Prenemaganje na Facebook-u?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mutivoda

#26 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Mutivoda »

insomnia78 wrote:Nista me ne nervira
Ignore zakon
Ko i foe lista na forumu :thumbup:
:thumbup: al fakat

mene više nerviraju ljudi koji stalno trube o tome šta ih nervira, a mogu uticati na to, i ne gledati/ne čitati to.. pa šta hoŠ, da fejzbuk (u ovom slučaju) filtrira sam?!

na naslovnoj su mi samo bile stranice, grupe koje pratim.. niko od ljudi nije, ako me šta interesuje, otvorit ću profil, al svi sklonjeni.. i ćao :mrgreen:
Nadzorna_ploca

#27 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Nadzorna_ploca »

Sta je facebook ljudi? Pozz.
hrle1976

#28 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by hrle1976 »

insomnia78 wrote:Pa imas onu opciju da ne vidis objave
Ko te nervira ukljucis to. Ne vidis sta objavljuje, ostaje ti u prijateljima i mirna Bosna
Nije da me neko nervira da ga moram ono skroz na skroz odjebati. Nego ili ja ne kopcam foru facebooka ili sta je stos. Slikanje sa pizzom. http://www.telegraf.rs/vesti/1257140-mo ... recni-foto
hrle1976

#29 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by hrle1976 »

Mutivoda wrote:
insomnia78 wrote:Nista me ne nervira
Ignore zakon
Ko i foe lista na forumu :thumbup:
:thumbup: al fakat

mene više nerviraju ljudi koji stalno trube o tome šta ih nervira, a mogu uticati na to, i ne gledati/ne čitati to.. pa šta hoŠ, da fejzbuk (u ovom slučaju) filtrira sam?!

na naslovnoj su mi samo bile stranice, grupe koje pratim.. niko od ljudi nije, ako me šta interesuje, otvorit ću profil, al svi sklonjeni.. i ćao :mrgreen:
Znaci ti rijesavas strucno problem tim sto ces ga ignorisati? Najlaske je ignorisati ali hajmo malo se pozanimati, jer problem nece nestati zato sto ga ignorisem. Zasto Temzira mora da stavlje slike svojih tabana, ili Semsudin se slika sa pizzom te pomfritom?
medvjed23

#30 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by medvjed23 »

Mutivoda wrote:

upravo. čitanje fb objava i forumskih postova nije obavezno. ako čitaš nekoga ko te nervira, sam si sebi kriv :D
i moguće je da imaš problem sa mazohizmom :D
Mutivoda

#31 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Mutivoda »

Pa nek' stavlja šta ko hoće.. Temzira voli svoja stopala, meni je to bezze, sklonim je sa naslovne..
ako mi kad šta zatreba od Temzire, posjetim njen profil..
Šemso smatra pizzu egzotičnom i izgleda mu predobro
slika je, sačuva, objavi
da ima za uspomenu
to što meni, npr. kad hoću da jedem, aparat nije na kraj pameti, je možda što sam halapljiva..
A on, ima vremena za sve..
Zaželim se Šemse, posjetim profil, vidim kako mu je dobro bilo na moru
vidim slike pizze, a ona izgleda yummy
ogladnim, izlogujem se, odem jest
i njih sigurno nervira što ja ludim kad Željo gubi npr.. a da ne pričamo kad se nešto dobro dešava.. :D

Mislim, ono, ako su objave na fejZbuku taj bitan problem koji ti smatraš da se treba rješavati, a ne da su to gluposti, bezazlene stvari, koje ti se sviđaju/ne sviđaju, ali ne trošiš vrijeme da se nerviraš oko toga, mislim da onda to nije glavni problem koji trebaš rješavati :D

a i ignore je iz raja izašao :mrgreen:
bumerangss

#32 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by bumerangss »

muha_sa wrote:ženska objavila smrt majke i stavila smrtovnicu :-)

preko 150 lajkova---idiotizam :-)

