khm khm...napisao si nesto sto ja vec dugo mislim a ne usudjujem se napisati.pitt wrote:jasta cu.......mogu i odavde mjenjati:D Digo sam ja ruke od revolucija vise....neostvarljivo sa beskicmenjacima
:D
Najveci neprijatelji BIH
-
St.Germain
-
meatoverhere
1. SDS, HDZ, SDA
2. Srbija i Hrvatska
Eto ih 5 u dvije kategorije
2. Srbija i Hrvatska
Eto ih 5 u dvije kategorije
-
meatoverhere
Vidis da sam te prokuzio tamo na temi o religiji (pokrstavanje muslimana).claybrain wrote:kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.
kusturica je samo rekao da su muslimani srbi koji su presli na islam, zasto ga mrziti radi toga? uostalom tako misle sve katedre za slavistiku i istoriju balkana svih nezavisnih akademskih institucija, od oxforda, preko stanforda do harvada.
druga je stvar sto neki novi ljudi sa novom agendom i novom (politikantskom) povijesti zele nacrtati drugaciju istinu jer im ova neodgovara, ali to nije posten motiv za demonizaciju kusturice.
osim toga on je osudjivao i srpski ekstremizam, izazvao seselja na dvoboj![]()
mrznja prema kusturici je testament primitivnosti bosanskog drustva i odraz dubokih kompleksa i krize identiteta kod istih.
-
meatoverhere
Oni spadaju pod SDS i SDA.sudnjidan wrote:Zaboravili ste Crnogorce (Radovan Karadzic, Fahrudin Radoncic).
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#31 Re: Najveci neprijatelji BIH
1. radikali svih boja vjerskih/političkihSt.Germain wrote:prepisana tema iz posljednjeg Starta:
1.
2.
3.
4.
5.
sta vi mislite?
2. kršitelji ustava
3. bogataši - lopovi
4. političari koji ne predstavljaju one koji su ih izabrali
5. međunarodni predstavnici koji pojma nemaju ni o čemu kod nas
- pitt
Hahahahah picko jednaSt.Germain wrote:khm khm...napisao si nesto sto ja vec dugo mislim a ne usudjujem se napisati.pitt wrote:jasta cu.......mogu i odavde mjenjati:D Digo sam ja ruke od revolucija vise....neostvarljivo sa beskicmenjacima
Pa sta treba.....nisam mazohista a ni sizif
Komi, gdje su tu pirati?
-
St.Germain
ama nisi, al ja sam moderator, ne smijem ti ja svasta pricatpitt wrote:Hahahahah picko jednaSt.Germain wrote:khm khm...napisao si nesto sto ja vec dugo mislim a ne usudjujem se napisati.pitt wrote:jasta cu.......mogu i odavde mjenjati:D Digo sam ja ruke od revolucija vise....neostvarljivo sa beskicmenjacima
Pa sta treba.....nisam mazohista a ni sizif
-
Nenadv24
a nigdje nema političara iz FBiH osim Mirnesa čak ni a de zea.St.Germain wrote:btw, tu su se nasli i vjeciti bjegunci, Kusturica i troclano predsjednistvo, Mirnes Ajanovic, narod koji zivi u BIH, citava politicka garnitura RS-a, a apsolutni State Enemy No. 1 je PADDY
- Murat Sabanovic
#48 Re: Najveci neprijatelji BIH
1.cecaSt.Germain wrote:prepisana tema iz posljednjeg Starta:
1.
2.
3.
4.
5.
sta vi mislite?
2.bora corba
3.galija
4.tomson