Dzevad JamesHAVANA wrote:Dzevad,dadni Dzevad.
Mislim da je mali s ovom kombinacijom svugdje prispio
Dzevad JamesHAVANA wrote:Dzevad,dadni Dzevad.
Lascivnosti ove vrste ne prilice dignitetu globalnog moderatoraChmoljo wrote:nadam se da se ne zovu Kimeta i Tarik...
Da se vi ne bi svađali, najbolje je da mi na forumu odlučimo. Ja glasam za Valentino i Dolče.sadie_forever wrote:Cekamo bebu ja i muz,aBd djecaka.Nedavno kad smo poceli pricati o imenima muz je izrazio zelju da ime bude po njegovom ocu.Meni se to ime nikako ne svidja,i skroz je starinsko i uz to tesko mi ga izgovoriti.Ja sam rekla da ne zelim to ime dati,ali kad sam ispricala drugima o tome kazu da sam losa osoba da je to grijeh moj itd,,,pa mi recite sta bi vi ?
Usli smo u corsokak, input nedovoljan. Trebaju nam ime roditelja i ocevog babe.avetinja wrote:Da se vi ne bi svađali, najbolje je da mi na forumu odlučimo. Ja glasam za Valentino i Dolče.sadie_forever wrote:Cekamo bebu ja i muz,aBd djecaka.Nedavno kad smo poceli pricati o imenima muz je izrazio zelju da ime bude po njegovom ocu.Meni se to ime nikako ne svidja,i skroz je starinsko i uz to tesko mi ga izgovoriti.Ja sam rekla da ne zelim to ime dati,ali kad sam ispricala drugima o tome kazu da sam losa osoba da je to grijeh moj itd,,,pa mi recite sta bi vi ?
administrator, moliću lijepo. ne unižavaj mi titulu.stakasa wrote:Lascivnosti ove vrste ne prilice dignitetu globalnog moderatoraChmoljo wrote:nadam se da se ne zovu Kimeta i Tarik...
Mogao si reci i Kaduna i RamoChmoljo wrote:administrator, moliću lijepo. ne unižavaj mi titulu.stakasa wrote:Lascivnosti ove vrste ne prilice dignitetu globalnog moderatoraChmoljo wrote:nadam se da se ne zovu Kimeta i Tarik...
a nisam ja kriv što imaš pokvarene misli.
jer ne vidim po čemu je Tarkim lascivno...
To je vise kombinacija ime-nadimak.insomnia78 wrote: Pa ne mora bukvalno biti duplo ime
Fuad-Deen
Stavis mu srednje ime i tako ispostujes i sebe i muza
Ovo uopste nije lose. Cak bih rekao najblize kompromisumali_balon wrote:Dzingis Kan
pa ima i to, hoće ljudi da imaju originalno dijetestakasa wrote:upsy_daisy wrote:Ne pratite hitove, dajte neko sa lijepim značenjem ...da ga IMA a ne da je neka izvedenica ili da je spoj vaših imena ili šta ja znam već...![]()
Cuj da je spoj vasih imena![]()
Apelujem postavljacicu teme da napise svoje i muzevo ime pa da mi kombinujemo
obzirom na teme koje smo imali priliku čitati, da prostite, najviše će najebati dijete.Tomahawk11 wrote:Postavljacica teme....najebala si ti ako ti formu bude i 1% uticao na ime djeteta.
Najbolje onda da mu das ime Forumaš.
Bas orginalnoZoya wrote:Ili Cmoljo
Znam za jednog momka koji je tako dobio ime....dobio kao dva prva slova od imena, recimo, majke i dva od oca.stakasa wrote:![]()
PA dobro je Hajrudin. Zvat će ga Haresadie_forever wrote:Nije nista ali znam kada je drugi sin bio u pitanju da je izrazila zelju da bude po njenom pokojnom muzuZoya wrote:Dje si bona Sady?![]()
Je li se svekrva oglasavala oko imena? Ti bona moras jedno po jedno u tom braku. Prvo da otrujes svekrvu pa sve ostalo.
Koje je ime u pitanju?
Hajrudin
Mogli su b dodati ispred da bar ima neko značenjeTomahawk11 wrote:Znam za jednog momka koji je tako dobio ime....dobio kao dva prva slova od imena, recimo, majke i dva od oca.stakasa wrote:![]()
Znas kako se zove? Idon. Cuj, Idon. Jbt, sta je Idon?
E pa eno si je prepo, pobrisala prvi post kad si joj otkrio identitetMatijevic_Vlado wrote:Jbt Stakasa ko da se tvom dijetetu daje ime. Sadetinom se bira, ohani