ne znam je li ispit iz latinskog, ali ovo je pametnom i vise nego dosta.._MaYa_ wrote: haha sta je tebi danas si ustao na lijevu nogu?
ma daj covjece procitaj kakve gluposti pises...pa znam ja masu zlih ljud s zavrsenim faxom a izmedju ostalog ja sam dobra osoba stvarno imas krivo misljenje o meni
e imam ispit i trema me uzaaas :/ recite mi nesto lijepooo
-
car-x
-
_MaYa_
tebi je stvarno tesko sto zivot nije onakav kakav bi ti htjela da bude, sto nisi ti ta koja kreira ljude i nacin na koji zive...pa odrasti ti vec jednom i shvati da sam ja ovakva kakva sam i nemam se namjeru mjenjati bar ne silom...hananah wrote:Nesto lijepo - odrasti, nauci se suocavati sa svojim strahovima i zivotnim teskocama. Okreni se sebi. Ne davi druge za svaku sitnicu kroz koju prolazis kao npr: volim patkicu, nije mi dao da pijem pivu, ustala na lijevu nogu, svrbi me obrva itd.
a to apsolutno nema veze s tobom i prestani me vec jednom gnjaviti
meni je zao sto ti imas 40 godina i sto tebi ovo sve izgleda jadno
pa sjedi sa svojim vrsnjacima i razgovaraj...
kontas, do tebe je ne do mene
-
_MaYa_
ne znam kkakav covjek ima lose misljenje o sebi? maa normalnoi je da mislim o sebi da sam dobra...svastacar-x wrote:ne znam je li ispit iz latinskog, ali ovo je pametnom i vise nego dosta.._MaYa_ wrote: haha sta je tebi danas si ustao na lijevu nogu?
ma daj covjece procitaj kakve gluposti pises...pa znam ja masu zlih ljud s zavrsenim faxom a izmedju ostalog ja sam dobra osoba stvarno imas krivo misljenje o meni
-
_MaYa_
Zadig wrote:ako ce te to opustiti, onda DA, pomiri se unaprijed da sada nisi dovoljno ucila i da neces sada proci, ali ces izaci cisto onako reda radi. I onda kada dodje pitanje, lagano kazes, ja sam vec pala, al hajd da pokusam bar gradivo ovo da ponovim da vidim da li sam eto ovo pitanje dobro naucila ili ne. I eto..._MaYa_ wrote:ma najbolje da se ufuram da sam vec pala i gotovoZadig wrote:ja pred svaku tesku situaciju u zivotu (ispit, operacija i tako to) dje imam strah i temu sebi kazem samo jednu stvar koja mi zaista digne nivo opustenosti:
Za 2 sata (zavisnosti koliko traje) ce ovo biti proslost, i iza mene i ja nista necu moci da uradim po tom pitanju.
I onda se "prebacim" kao da je vec to proslo, i onda se totalno opustim i sve bude ok. Biti opusten u takvim prilikama je zaista odlicno!
Laganini, opusti se, ispit je ionako NEBITAN u zivotu (polozisces ga garant), i nista nije vrijedno tvoj zivaca.
hajd sad,
Ja sam tako polozio par ispita, a nisam ni htio da izadjem na ispit, nego na nagovaranje starih studenata sam kao eto izaso, i polozio.
To je filozofija koja se zove:
Ocekuj sve ne nadaj se nicemu. uliva dozu letargije, koja moze u sustini pomoci da se bolje ispit polozi...
more li vako?
i vise nego more...hvala
-
hananah
Prvo Majo nemam 40 godina, drugo pojma ti nemas o mom zivotu.
Ja ti kazem iskreno, prestani svaku sitnicu koja ti se desi u zivotu stavljati na forum.
A uostalom, sta se ja i bakcem sa tvojim glupostima.
p.s. evo upitah Aziru kaze da ces poloziti ispit samo ako se kanes patkice i predjes na nesto konkretno
Ja ti kazem iskreno, prestani svaku sitnicu koja ti se desi u zivotu stavljati na forum.
p.s. evo upitah Aziru kaze da ces poloziti ispit samo ako se kanes patkice i predjes na nesto konkretno
-
BigusDickus
Ako budes pisala esej, probaj da ne zapocnes sa "eeee"... 
-
_MaYa_
ja NEMAM POJma o tvom zivot ali ti imas o mom? dalje necu ni citati...presmjesna si i prestara da bi se samnom raspravljalahananah wrote:Prvo Majo nemam 40 godina, drugo pojma ti nemas o mom zivotu.
