Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lokalni_razdjevicar wrote:Evo Fadil Novalić kaže da godišnje građani BIH na kladionici troše 1.3 milijarde Km, a na hljeb 300 miliona.
Nekako mi ova cifra nerealno djeluje ili smo totalno zglajzali.
Sta je tu cudno ? Sitna je to lova .... to znaci da godisnje gradjani potrose 4 KM kladionice : 1 KM hljeb godisnje.
Samo Fadil grijesi tu .... kao biznismen bi trebao znati da na kladionicu ne "trosis" nego investiras uz moguce gubitke. A hljeb se jede .... nije to investicija i to je potrosna roba.
To mi isto dodje kao da se poredi .... trosenje polnih organa naspram hljeba.
pa i ti bi kao investitor trebao znati da je kupovina hljeba investicija u produzenje zivota,
svaka potrosnja je investicija, samo je pitanje sta ce ti donijeti dobit a sta gubitak.
lokalni_razdjevicar wrote:Evo Fadil Novalić kaže da godišnje građani BIH na kladionici troše 1.3 milijarde Km, a na hljeb 300 miliona.
Nekako mi ova cifra nerealno djeluje ili smo totalno zglajzali.
Sta je tu cudno ? Sitna je to lova .... to znaci da godisnje gradjani potrose 4 KM kladionice : 1 KM hljeb godisnje.
Samo Fadil grijesi tu .... kao biznismen bi trebao znati da na kladionicu ne "trosis" nego investiras uz moguce gubitke. A hljeb se jede .... nije to investicija i to je potrosna roba.
To mi isto dodje kao da se poredi .... trosenje polnih organa naspram hljeba.
pa i ti bi kao investitor trebao znati da je kupovina hljeba investicija u produzenje zivota,
svaka potrosnja je investicija, samo je pitanje sta ce ti donijeti dobit a sta gubitak.
Hahahahahahahhahahahaha Kakvo produzenje zivota je hljeb ?
To je potrosna roba ... ne investicija. Investicija bi bila kad bih ja otvorio pekaru ... pa vama prodavao hljeb. E to je investicija.
Dobro je rekao onaj glumac Emir Hadzihapfizbegovic: "Logika ne stanuje u BiH-a"