Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Usput, susret Austrija-Madjarska je najvise puta igrani medjunarodni susret dvije reprezentacije u historiji, poslije para Argentina-Urugvaj. Ovo im je 100 i neka medjusobna utakmica.
Sjecate li se prije, Austrija je nosala bijelo-crne dresove, slicno Njemackoj. Prije 10ak godina izgleda promijenili sa bijelih na crvenu boju. Nisam skonto zasto, ali eto interesantno. Prvi put cujem da u modernom periodu neka nacionalna selekcija skroz promjeni boje, a bez neke politicke promjene.
cyprus wrote:Ja kao istaknuti prognozer kažem da će se Mađari naprimat golova i danas, a i generalno na prvenstvu Danas će zabit Arnautović (x2), Harnik i Janko Na drugoj strani Nikolić počasni
cyprus wrote:Ja kao istaknuti prognozer kažem da će se Mađari naprimat golova i danas, a i generalno na prvenstvu Danas će zabit Arnautović (x2), Harnik i Janko Na drugoj strani Nikolić počasni
Nece tebe to druze nikako, nemoj mi zamjerit ali tebi bi bilo bolje kladionicu da zaobilazis.
Austrija nula u odnosu na kvalifikacije..
Alaba, van forme totalno, ni ostali nisu nesto bolji..
pobijedila mrtva Madjarska, igraju nesto slicno kao Grcka u svojim danima..
najbezveznija tekma...
Logovan wrote:Portugal bi mogao ispasti. Zatvori Ronalda i 90% posla je završeno.
Mrtva reprezentacija skroz.
Imaju dobrog selektora.
Iako ga je Pape nadmudrio on je za mene jedan od boljih na prvenstvu, trener koji zna gdje je mjera kako ofanzive tako i defanzive. Od Grcke je napravio ekipu koja zna i igrati fudbal, sto se nije moglo reci za onu koja je osvojila EP.