-
hananah
Majo ti si fina samo dok ti neko ide niz dlaku. Znam iz iskustva. Cim ti neko kaze istinu ti odmah vrijedjas. U pravu si, sta se ja bakcem tvojim pampersicama i koliko moze tecnosti da stane u njih. Ja sam stara baka i odoh piti kafu sa drugim bakama i dekama
i vidjeti gdje se prave najbolje i najjeftinije proteze. Evo ti baka Hana salje punu korpu kolaca i nemoj puno zaljevti mlijekom, jer ces jos vise piskiti a znas kako su skupe pampersice, a ti sine nemas jos hljeb u rukama dok ne zavrsis fakultet, baka se iskreno nada da hoces. Za pokolon cu ti poslati novu patkicu, stara se izlizala i poslat cu ti punu gajbu piva znam sine da ih volis, i naravno poslat cu ti i tutu, vec je vrijeme da se odviknes od pampersica ali polako kad prodjes ovaj ispit onda ti dolazi na red jos tezi - navikavanje na samostalno pisanje 
-
montenegrin
#40 Трема &
Трема се хвата за знање.
-
car-x
izvini kolega.. edu joj predlozio da se spuca..edu wrote:cuj neko..sad bih ti spuc'o ban........da mogu...car-x wrote:najapsurdnije je od svega kad ljudi tipa maya traze pomoc.. taman nesto kazes, a ona ti potvrdi da nemas pojma..
dobro joj je neko predlozio, jebi nesto sinko, mozda se smiris..
![]()
![]()
+
-
_MaYa_
jebiga vidis kako si prolupala...a to ti hoce kad me vuces za jezikhananah wrote:Majo ti si fina samo dok ti neko ide niz dlaku. Znam iz iskustva. Cim ti neko kaze istinu ti odmah vrijedjas. U pravu si, sta se ja bakcem tvojim pampersicama i koliko moze tecnosti da stane u njih. Ja sam stara baka i odoh piti kafu sa drugim bakama i dekama![]()
![]()
![]()
i vidjeti gdje se prave najbolje i najjeftinije proteze. Evo ti baka Hana salje punu korpu kolaca i nemoj puno zaljevti mlijekom, jer ces jos vise piskiti a znas kako su skupe pampersice, a ti sine nemas jos hljeb u rukama dok ne zavrsis fakultet, baka se iskreno nada da hoces. Za pokolon cu ti poslati novu patkicu, stara se izlizala i poslat cu ti punu gajbu piva znam sine da ih volis, i naravno poslat cu ti i tutu, vec je vrijeme da se odviknes od pampersica ali polako kad prodjes ovaj ispit onda ti dolazi na red jos tezi - navikavanje na samostalno pisanje
aj malo ohladi jednostavno ohladi...na forumu me nije bilodduuugo i samo jesam li progovorila ti se bacis na analiziranje, stvarno ali stvarno imas neki problem samnom? jeli to zato jer si ti ovdje glavna dok se ja ne pojavim ? hahaha hana odrasti malko
forum je tvoj vidim da je ovo tvoj zivot i ne oduzimam ti ga samo povremeno naletim ... mozda pricam samo o sebi ali dosadno mi pricati o tebi...a vidim da tebi nije o meni pa slobodno me nastavi analizirati...jer najiskrenije
zabavljas me
enjoy!
-
_MaYa_
car-x, ja sam mislila da smo se ja i ti dobro slagali? ne znam sto si toliko protiv mene u svakom slucaju nemas potrebe biti...
ako si mi stao na zulj stala sam i ja tebi to je sigurno hehe 
nema frke...uzivaj i kloni me se ! atoo dal cu se seksati ili ne...stvarno je moja stvar kada me bude zanimalo misljenje ja se necu ustrcavati vec cu postaviti temu JAOOO AL MI SE TUCAAAA il nesto slicno aaa pitaj hannu ona i onako sve zna
a sad zbogom ljudi odoh da prilegnem
ispit odgodjen
nema frke...uzivaj i kloni me se ! atoo dal cu se seksati ili ne...stvarno je moja stvar kada me bude zanimalo misljenje ja se necu ustrcavati vec cu postaviti temu JAOOO AL MI SE TUCAAAA il nesto slicno aaa pitaj hannu ona i onako sve zna
ispit odgodjen
-
Zadig
e bas mi je zao sto je odgodjen._MaYa_ wrote:car-x, ja sam mislila da smo se ja i ti dobro slagali? ne znam sto si toliko protiv mene u svakom slucaju nemas potrebe biti...ako si mi stao na zulj stala sam i ja tebi to je sigurno hehe
ispit odgodjen
hajd, sad se bar jos malo pokusaj spremiti