Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
- Mlohavi
#26 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
Kakve sirovine podrzavaju Asada jbt zivot. 
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#27 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
Kakva nula moraš biti da bi podržao tzv rebel, tj. daeš, JN i 118 sličnih maloumnicima predvođenih bandi kozohebaca.
- Mlohavi
#28 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
Kao sto rekoh.arman1 wrote:Kakva nula moraš biti da bi podržao tzv rebel, tj. daeš, JN i 118 sličnih maloumnicima predvođenih bandi kozohebaca.
- Mlohavi
#29 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
ISIL je sad vec strasno slab s kvalitetnim borcima. Ima tu vjerovatno jos njih za poneki kvalitetan napad, ali ogromna vecina(poput ovih na snimku)samo su topovsko meso. Pesmerge ih ugazise. 
- General War
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#31 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
daeš je potrošena roba i sad slijedi lešinarsko raskusurivanje.Mlohavi wrote:ISIL je sad vec strasno slab s kvalitetnim borcima. Ima tu vjerovatno jos njih za poneki kvalitetan napad, ali ogromna vecina(poput ovih na snimku)samo su topovsko meso. Pesmerge ih ugazise.
-
155_mm
#32 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
ovo sam gledao toliko puta i ovo je najveci dokaz da nedostatak oruzja Armiji BiH nije bio najveci problem nego nedostatak oficirskog kadra. pogotovo srednjeg kadra znaci komdanti bataljona i ceta. i zato sam zahvalan velikoj britaniji na onom njihovom programu za odabir i obzku oficirskog kadra u OS BiH.General War wrote:Onda dobro je da nisu ni gledali ovo:dale cooper wrote:Boraca i kurca.
Malo je falilo da pobiju sami sebe. Ovaj Abu Hajaar je legendaran.
Rola se frajer nazad do baze.Treba pročitati i komentare na ovaj video...ima ih odličnih:
"When I play multiplayer games, 90% of my teammates are Abu Hajaar."
"Let's disguise our suicide bomb car as the Batmobile, they'll never suspect a thing."
"Them trying to avoid enemy fire by rolling all the way back to their base made me spit out my tea."
"Poor Abu Hajaar, the perfect reason to why not all Muslims even if they wanted to are terrorists."
Poenta, zajebi se desavaju i kad komande kako treba nema, svega ostalog ima...
mada akcija ne bi bila ni potrebna da se je imalo 100-200 granata 155 mm za sruciti na to brdo. srbi bi sami sisli sa brda.
- KB9
#33 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
pa taj isti gradacac na kraju nije pao, dzaba sto su ga branile vojne neznalice a napadali profici direktno iz velike srbije, muda i volja su daleko bitniji od znanja i pozicije 
-
oridjidji
#34 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi
Ma ima onaj tragikomican snimak, kad Ameri zaglave u jednoj zgradi, a napali ih Mundzosi. Sakrio se pod nesto kao krevet i moli se, place, priziva spas. Kako ono gruhne eksplozija kakva, moli se sve vise.commendatore wrote:ne moze se osporit da su imali volova muda.... drito preko poljane na istaknut bunker pa sta bog da....zanimljivo je kako imaju oruzja i municije napretek i da je to uglavnom ostarjelo oruzje (izlizano i visestruko koristeno - vjerovatno nabavljeno iz starih ratnih zona).... jeste malo komicno zbog toga sto su sa sobom izgleda poveli neiskusnog levata koji je pozelio ahiret
![]()
ako analiziram takticki - mislim da je jedina greska ta - sto su u napad krenuli u sred bijela dana i sto je taj napad vrlo lose tj vrlo sporo izveden...
gledao sam ja i obucene amere u akciji - i da budem iskren a vjerovatno cu imati i negativne reperkusije - puno smotanije i puno usranije djeluju ameri u prosjecnoj akciji u iraku a posebno afganistanu.... americkom vojniku tamo je glavno oruzje - navodeci laser i satelitska veza.... uz obilje "fuuuck"..."shiiiit"... itd itd....
![]()
ovo doba go-pro camera, velike skladisne moci eto - dovede rat u rijaliti sferu..... zao mi je samo ideala.... zna se ko gine za njih.....
Mene ovaj snimak, podsjeti na to kad se iz dosade zaigram ove igre http://armyforcefirestorm.com/. Frajer mjenja oruzja ko na igrici.