Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
što pilate čovjeka
ako imate koga spojite ih
ja nemam
ako imate koga spojite ih
ja nemam
- ExNihilo
#27 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Spojili bismo kada bi to bila poenta ove teme. 
-
Patriotska_Liga
#28 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Šta su uljudni papiri?
Ja sam zbrda originalno.
Ja sam zbrda originalno.
- HAVANA
#29 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Ne bi prodo,nema para.
Nace im moj stari sta hoce,eno ga dole zgubidani i sunca guzove po po godine.Cijena sitnica.2% Ha ja,nema nista nako. 
-
utopijabih
#30 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Ima moj stric prodaje kucu bas kakvu zelis i 1/1 je, u Dubrovniku, stric je cijeni 2.5 miliona EUR-a ali dalo bi se spustit za bar 1% od cijene.hrle1976 wrote:Dvoje porodice traze nekretninu na jadranskoj obali.
Prva trazi kucu ili stan duz citave obale uklj. i otoke. Stan ili kucu ne ispod 60m2 kvadratnih (stan) ili 80m2 (kucu). Da nije prestaro, ne starije od 1990, evt. 1987 pod uslovom da je u odlicnom stanju. Mora imati uljudne papire, da nije zidano na crno i sl. da se nalazi u jednom od gradova na moru.
Druga porodica trazi stan ili kucu, ali vise navijaju za kucu - lokacija juznije od Splita pa do do okolice Dubrovnika, otoci nisu ukljuceni. Stan ili kucu ne ispod 60m2 kvadratnih (stan) ili 80m2 (kucu) ili da ima mogcnost za lagano prosirenje u vis. Da nije prestaro, ne starije od 1990. Mora imati uljudne papire, da nije zidano na crno i sl. da se nalazi u jednom od gradova na moru.
Nude gotovinu. Prodavac mora napisati cijenu i infomacije o objektu / nekretnini. Na PP bi bilo najbolje pa cu vase podatke infomacije i podatke dati dalje. Prva je iz Konjica originalno, a druga iz Sarajeva originalno.
Kuca je 80 m2, i ima vocnjak i okucnicu od 1.000 m2
Ima pogled na more, mogu ti poslati slike na email.
-
Patriotska_Liga
- karanana
#32 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
a ti bi da prevaris drzavu?hrle1976 wrote:Znaci i te kako ako prodavac placa porez na prodajuManu wrote:Izvini za off, ali kako se to jos moze platiti osim u gotovini? Onome tko prodaje ta informacija ne znaci nista, na racun mu samo novce mogu uplatiti. Osim ako ne kane odraditi u naturi ili platiti golfom 2, uz doplatu.hrle1976 wrote:
...Fazon je u tome sto ljudi placaju u gotovini ...nisam u toku sa HR zakonom da li placaju porez na prodaju nekretnine ili su 100% oslobodjeni. Oni tvrde da se placa pa zato to u gotovini. Kuzis nesto na papir nesto ispod stola - sit vuk i ovce na broju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#33 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
A kaze poprimio danski mentalitet
- ExNihilo
#34 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
ccc, mentalitet zajebi drzavu kako znas i umijes 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#35 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
ExNihilo wrote:Spojili bismo kada bi to bila poenta ove teme.
- hrle1976
#36 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
ides na foe skupa sa ostalima, pa ti svojima pricaj o mentalitetima i danskoj, bugarskoj i cemu ne sve vec._BataZiv_0809 wrote:A kaze poprimio danski mentalitet
asta
dale cooper
dildi
edin h
exnihilo
friskyoreo
gojeni h
ide medo sumom
karanana
korisnikk
special offer
stakasa
velekoski
svedjanin
- Banksy
#37 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Šta bi s onom zemljom na Ilidži što si je poklanjao sirotinji, uze li je ko ... 
- hrle1976
#38 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Kad sam ja to poklanjo zemlju na Ildizi i kome?Banksy wrote:Šta bi s onom zemljom na Ilidži što si je poklanjao sirotinji, uze li je ko ...
- karanana
#39 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
banksy ides na hoe list
- Banksy
#40 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Sirotinji, zemlja bez papira, ali korištena za ispašu, čini mi sehrle1976 wrote:Kad sam ja to poklanjo zemlju na Ildizi i kome?Banksy wrote:Šta bi s onom zemljom na Ilidži što si je poklanjao sirotinji, uze li je ko ...
- hrle1976
#41 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Neko te slago. Kao prvo na Ilidzi nemam nista, odnosno caca sa bratom je imao nekada u pola neki pasnjak kod Hrasnice koji su prodali prije nego sto je ovaj forum zazivio. Inace sve sto moji imamo je na Kasindolskoj, papiri su sredjeni, i nije nikada bilo nekome za poklona.Banksy wrote:Sirotinji, zemlja bez papira, ali korištena za ispašu, čini mi sehrle1976 wrote:Kad sam ja to poklanjo zemlju na Ildizi i kome?Banksy wrote:Šta bi s onom zemljom na Ilidži što si je poklanjao sirotinji, uze li je ko ...![]()
-
utopijabih
#42 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Ima moj stric prodaje kucu bas kakvu zelis i 1/1 je, u Dubrovniku, stric je cijeni 2.5 miliona EUR-a ali dalo bi se spustit za bar 1% od cijene.hrle1976 wrote:Dvoje porodice traze nekretninu na jadranskoj obali.
