P.S. Jebo vas wc kakite u prvoj sumi ,lisca ili koprive natrgaj i ko cojek se obrisi i produzi dalje
Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
- luckylaka
#26 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Ja sam skoro na putu od Zagreba do Bihaca svratio u dva lokala da kakim i bio sam ,,uvredjen i iznenadjen" da u wc -u nema kantice za vodu(papira je bilo i previse da sam jednu rolu pod pazuh zgurao) i jos u jednom lokalu okrecu na raznju janje dole a prase gore i konobar pita ,,hocete li janjetinu za jesti"rekoh ,,pa isto mi dodje ili uzeo janjetinu il prasetinu kad sve sa gice kapa na beju"Kaze on ,,tako traze oni 50-ak talijana sto navracaju na hapu"(sreca pa evropljanin iz amerike ponio argete i kupio kifle)Kakvo nepostivanje slucajnog prolaznikau europskoj Hrvatskoj.Svaki wc treba da ima papir (fini,grubi i za ponijeti),kanticu za vodu(musku,zensku,djeciju),paloma marame za osusiti guzu kada se plahnes,maramice za obrisati chunu kada vrsis malu nuzdu i slicne stvari.Ne mogu ja iz Amerike do kuce ako svratim 5-6 puta u wc doci da izvinete kuci usran do guse ako se svi ovi uslovi ne ispunjavaju
P.S. Jebo vas wc kakite u prvoj sumi ,lisca ili koprive natrgaj i ko cojek se obrisi i produzi dalje
- cLo
#27 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Ma kontam, elita.hijena wrote:naravno...Ja ne zivim sa djecom u jednosobnom stanu sa nepokretnim roditeljima i invalidninom gdje 50 maraka treba razvuci za mjesec.cLo wrote: I jos kad tome dodas njegovu narednu ispovijest - "Moja kcerka i moja familija od postojanja nije prala guzicu!"
Za svoj novac trazim i adekvatnu uslugu! Da sam procitao na nekom zakonu da je SDA donijela zakon o obaveznom pranju guzice ja bi se pripremio za to. Ali...
..samo takvi nickovi CLO operu supak i docepaju se pite!
-
lokalni_razdjevicar
- MJAU - da
#29 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Jedi govna i ti i tvoja razmažena kćer koju nisi naučio ni da priča bosanski (jezik svaki je bogatsvo) i zaboli me živo što tvoja serulja nije mogla dupe obrisati, pored vode poganćeri. Zaključavajte temu ili me banujte ko boga vas molim!!!hijena wrote:Vozeci iz Travnika sa djecom ka Sarajevu (Olovu) negdje oko Lasvanske Doline kaze mi kcerka da mora u WC. Kazem joj da se strpi malo i prolazimo Kaonik i Merdane i poslije one benzinske parkiram se uz restoran "TITANIK" ...Kcerka ...18 godina ..panicno ide ka toaletu a mi se spustamo onim stepenicama za sto uz rijeku. Par minuta kasnije... Mala je rodjena u Njemackoj...
Vidim da se prepire sa losim bosanskim sa konobarom. Ustajem....i pitam u cemu je problem?
Kaze mi kcerka da nema WC papira......Konobar kaze da ima cesma u WC !I
Ima li zakon za ovo?
- Banksy
#30 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Svi su urnebesni.dobar osjecaj wrote:Zasto je samo meni urnebesan ovaj podebljani opis...hijena wrote:Vozeci iz Travnika sa djecom ka Sarajevu (Olovu) negdje oko Lasvanske Doline kaze mi kcerka da mora u WC. Kazem joj da se strpi malo i prolazimo Kaonik i Merdane i poslije one benzinske parkiram se uz restoran "TITANIK" ...Kcerka ...18 godina ..panicno ide ka toaletu a mi se spustamo onim stepenicama za sto uz rijeku. Par minuta kasnije... Mala je rodjena u Njemackoj...
Vidim da se prepire sa losim bosanskim sa konobarom. Ustajem....i pitam u cemu je problem?
Ima li zakon za ovo?
- amidzazeher
#31 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Serator
Seri Seri, moj golube beli
pazi šta ti sada pjesnik veli
Šajze Šajze, majne taube vajze!!!
čeka te dupla porcija taze
Na riječima sasvim vješt je operator
Nedovoljno pismen da bi postao Orator
nedovoljno hrabrar da bi bio diktator il predator .
realno je samo običan Serator
Serator pjesniku sere o rimi
inžinjeru kenja o mašini
doktoru mlati o vakcini
gradjanima Nagasakija o Hirošimi
vojniku tupi o skraćenju
kurvi popuje o poštenju
popu prdi o krštenju
astronomu teoretiše o nebu
pekaru se miješa u lebu,
slastičaru o baklavi
koliko mora oraha da stavi
Serator misli da je stručnjak za sve
od nauke sporta , do biznisa religije
Seratore šta bi , kada ne bi srao
rejting bi ti preko noći pao
Serator brzo prijatelje mjenja
Po čistim glavama se ljepše kenja.
.
Seratore šta bi , kada ne bi srao
rejting bi ti preko noći pao
Seratoru kad bi samo malo manje srao
u ovim stihovima bi se prepoznao
-
Avetinho
#32 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Cijela tema je urnebesna. Mnogo puta bolja od [Vic dana].
-
Juni
#33 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Post je antologijski!Podsjeća me na Stilske vježbedobar osjecaj wrote:Zasto je samo meni urnebesan ovaj podebljani opis...hijena wrote:Vozeci iz Travnika sa djecom ka Sarajevu (Olovu) negdje oko Lasvanske Doline kaze mi kcerka da mora u WC. Kazem joj da se strpi malo i prolazimo Kaonik i Merdane i poslije one benzinske parkiram se uz restoran "TITANIK" ...Kcerka ...18 godina ..panicno ide ka toaletu a mi se spustamo onim stepenicama za sto uz rijeku. Par minuta kasnije... Mala je rodjena u Njemackoj...
