Na jesen polazem pravosudni pa eto pripremamo neke protuavionske mitraljeze.
Samo bahato
pink floydd wrote:ajd što je pucao, al đe ćeš na internet objavitmada s našim zakonom neće imati previše problema
Nije.forest gump wrote:Je l' ovo normalno ???
ovo je kdavetinja wrote:Tipičan odraz primitivizma, provođenja nasilja i uznemiravanja. Nadam se da će dobiti dostojnu prekršajnu prijavu.
Nije to ništa čudno, to je sada moderno. Moj komšija je vojno lice, a samim tim ima oružje u kući. Njegov sin, vršnjak sa ovim iz Bileće, se slikao sa oružjem i objavio slike na Facebook. Sve je bilo super, dok policija nije pokucala na vrata. Tada više nije bilo zabavno.pink floydd wrote:ajd što je pucao, al đe ćeš na internet objavitmada s našim zakonom neće imati previše problema
a nedo bog kakvog rata takvi prvi dezertiraju, ima svuda takvog kukoljaŠveđanin wrote:Poznajem neke osobe koje se loze na rat, vojsku, oruzje.. to mi je oduvijek bila posebno interesantna grupa ljudi.![]()
To mi je bas fenomen kad vidim u jednoj izuzetno mirnoj zemlji poput Svedske, istina ima dosta registrovanog oruzja ali nije to poenta. Izuzimam nase i ostale iz ratom zahvacenih podrucja koji su dosli u Svedsku, PTSP, treba im izduvni ventil, stagod.. Kod nas su puske, pucanje, postala tradicija. Govorim o narodu gdje to nije tradicija i primjercima ljudi kod njih sto se na ovo loze.
Mi na ekskurziji, ganjamo djevojke, a on ponio makete oruzja, kupuje neke lazne metke, razmjenjuje vojne uniforme.... Interesantno nikad u zivotu nije vidio rat, niti ima bilo kakve veze sa bilo kakvim ratom. Jos mene non stop vukao za rukav da mu pricam o ratu u Bosni, da mu trazim gdje moze kupiti uniforme i predmete iz rata....
Svako ima svoj hobi, razumijem to, a s obzirom da sam u srednjoj bio okruzen sa njih par pa sam ih morao cesto gledati, mogu reci da je rijec o vrlo cudnim ljudima, da ne govorim neku drugu rijec...
pink floydd wrote:a nedo bog kakvog rata takvi prvi dezertiraju, ima svuda takvog kukoljaŠveđanin wrote:Poznajem neke osobe koje se loze na rat, vojsku, oruzje.. to mi je oduvijek bila posebno interesantna grupa ljudi.![]()
To mi je bas fenomen kad vidim u jednoj izuzetno mirnoj zemlji poput Svedske, istina ima dosta registrovanog oruzja ali nije to poenta. Izuzimam nase i ostale iz ratom zahvacenih podrucja koji su dosli u Svedsku, PTSP, treba im izduvni ventil, stagod.. Kod nas su puske, pucanje, postala tradicija. Govorim o narodu gdje to nije tradicija i primjercima ljudi kod njih sto se na ovo loze.
Mi na ekskurziji, ganjamo djevojke, a on ponio makete oruzja, kupuje neke lazne metke, razmjenjuje vojne uniforme.... Interesantno nikad u zivotu nije vidio rat, niti ima bilo kakve veze sa bilo kakvim ratom. Jos mene non stop vukao za rukav da mu pricam o ratu u Bosni, da mu trazim gdje moze kupiti uniforme i predmete iz rata....
Svako ima svoj hobi, razumijem to, a s obzirom da sam u srednjoj bio okruzen sa njih par pa sam ih morao cesto gledati, mogu reci da je rijec o vrlo cudnim ljudima, da ne govorim neku drugu rijec...
cuj bos u kuci i navija za noleta?Šveđanin wrote:Jel ono bos istrcao iz kuce...
vidim da mi često spominju neki mordor pa ne kontaminsomnia78 wrote:Procedura![]()
Siguran sam da postoji i kucna dostava, pogotovo tu u Mordoru
Ovi svedi sto se furaju bi prije rekao prvi ginu a ne dezertirajupink floydd wrote:a nedo bog kakvog rata takvi prvi dezertiraju, ima svuda takvog kukoljaŠveđanin wrote:Poznajem neke osobe koje se loze na rat, vojsku, oruzje.. to mi je oduvijek bila posebno interesantna grupa ljudi.![]()
James Bond i hanuma 7mirzaaa33 wrote:Samo pištolji su dozvoljeni![]()
Nebeska posla.forest gump wrote:Je l' ovo normalno ???
Je li moguce?delllboy79 wrote:Uhapseni