Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bumbar wrote:E ali tu ti je fazon sto se onda snimatelj mora tempirati pa nek ti ne snima facu...ili mozda samo dio face... uglavnom, promijeni kut snimanja
TourniqueT wrote:Jednu normalnu... bez da mnogo histerishe zato sto sam zaboravio datum "godisnjice" njene najbolje prijateljice...
Tamnih velikih ociju i duge tamno smedje kose (prirodna boja bez primjesa kojekakvih swarckopfa ili kak se vec zovu)
Neku koja nece da me gushi sa pitanjima koja obavezno sadrze podpitanja uz dodatna zapitkivanja i propitivanja o stvarima koje apsolutno nemaju veze s ovim kosmosom...
Neku djevojku koju mozes poljubit bez da pokupis 678 grama najnovijeg pudera i da na tebi ne ostanu brljotine raznih max i mini faktora...
Jednu s kojom ti moze biti divno cak i kad svo vrijeme jednostavno sutite u 4 zida... i bude vam super...
Jednu zbog koje nemoram da obavezno znam sva inn mjesta u gradu na kojima se obavezno moram pojaviti...
Jednu koja nece ugasiti The Cure u po frke da bi pogledala neku spansku sapunicu...
Jednu koja nece 30% naseg razgovora tipkati po mobitelu...
Jednu koja zna reci HVALA i MOLIM TE...
Jednu zbog koje necu morati imati najsvjezije updateovan organizer kad, sta, gdje, kako...
Djevojku sa ispravno podesenim sistemom vrijednosti u glavi...
Trazim samo jednu obicnu normalnu djevojku... za kojom se nece okretati pola ulice... nishta vishe...
jel trazim mnogo ?
isto tako, samo sto ja to imam
samo sto je crvenkasta kosa :D