Ima li zakon za ovo?
- cLo
#34 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
hijena wrote: Moja kcerka je odgojena po EU standardima. Tvoje psovke su samo dokaz tebe i tvojih !
Oprati guzicu ...a poslije ne oprati ruke je isto prati noge u carapama.
- muha_sa
#35 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
lokalni_razdjevicar wrote:
- MJAU - da
#36 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
hijena wrote:Jebli te tvoji EU standardi. Kako možeš dupe oprati, a da ruke ne opereš? Koliko znam, ona se svađala ubog papira, ne sapuna i vode EU standar građaninu?Jedi govna i ti i tvoja razmažena kćer koju nisi naučio ni da priča bosanski [/MJAU]
Moja kcerka je odgojena po EU standardima. Tvoje psovke su samo dokaz tebe i tvojih !
Oprati guzicu ...a poslije ne oprati ruke je isto prati noge u carapama.
Last edited by MJAU - da on 11/04/2016 16:20, edited 1 time in total.
- muha_sa
#37 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
veliš SDA uvela iliti donjela zakon o obaveznom pranju gujce 
Last edited by muha_sa on 11/04/2016 16:20, edited 1 time in total.
- cLo
#38 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Sad ozbiljno, posto vidim da nisi upucen u pranje guzice. Prvo, guzica se pere lijevom, a jede se desnom rukom.
Drugo, mi prvo obrisemo guzicu, pa operemo guzicu, pa onda operemo ruke. I to sve safunom. 
- muha_sa
#39 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
djeŠ tocLo wrote:Sad ozbiljno, posto vidim da nisi upucen u pranje guzice. Prvo, guzica se pere lijevom, a jede se desnom rukom.Drugo, mi prvo obrisemo guzicu, pa operemo guzicu, pa onda operemo ruke. I to sve safunom.
kakvo je to žensko sU opranom gujcom
- karanana
#40 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
poenta stoji da su mnogi lokali/restorani uz glavne ceste lose odrzavani i rijetko kad imaju wc papir. slicno je i sa onim mjestima za pecenje oko jablanice.
eh jedino sto mi nije jasno kakve veze ima zenica i sa cim, i kakve veze imaju arapi koji sjede u lokalu.
18 godina kazes, ha?
eh jedino sto mi nije jasno kakve veze ima zenica i sa cim, i kakve veze imaju arapi koji sjede u lokalu.
18 godina kazes, ha?
- muha_sa
#41 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
a EU standard je ne prat gujcuhijena wrote:Nisu moji.....Ali trazim i zahtjevam EU standarde i u srcu muslimana! Sarajevu, Zenici, Travniku i dr. Kapiras li?MJAU - da wrote: Jebli te tvoji EU standardi.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#42 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Pa jel obavila posao u Titaniku il nije? Nadam se da je svastika dala kakvog uvoznog papira za ponijeti a ne violete.
Ja sam onaj sto u javnim toaletima uvijek nacne novi papir i ako vec ima jedan koji se koristi.
Ja sam onaj sto u javnim toaletima uvijek nacne novi papir i ako vec ima jedan koji se koristi.
- karanana
#43 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
jesam li ja jedini kojeg prica o 18-ogodisnjakinji koja panicno trazi wc pomalo uzbudjuje?
- muha_sa
#44 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
ti si svakako posebankaranana wrote:jesam li ja jedini kojeg prica o 18-ogodisnjakinji koja panicno trazi wc pomalo uzbudjuje?
- supercali
#45 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Ovdje su JUS standardi jer nismo u euhijena wrote:Nisu moji.....Ali trazim i zahtjevam EU standarde i u srcu muslimana! Sarajevu, Zenici, Travniku i dr. Kapiras li?MJAU - da wrote: Jebli te tvoji EU standardi.
Kako ces zahtjevati eu standarde u drzavi koja nije clanica iste?
Gdje je tebi tariguz po bos standardu?
- Connaisseur Karlin
#46 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Vlazne totaletne maramice su super
a, mogu se baciti u WC solju,jer se rastvaraju ( tako pise na pakovanju).Kao turista nisam odgovorna za moguce zaceplljenje WC solje od vlaznih toaltenih maramica. 
- muha_sa
#47 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
vazda imaju u šteku bocunhijena wrote:u vecini slucajeva da.....i kako ovi sto peru GUJCUmuha_sa wrote:a EU standard je ne prat gujcuhijena wrote:
Nisu moji.....Ali trazim i zahtjevam EU standarde i u srcu muslimana! Sarajevu, Zenici, Travniku i dr. Kapiras li?zive po njemackoj gde nema flase od dvolitre pive

- cLo
#48 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
Je li vas uhvatio propuh do Zenice?hijena wrote:
Napisao sam vec! Produzili do Crkvica i mala se istusirala kod svastike! Promjenila vesh!
- karanana
#49 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
vau. uzbudjenje se nastavlja.hijena wrote:Matijevic_Vlado wrote:Pa jel obavila posao u Titaniku il nije? Nadam se da je svastika dala kakvog uvoznog papira za ponijeti a ne violete.
Napisao sam vec! Produzili do Crkvica i mala se istusirala kod svastike! Promjenila vesh!
-
julisiz es grant
#50 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!
A zašto si se ti hijena registrovao daleke 2004, a sve svoje postove napisao danas? Šta si čeko 12 godina?