Nista drugo mu nisu mogli naci. Jedino da ga probaju sjebati s porezom kao Caponea
MAFIJA ALL ABOUT
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#26 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Kalicu se sudilo za pranje nekih cca 8 miliona eura. Naravno oslobodjen je optuzbe 
Nista drugo mu nisu mogli naci. Jedino da ga probaju sjebati s porezom kao Caponea
- mO k3
#27 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Sve su ovo male mace , picke da izvinite spram nekima koje svi znamo
- KB9
#28 Re: MAFIJA ALL ABOUT
ma legija je bio lud struja, ko bipolaran, nekad ugladjeni vojnik po svim pravilima uz dobre odluke a nekad nevidjena budala koja udara ljude kad mu ne puste pjesmu i pali kafice jer mu se moze 
- hrle1976
#29 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Turkovic mafija -
cirkus i komedija. Ma jedan vojnik iz Legije stranaca je spretnij nego oni svi skupa. Obicni kokosari nista vise.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#30 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Npr?mO k3 wrote:Sve su ovo male mace , picke da izvinite spram nekima koje svi znamo
Ako je neka referenca ubijanje,mlacenje ljudi i sl nebuloze,to su za mene obicni kokosari. Ovi su na mnogo vecem nivou,cim ovoliko godina rade,drze dole pola Crne Gore,okrecu milijarde,a prstom ne micu,sve drugi za njih rade. Naravno uz aminovanje s vrha. CG i Kosovo su mafijaske drzave. Jedni su se odvojili da bi mogli mafijati i imati svoje parce avlije,drugi su novcem od mafije platili neovisnost.
Last edited by mali_milojica on 08/06/2016 09:17, edited 1 time in total.
- mO k3
#31 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Jok kakvo ubijanje , sve ide dzentlmenskimali_milojica wrote:Npr?mO k3 wrote:Sve su ovo male mace , picke da izvinite spram nekima koje svi znamo
Ako je neka referenca ubijanje,mlacenje ljudi i sl nebuloze,to su za mene obicni kokosari. Ovi su na mnogo vecem nivou,cim ovoliko godina rade,drze dole pola Crne Gore,okrecu milijarde,a prstom ne micu,sve drugi za njih rade.
SDa,HDZ,SNSD, SDS..
- KB9
#32 Re: MAFIJA ALL ABOUT
sdp nista ha?mO k3 wrote:Jok kakvo ubijanje , sve ide dzentlmenskimali_milojica wrote:Npr?mO k3 wrote:Sve su ovo male mace , picke da izvinite spram nekima koje svi znamo
Ako je neka referenca ubijanje,mlacenje ljudi i sl nebuloze,to su za mene obicni kokosari. Ovi su na mnogo vecem nivou,cim ovoliko godina rade,drze dole pola Crne Gore,okrecu milijarde,a prstom ne micu,sve drugi za njih rade.![]()
SDa,HDZ,SNSD, SDS..
- mO k3
#33 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Nisu mi pali na pamet ,ali evo da ne ispadnem da sam SDPKB9 wrote:sdp nista ha?mO k3 wrote:Jok kakvo ubijanje , sve ide dzentlmenskimali_milojica wrote: Npr?
Ako je neka referenca ubijanje,mlacenje ljudi i sl nebuloze,to su za mene obicni kokosari. Ovi su na mnogo vecem nivou,cim ovoliko godina rade,drze dole pola Crne Gore,okrecu milijarde,a prstom ne micu,sve drugi za njih rade.![]()
SDa,HDZ,SNSD, SDS..
SDA,HDZ,SNSD,SDS,SDP ....
Dobar?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#35 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Tinejdzeri se loze na mafiju 
- dječak sa šibicama
#36 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Citajuci ovaj topic, dodjoh do zakljucka da je najzajebanija mafija, forumska mafija! 
- delllboy79
#37 Re: MAFIJA ALL ABOUT
dječak sa šibicama wrote:Citajuci ovaj topic, dodjoh do zakljucka da je najzajebanija mafija, forumska mafija!
Forumska raja zna sve . Zna vise nego sve obavjestajne sluzbe zajedno.
- delllboy79
#38 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Primjera je mnogo. Pa i Aliju je neko pustio iz zatvora da osnuje stranku. I Njofra je imo nekih aferima ka general JNA pa i njega pustise da osnuje stranku i ostvari tisucljetni san pa disident Seselj i njega su pustili i zatvora i Radovana isto i on je kao doktor bio u zatvora a knda su sve ove vođe nacionalno zagrijanih masa formirali razne cele i slicne bosove koji su opet pravili klanove i mafije kojima su upravljali ovi sa vrha . Piramida je to.Tomahawk11 wrote:E jeste otkrili Ameriku....pa dovoljan je primjer Cele, s Alijom u zatvoru, poslije protekcija da radi sta hoce....ruka ruku mije.
Normala da su mafijasi i vlast ko sipka i bubanj.
-
nema me tamo
#39 Re: MAFIJA ALL ABOUT
Ono što glavni iz objevještajnih su primorani da kazu to se i zna.delllboy79 wrote:dječak sa šibicama wrote:Citajuci ovaj topic, dodjoh do zakljucka da je najzajebanija mafija, forumska mafija!
Forumska raja zna sve . Zna vise nego sve obavjestajne sluzbe zajedno.