakvom zenskom osobom osim pred mamom. Jednom sam bio bas blizu ali uspio sam se iskontrolisat iako su mi oci bile pune suza ali nisam ih pustio.
Situacija je bila takva da sam joj pola sata pricao kako i koliko sam je zavolio, koliko mi je draga i koliko sam odvratno zaljubljen u nju...njen odgovor naravno da me ne gleda tim ocima ali da vise nego ista zeli da ostanemo prijatelji jer me voli i obozava kao drugara. Mozete zamisliti to razocarenje...onda je ustala i jako dugo me zagrlila... ipak uspio sam se nekako iskontrolisat. Sad mi je zao sto sam i ovoliko emocija pred njom pokazao jer s ove vremenske distance mislim da ih nije zasluzila.
Inace sam dosta emotivan ali kad sam nasamo. U drustvu i pred drugima nikad vise. Na prvu cak mozda djelujem odbojno i arogantno ali nisam takav. No, sta ocekivati od proklete skorpije
Inace sam dosta emotivan ali kad sam nasamo. U drustvu i pred drugima nikad vise. Na prvu cak mozda djelujem odbojno i arogantno ali nisam takav. No, sta ocekivati od proklete skorpije
- pink floydd
#39 Re: Kad muskarci placu
ja sam pravo plako, al ne zbog Esmeralde nego nisam se imo s kim igrat svi po kućama gledaju jel operacija uspjela, nidje žive duše na merajimuha_sa wrote:mene je ovo rasplakalopink floydd wrote:Ja sam plako kad je Esmeraldi uspjela operacija i kad je progledala
-
mali_balon
#40 Re: Kad muskarci placu
Priznaj da ti je bilo drago jer si osjeto njene fonas i na tvojim, pusti suplje o suzama i ljubavi...Jimmy McNulty wrote:Nisam nikad zaplako ni pred bilo kakvom zenskom osobom osim pred mamom. Jednom sam bio bas blizu ali uspio sam se iskontrolisat iako su mi oci bile pune suza ali nisam ih pustio.Situacija je bila takva da sam joj pola sata pricao kako i koliko sam je zavolio, koliko mi je draga i koliko sam odvratno zaljubljen u nju...njen odgovor naravno da me ne gleda tim ocima ali da vise nego ista zeli da ostanemo prijatelji jer me voli i obozava kao drugara. Mozete zamisliti to razocarenje...onda je ustala i jako dugo me zagrlila... ipak uspio sam se nekako iskontrolisat. Sad mi je zao sto sam i ovoliko emocija pred njom pokazao jer s ove vremenske distance mislim da ih nije zasluzila.
- dječak sa šibicama
#41 Re: Kad muskarci placu
Place mi se ali ne smem, navik`o sam tako, da se smejem kad mi nije u zivotu lako....
- travar
#42 Re: Kad muskarci placu
Jimmy McNulty wrote:Nisam nikad zaplako ni pred bilo kakvom zenskom osobom osim pred mamom. Jednom sam bio bas blizu ali uspio sam se iskontrolisat iako su mi oci bile pune suza ali nisam ih pustio.Situacija je bila takva da sam joj pola sata pricao kako i koliko sam je zavolio, koliko mi je draga i koliko sam odvratno zaljubljen u nju...njen odgovor naravno da me ne gleda tim ocima ali da vise nego ista zeli da ostanemo prijatelji jer me voli i obozava kao drugara. Mozete zamisliti to razocarenje...onda je ustala i jako dugo me zagrlila... ipak uspio sam se nekako iskontrolisat. Sad mi je zao sto sam i ovoliko emocija pred njom pokazao jer s ove vremenske distance mislim da ih nije zasluzila.