I moj je dobar jaran iz studentskih dana nedavno stavio smrtovnicu od oca kad mu je umro i ja tu ne vidim nista lose jer da nije ja mu ne bih otisao na dzenazu jer ne bih znao. Jeste idiotizam to lajkati ali se moze i treba u komentaru izjaviti saucesce, basunsagolsun, sabur... i to je meni ok.
bumerangss

#33 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by bumerangss »

SmokingMan wrote:
Dosadno mii wrote:zajednički profili

vrhunac idiotizma
Znaš,moraju da imaju kontrolu jedno nad drugim,ali nisam siguran ko prednjači u tome,žene ili muškarci,podjednako... :D
Moj stariji brat i snaha imaju zajednicki profil i ja se samo nasalio da rastave profile da bih ja imao lajk vise a snaha se odma naljutila i rekla bratu da ce rastaviti ako se rastave na fb :D ona je toliko ljubomorna a on jadnicak ne smije prnuti dok je ne pita :-)
Nepass

#34 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Nepass »

hrle1976 wrote:Narode sta vama ide najvise na zivice kod drugih ljudi, kad pisu ili ljepe sadrzaje na Facebook zidu? :D
Djeca, wc slike, slike u autu opcenito kurcenje.
Oni statusi i mudre rijeci sve prepisano. Citav fb
bumerangss

#35 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by bumerangss »

insomnia78 wrote:Pa imas onu opciju da ne vidis objave
Ko te nervira ukljucis to. Ne vidis sta objavljuje, ostaje ti u prijateljima i mirna Bosna
Meni opet dolaze objave od te osobe iako sam iskljucio pracenje a stvarno me smori jer objavi po 10 statusa dnevno a ne bih da je blokiram da se ne naljuti :roll:
SmokingMan

#36 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by SmokingMan »

bumerangss wrote:
SmokingMan wrote:
Dosadno mii wrote:zajednički profili

vrhunac idiotizma
Znaš,moraju da imaju kontrolu jedno nad drugim,ali nisam siguran ko prednjači u tome,žene ili muškarci,podjednako... :D
Moj stariji brat i snaha imaju zajednicki profil i ja se samo nasalio da rastave profile da bih ja imao lajk vise a snaha se odma naljutila i rekla bratu da ce rastaviti ako se rastave na fb :D ona je toliko ljubomorna a on jadnicak ne smije prnuti dok je ne pita :-)
Vjerujem da je u gabuli i fakat to može biti ozbiljan problem,znaš žene... :D

Kada im pođeš u goste odnesi im kakav pristojan poklon.
Towelie

#37 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Towelie »

Osobe koje subotom uvece objave golisave fotke iz klabinga, a nedeljom posle podne ide hadis kako su najbolji oni koji su najbolji prema svojim zenama. :-D
cyprus

#38 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by cyprus »

Ne nervira me ništa... Jedino zakolutam očima kad vidim da neko šeruje nešto sa novi-svjetski-poredak.com... Malo me plaši broj raje koji se zalijepio za to sranje...
esmasaric

#39 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by esmasaric »

Kad stranice koje sam lajkala prije sto godina počnu objavljivati "Clickbait" članke, pa ih moram unlike.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#40 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by plain vanilla »

Nista me ne nervira, ne uzivljavam se previse. :mrgreen:

Ali, mislila sam da je zajednicki profil vrhunac gluposti. Nije.

Ipak je vrh kad ti se javi lik koji dijeli profil sa zenom (i na slici je s njom) i krene ti prosipati neku pricu :shock: Gledas i ne vjerujes
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#41 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Truba »

za djetice ste ljubomorni to smo davno apsolvirali
zeina

#42 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by zeina »

Sad fol nikog nista ne nervira, ono svi su cool, nek svak radi sta hoce...aman jesmo svi fini i liberalni :roll:
Korisnikk

#43 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Korisnikk »

Nervira me kad se ljudi cude sto ti profilna nije zajednicka slika sa djevojkom nego lik iz jedne serije ili pak apstraktna slika.
zeina

#44 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by zeina »