Prva trazi kucu ili stan duz citave obale uklj. i otoke. Stan ili kucu ne ispod 60m2 kvadratnih (stan) ili 80m2 (kucu). Da nije prestaro, ne starije od 1990, evt. 1987 pod uslovom da je u odlicnom stanju. Mora imati uljudne papire, da nije zidano na crno i sl. da se nalazi u jednom od gradova na moru.
Druga porodica trazi stan ili kucu, ali vise navijaju za kucu - lokacija juznije od Splita pa do do okolice Dubrovnika, otoci nisu ukljuceni. Stan ili kucu ne ispod 60m2 kvadratnih (stan) ili 80m2 (kucu) ili da ima mogcnost za lagano prosirenje u vis. Da nije prestaro, ne starije od 1990. Mora imati uljudne papire, da nije zidano na crno i sl. da se nalazi u jednom od gradova na moru.
Nude gotovinu. Prodavac mora napisati cijenu i infomacije o objektu / nekretnini. Na PP bi bilo najbolje pa cu vase podatke infomacije i podatke dati dalje. Prva je iz Konjica originalno, a druga iz Sarajeva originalno.
- hrle1976
#43 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
utopijabih wrote:
Ima moj stric prodaje kucu bas kakvu zelis i 1/1 je, u Dubrovniku, stric je cijeni 2.5 miliona EUR-a ali dalo bi se spustit za bar 1% od cijene.
Sa svim postovanjem prema tebi i tvom stricu ali 2,5 mil eura. Za te pare mogu kupiti u Kanu i okolici Porto Fina dvije kuce da padnu na dupe. Ja bi im prvi savjetovo da Dubrovnik nevrijedi tih para. Ljudi su pricali o nekoj klasi za koji smatram da je za HR previse ali eto. 2,5 mil € dati za Dubrovnik je van svake pameti. Nemoj mi zmjeriti ali kazem kako mislim. Ti ostavi ja cu prosljediti dalje ali nemoj racunati da ce ih zanimati, jer nisu u toj klasi.
-
utopijabih
#44 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Pa trebas reci tim ljudima ako su siromasni da traze gdje sta jeftino, nije dubrovnik za njihhrle1976 wrote:utopijabih wrote:
Ima moj stric prodaje kucu bas kakvu zelis i 1/1 je, u Dubrovniku, stric je cijeni 2.5 miliona EUR-a ali dalo bi se spustit za bar 1% od cijene.
Sa svim postovanjem prema tebi i tvom stricu ali 2,5 mil eura. Za te pare mogu kupiti u Kanu i okolici Porto Fina dvije kuce da padnu na dupe. Ja bi im prvi savjetovo da Dubrovnik nevrijedi tih para. Ljudi su pricali o nekoj klasi za koji smatram da je za HR previse ali eto. 2,5 mil € dati za Dubrovnik je van svake pameti. Nemoj mi zmjeriti ali kazem kako mislim. Ti ostavi ja cu prosljediti dalje ali nemoj racunati da ce ih zanimati, jer nisu u toj klasi.
U Dubrovniku imas kuca do 25 miliona EUR-a.
- medjutim
#45 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Matijevic_Vlado wrote:Eto kad ti nemas vremena da se registrujes na neki Hr Forum, evo ja cu pa ti javim sta kazu. Volim pomoci
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#46 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Al Ide medo sumom te naljutio

- burekodsira
#47 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
kako dobra tema, odavno se nisam ovako spontano ucipio 
- hrle1976
#48 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Nisu oni siromasni ali nisu niti budale.utopijabih wrote:Pa trebas reci tim ljudima ako su siromasni da traze gdje sta jeftino, nije dubrovnik za njihhrle1976 wrote:utopijabih wrote:
U Dubrovniku imas kuca do 25 miliona EUR-a.
-
statixx
#49 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Nama crnjak kad treba izdati da se pokriju troskovi, svakakvog svijeta ima, ostave sranje iza sebe.HAVANA wrote:Ne bi prodo,nema para.Nace im moj stari sta hoce,eno ga dole zgubidani i sunca guzove po po godine.Cijena sitnica.2% Ha ja,nema nista nako.
Btw kako se krecu cijene kvadrata na Makarskoj rivijeri, ispod magistrale.
- dildi
#50 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?
Sto ne priznas raji da trazis za svoj drugi identitet nekretninu (zviz) hahahhahahrle1976 wrote:Dvoje porodice traze nekretninu na jadranskoj obali.
80m2 u Dubrovniku haahahahah