- supercali
#43 Re: Kad muskarci placu
daj tu ovamo da je kaznimo sto te ostavila na cjedilu tadaJimmy McNulty wrote:Nisam nikad zaplako ni pred bilo kakvom zenskom osobom osim pred mamom. Jednom sam bio bas blizu ali uspio sam se iskontrolisat iako su mi oci bile pune suza ali nisam ih pustio.Situacija je bila takva da sam joj pola sata pricao kako i koliko sam je zavolio, koliko mi je draga i koliko sam odvratno zaljubljen u nju...njen odgovor naravno da me ne gleda tim ocima ali da vise nego ista zeli da ostanemo prijatelji jer me voli i obozava kao drugara. Mozete zamisliti to razocarenje...onda je ustala i jako dugo me zagrlila... ipak uspio sam se nekako iskontrolisat. Sad mi je zao sto sam i ovoliko emocija pred njom pokazao jer s ove vremenske distance mislim da ih nije zasluzila.
- Danguba
#44 Re: Kad muskarci placu
Eki, mladozenja proplak'o.sadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
Nije mu trebalo dugo.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#45 Re: Kad muskarci placu
Nije mi tad bilo do sisa sve da me je gađala u glavu sa njima.mali_balon wrote: Priznaj da ti je bilo drago jer si osjeto njene fonas i na tvojim, pusti suplje o suzama i ljubavi...
Ti si mog'o dobit studenticu koja živi u Sarajevu sama u stanu, djevojka otvorenih pogleda koja voli seks i lake droge ali nikad nikakvu ponudu nisi poslo. Prošo voz jbgsupercali wrote: daj tu ovamo da je kaznimo sto te ostavila na cjedilu tada
@ttravar
tako nekako je bilo
- spreca
#46 Re: Kad muskarci placu
nekad je sevap odrobijatiDanguba wrote:Eki, mladozenja proplak'o.sadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
Nije mu trebalo dugo.
- dale cooper
- Jack Be Nimble
#48 Re: Kad muskarci placu
Prvi put da sam ono glasno jecao i plako pred poznatim i ne poznatim, kada mi je tata umro.
A suze su znale same od sebe da krenu pri kraju Rokija i ovog zadnjeg Creeda/Rokija, nakon Izetovog gola (ali eto nije nakon Vedatorovog tada me od srece protjeralo u WC)...uglavnom filmovi, kada vidim da jedu na ekranu onda i ja ogladnim, kada vidim suze na ekranu onda i menu krenu bez ikakvog razloga
A suze su znale same od sebe da krenu pri kraju Rokija i ovog zadnjeg Creeda/Rokija, nakon Izetovog gola (ali eto nije nakon Vedatorovog tada me od srece protjeralo u WC)...uglavnom filmovi, kada vidim da jedu na ekranu onda i ja ogladnim, kada vidim suze na ekranu onda i menu krenu bez ikakvog razloga
- sema911s
#49 Re: Kad muskarci placu
- kada sam otisao iz Bosne plakao svaki dan(sada vidim da je to od srece)
- kada sam gledao snimku svog udesa(uh evo suza)
- ima ona pjesma "dva galeba bela" ne volim ko je pjeva samo tekst
- tuzni filmovi(sudbine ofo ono),
- prilikom guljenja luka obavezno
- Bayern manchester ona dva gola pred kraj
- dodjem kuci peglanje sjedem i dobro se isplacem
jbga imamo i mi muskarci osjecaje(mada su svi u chuni) ali imamo
- kada sam gledao snimku svog udesa(uh evo suza)
- ima ona pjesma "dva galeba bela" ne volim ko je pjeva samo tekst
- tuzni filmovi(sudbine ofo ono),
- prilikom guljenja luka obavezno
- Bayern manchester ona dva gola pred kraj
- dodjem kuci peglanje sjedem i dobro se isplacem
jbga imamo i mi muskarci osjecaje(mada su svi u chuni) ali imamo
- Euridika
- Globalna šefica
#50 Re: Kad muskarci placu
Muškarci plaču kad vide ovakvu temu...