Black swan wrote:za djetice ste ljubomorni to smo davno apsolvirali
Djecu moze da ima skoro svako, a i onaj ko ih ima moze ih izgubiti ne daj Boze, tako da osjecaj ponosa na samu cinjenicu da imas dijete ili osjecaj ljubomore sto neko ima dijete su bolesni osjecaji i normalan insan to nikad nece osjecati
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#45 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by plain vanilla »

zeina wrote:Sad fol nikog nista ne nervira, ono svi su cool, nek svak radi sta hoce...aman jesmo svi fini i liberalni :roll:
Facebook je mjesto za razondu, narocito kad pocnes koristiti block :D

Ako je neko koga ne mozes blokirati (neka smor famElija), onda u postavkama napravis da ne vidis njihove objave.

I to je to :)
Kaligrafija

#46 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Kaligrafija »

Kako me ne nervira ba... "Onaj" se prezderava negdje svaki dan, i sve to jebeno mora uslikati i sherat, a mozda je neko od raje gladan... Hamo copa pite, Hamo copa pizze, Hamo jede hamburger, a k...c ce za veceru... Takvi su kod mene odmah letili, sreca pa je to bio mali procenat...

Sta volim, volim slike sa putovanja, dalekih putovanja...jer neka mjesta koje moji prijatelji posjecuju, ne mozes ni izgooglati...E, to volim... Volim one zajebantske komentare, obicne...ljudske...Volim da vidim da su mi prijatelji istinski sretni...Ja vise volim mojih 150 prijatelja, koje sve znam oci u oci, nego trilion stranaca, ciji me zivoti uopste ne interesuju...
jao_situacije

#47 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by jao_situacije »

plain vanilla wrote:Nista me ne nervira, ne uzivljavam se previse. :mrgreen:

Ali, mislila sam da je zajednicki profil vrhunac gluposti. Nije.

Ipak je vrh kad ti se javi lik koji dijeli profil sa zenom (i na slici je s njom) i krene ti prosipati neku pricu :shock: Gledas i ne vjerujes
nije to ništa dok ti se ne desi uživo :-)
medvjed23

#48 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by medvjed23 »

pa hoće ljudi da se druže
Bosanski_kralj

#49 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Bosanski_kralj »

Smiješni su mi ljudi koji samo štancaju statuse, citate, slike s vjerskim motivima, a svaki vikend su naroljani, kurvaju se, psuju...

Smiješno je vidjeti kako djevojke jedna drugu obasipaju komplimentima na komentarima slika, a ustvari nikako se ne podnose. Licemjerje do bola

I naravno, užasno me nerviraju savršene, fotošopirane slike, i kad tu osobu vidiš uživo, razočaraš se. Ovdje se moram "pohvaliti" da mi često govore kako sam daleko ljepši uživo nego na slikama, valjda zbog toga što se za slikanje ne pripremam po pola dana i ne obrađujem iste svim mogućim programima.
Nisrin

#50 Re: Preseravanje na Facebook-u?

Post by Nisrin »

1. Filteri, a uzivo grobovi!
2. Lazni identiteti, zivoti, savrsenost
3. Pozivi u grupe i igrice, smorise...
4. Zajednicki profili ili profili IME PREZIME EX PREZIME
5. Izjave ljubavi "maco, pile, ljubavi, jedina, najvise te volim, bebo", wtf?!
6. citiranje svih slavnih pjesnika, knjizevnika bez navodjenja porijekla citata, a u zivotu nisu odmakli od "Jezeve kucice"
7. dopisivanje po zidovima u nekim kodovima + nerazumne izjave koje samo njima nesto znace
8. komentarises nekome nesto i X nepoznatih ljudi te dodaje u prijatelje?! ako ne lajkas i ne komentarises ljudi te izbrisu? wtf?
9. promovisnje raznoraznih gluposti, podrzavanje svega i svacega sto granici sa razumom, patetika - socijalne price = izazivanje paznje i sazaljenja! bljuc!
10. najbolje da se izbrisem :D
Post Reply