Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemojte skretati s teme..covjek je dugo planirao ovaj atak na W. House a vi o nekakvoj andji..to u ovom trenutku nije vazno..bez obzira kakve ambicije pitt imao prema istoj...
Zadig....jel ono ti posao trazis jos Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
trazim jaro, evo danas ostajem duze na poslu radim neki on line french lessons da se prisjetim.
Sutra me zove zena is GE da mi provjeri francuski za neki poso.
(treba samo basic french, ali i to sam zaboravio pa ponavljam)
Hajde ba.....ima strasse uvijek ako nista ne nadjes :D
ma evo i ja sam danas bizi pravo......necu sici kvotu od milju postova po danu kako je krenulo :D
Sao da napomenem da je Andja bila poklon od Kazanove sa Majevice....i da nije bila nevina kad sam je ja dobio :D:D
pitt wrote:Hajde ba.....ima strasse uvijek ako nista ne nadjes :D
ma evo i ja sam danas bizi pravo......necu sici kvotu od milju postova po danu kako je krenulo :D
Sao da napomenem da je Andja bila poklon od Kazanove sa Majevice....i da nije bila nevina kad sam je ja dobio :D:D
pitt wrote:Jes vidio sponzorusha sto su se iskupile cim su auto ugledale :D E nece moci tako......andja bar nije materijalista :D
jasta su..kalsicne sponzoruse..onu jednu vidjam po gradu ..prava kurava..vide auto i lanac kod frajear oko vrata i odmah ih bruka..neka..neka..kupit cu i ja lanac...
Dat cu ti ja lazni rolex (sto nataknem kad u maticu krenem) pa se i ti kurchi malo. DA vidis kako na to padaju....i andju sam sa tim oborio sa sve 4 noge :D
pitt wrote:Dat cu ti ja lazni rolex (sto nataknem kad u maticu krenem) pa se i ti kurchi malo. DA vidis kako na to padaju....i andju sam sa tim oborio sa sve 4 noge :D