Guza = Instant dzehenem!seln wrote:E, jebi ga sad... ispusio samL u c i f e r wrote: ili sa ženom u njenu stražnjicu (analni otvor[/b]).»![]()
![]()
Pa ti metni
Guza = Instant dzehenem!seln wrote:E, jebi ga sad... ispusio samL u c i f e r wrote: ili sa ženom u njenu stražnjicu (analni otvor[/b]).»![]()
![]()
Alfons Kauders wrote:Ovo ce biti zanimljivo.![]()
Ocekujem bratsko slaganje svih vjerskih zajednica u pokusaju da se grupi gradjana gaze ljudska prava na osnovu seksualne orijentacije.
Mislim da to ima i veze sa popovima. Zabranjeno voce je najsladje - ako se legalizuju istospolne zajednice, ode im ceif helac.

E burazeru, jedno je zakon i Ustav a drugo provođenje zakona. Pogledaj koliko u BiH dobiješ za ubistvo a koliko odležiš i sve ti je jasno.Adriatic wrote:VCorp wrote:Za ove sve što citiraju šerijat - BOSNA JE SEKULARNA DRŽAVA. A topla braća će dobiti brak kad -tad![]()
Priznaj da i sam ne vjeruješ u ovo.
Pa dobro, stoji, ali isto tako nije ni "Za dom!" ustaski pozdrav, ali vecina ljudi ga vidi kao takav.__Phoenix__ wrote:Nije selam vjerski pozdrav
+1seln wrote:E, jebi ga sad... ispusio samL u c i f e r wrote: ili sa ženom u njenu stražnjicu (analni otvor[/b]).»![]()
![]()

Poslanik s.a.v.s. je rekao: „Proklet je onaj ko ima odnos sa svojom ženom u analni otvor.“ (Ebu Davud) Ovo je prljava i nastrana pojava, bukvalno oponašanje životinja. Ona je oprečna načelima vjere, morala i veoma štetna po zdravlje.JoseMujica wrote:a metnu li ga ovi barkovjerni kad mladoj u pakaš?

Nema njkakve razlike osim u nazivu. To se zove progutati ali da se ne kaze javno.Opetja033 wrote:Zavrsiti stvar kao u Hrvatskoj.
Brak je zajednica izmedju muskarca i zene.
Istospolne zajednice ne mogu da se nazivaj brakovima. Medjutim zakonski ta zajednica mora imati ista prava i tezinu kao i brak.
Kompromisno rijesenje, niko nije ostecen, problem rijesen.
Upravo, sustina svega. Doduse, jedino sam protiv mogucnosti usvajanja djece, ali ruku na srce to je vise onako instiktivno.Bodkin wrote:Nema njkakve razlike osim u nazivu. To se zove progutati ali da se ne kaze javno.Opetja033 wrote:Zavrsiti stvar kao u Hrvatskoj.
Istospolne zajednice ne mogu da se nazivaj brakovima. Medjutim zakonski ta zajednica mora imati ista prava i tezinu kao i brak.
I ja sam. Ne zbog njih nego zbog djece. Nije bosna amsterdam. Mozes misliti tog malog koji odrasta u bosni, a imaju jednog tatu i jednog babu. Mali bi imao traumeOpetja033 wrote:Upravo, sustina svega. Doduse, jedino sam protiv mogucnosti usvajanja djece, ali ruku na srce to je vise onako instiktivno.Bodkin wrote:Nema njkakve razlike osim u nazivu. To se zove progutati ali da se ne kaze javno.Opetja033 wrote:Zavrsiti stvar kao u Hrvatskoj.
Opetja033 wrote: Upravo, sustina svega. Doduse, jedino sam protiv mogucnosti usvajanja djece, ali ruku na srce to je vise onako instiktivno.
Bas tako, dete bi pre svega poremetili vrsnjaci u skoli.Bodkin wrote: I ja sam. Ne zbog njih nego zbog djece. Nije bosna amsterdam. Mozes misliti tog malog koji odrasta u bosni, a imaju jednog tatu i jednog babu. Mali bi imao traume
JoseMujica wrote:a metnu li ga ovi barkovjerni kad mladoj u pakaš?
Muhamed ef. Velić putem Fecebooka čestitao je Merimu na udaji, te naglasio da nije važno da li se ženi ili udaje, nego da je to lijepa vijest.
Status prenosimo u cjelosti:
“Gledam u ovo par dana kako ovdašnji mediji bruje o tome kako se Merim udaje. I svi naglašavaju ovo “udaje”.
Zar je važno da li se ženi ili udaje?! Nije važno!
Važno je samo to da im bude hajirli i sa srećom! E pa tu dovu učimo: Nek’ im je hajirli i sa srećom!”

Mislim da ces se ipak morati strpiti ako zelis da se ozenis svojom majkom, kao sto ocito zeliskritichar wrote:Kad budete usvajali, onda ujedno usvojite i ovaj zakon, da ne prolazimo opet isto
poslije tvoje mi ne treba drugathekupus wrote:Mislim da ces se ipak morati strpiti ako zelis da se ozenis svojom majkom, kao sto ocito zeliskritichar wrote:Kad budete usvajali, onda ujedno usvojite i ovaj zakon, da ne prolazimo opet isto