Dobro si rekao da ce West Ham biti veliki test, jako dobro igraju trenutno.mali_milojica wrote:Jedna im je sigurna ja mislim. Ako zafali,dace Chelsea,samo da niko iz Londona ne bude prvakEdin H. wrote:Mogu realno svih pet utakmica zijanitiPoint. wrote:Sad nadjoh, imaju Slavenove kuci pa opet kuci sa Swanseom. Idu na noge Van Galovim degenericima , pa Everton kuci i onda Chelsea u Londonu.
Hm.
Leicester City F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#26 Re: Leicester City F.C.
- jethro
#27 Re: Leicester City F.C.
Leicester City -West Ham United
Leicester City -Swansea City
Manchester United -Leicester City
Leicester City -Everton
Chelsea -Leicester City
Leicester City -Everton
Chelsea -Leicester City
- Edin H.
#28 Re: Leicester City F.C.
Joj kad ih Bega ukopa odbranama za titulu u zadnjem kolu.jethro wrote:Leicester City -West Ham United
Leicester City -Everton
Chelsea -Leicester City
- jethro
#29 Re: Leicester City F.C.
A mozda ih prije toga ukopa Besic golcinom u predzadnjem kolu.Edin H. wrote:Joj kad ih Bega ukopa odbranama za titulu u zadnjem kolu.jethro wrote:Leicester City -West Ham United
Leicester City -Everton
Chelsea -Leicester City
- Bosanski_kralj
#30 Re: Leicester City F.C.
S kim totenhem igra do kraja prvenstva?
- Logovan
#31 Re: Leicester City F.C.
Kući - WBA, Southampton.Bosanski_kralj wrote:S kim totenhem igra do kraja prvenstva?
U gostima - Stoke, Chelsea, Newcastle.
- ExNihilo
#32 Re: Leicester City F.C.
Jeben raspored Leicesteru. Nadam se da će Ranieri skinuti Tutankamonovu kletvu sa sebe i konačno prestati biti vječiti gubitnik.
- cyprus
#33 Re: Leicester City F.C.
Leicester je druga po redu ekipa koju sam vodio na menadžeru, davne 2004. godine... Ispo 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#35 Re: Leicester City F.C.
Realno ako postoji trener koji moze prosuti ovu bodovnu razliku pred kraj prvenstva-to je Ranieri.
Covjek kao da je uklet, bas kao i Guus Hiddink sa polufinalima
A iskreno pored cinjenice da autsajder uzme titulu, najvise bih volio upravo radi Ranierija
Covjek kao da je uklet, bas kao i Guus Hiddink sa polufinalima
A iskreno pored cinjenice da autsajder uzme titulu, najvise bih volio upravo radi Ranierija
- jethro
#36 Re: Leicester City F.C.
Vardy: Priču o filmu sam smatrao šalom, a scenarista sam pitao je li lud
Napadač Leicester Cityja Jamie Vardy priznao je da je priče o tome da će snimati film o njemu smatrao dobrom šalom.
Ovaj 29-godišnjak 2012. godine igrao je u petoj engleskoj ligi, a danas je najbolji strijelac najvećeg iznenađenje Premier lige s 19 golova. Uz to postavio je novi rekord Premier lige s 11 utakmica u nizu u kojima je zabio.
Zbog toga je kontaktirao hollywoodski scenarist Adrian Butchart koji bi rado napisao scenarij za film o njemu.
"Upoznao sam Butcharta i pitao ga je li lud, da vam iskreno kažem. Pročitao sam o tome u novinara i nisam znao je li istina, ali ispostavilo se da jest. Ako oni žele snimiti film, ja tu ne mogu ništa", rekao je Vardy.
Napadač Leicestera trenutno je na pripremama reprezentacije, gdje je i pet igrača Tottenhama, prvog pratitelja lisica. O prvenstvenoj borbi se ne priča.
"Call of Duty je glavna tema", kroz smijeh je rekao Vardy.
Napadač Leicester Cityja Jamie Vardy priznao je da je priče o tome da će snimati film o njemu smatrao dobrom šalom.
Ovaj 29-godišnjak 2012. godine igrao je u petoj engleskoj ligi, a danas je najbolji strijelac najvećeg iznenađenje Premier lige s 19 golova. Uz to postavio je novi rekord Premier lige s 11 utakmica u nizu u kojima je zabio.
Zbog toga je kontaktirao hollywoodski scenarist Adrian Butchart koji bi rado napisao scenarij za film o njemu.
"Upoznao sam Butcharta i pitao ga je li lud, da vam iskreno kažem. Pročitao sam o tome u novinara i nisam znao je li istina, ali ispostavilo se da jest. Ako oni žele snimiti film, ja tu ne mogu ništa", rekao je Vardy.
Napadač Leicestera trenutno je na pripremama reprezentacije, gdje je i pet igrača Tottenhama, prvog pratitelja lisica. O prvenstvenoj borbi se ne priča.
"Call of Duty je glavna tema", kroz smijeh je rekao Vardy.
- cyprus
#37 Re: Leicester City F.C.
Obzirom na raspored, još uvijek nije nemoguće da Leicester ovo prospe
Samo protiv Velšana im je relativno lagana utakmica (iako u Engleskoj nema laganih utakmica), ostale četiri moraju itekako zapet...
- Ajatolah_
#38 Re: Leicester City F.C.
Nije uopće isključeno da Tottenham uzme sve do kraja - Stoke, WBA, Chelsea, Southampton, Newcastle. Maksimalno nemotivisani protivnici, i Newcastle bi mogao biti izgubljen do kraja.
Za Leicester sam skeptik i protiv West Hama i Manchestera... Pogotovo ako zijane od West Hama, pritisak bi mogao biti ogroman što bi povećalo šanse za kiks i protiv Swanseaja i Evertona.
Meni ovo tukne na infarkt-završnicu u zadnjem kolu s Chelseajem.
Za Leicester sam skeptik i protiv West Hama i Manchestera... Pogotovo ako zijane od West Hama, pritisak bi mogao biti ogroman što bi povećalo šanse za kiks i protiv Swanseaja i Evertona.
Meni ovo tukne na infarkt-završnicu u zadnjem kolu s Chelseajem.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#39 Re: Leicester City F.C.
Koliko jos moraju dobiti?
- Ajatolah_
#40 Re: Leicester City F.C.
Leicesteru je minimum za prolaz da dobiju tri, ili da dobiju dvije + tri remija, osim ako Spursi nešto ne zeznu._BataZiv_0809 wrote:Koliko jos moraju dobiti?
- nadžak
#41 Re: Leicester City F.C.
Da vam budem iskren, ide meni pravo na živce ovaj tim. Nisam zabetoniran u ovom mišljenju ali bezveze mi ovo baš. Isto ko i Hofenhajm one sezone prije nekoliko godina kad su bili hit bundeslige i onda su stvari došle na svoje mjesto.
Ne volim ni ovu priču da su ostali timovi nafurani i da su im njihovi igrači zvijezde prepuni para pa sad kao Lester dokazuje da se može i bez toga.
Po meni, ovo im je vrhunac, nisu svjesni koliko su sretni. Penala najviše od svih timova imaju. Kad uvale onaj jedan jedini go u stanju su ubit igru do te mjere da ti se zgadi fudbal. Eno juče ko je gledo vidio je.
Ne volim ni ovu priču da su ostali timovi nafurani i da su im njihovi igrači zvijezde prepuni para pa sad kao Lester dokazuje da se može i bez toga.
Po meni, ovo im je vrhunac, nisu svjesni koliko su sretni. Penala najviše od svih timova imaju. Kad uvale onaj jedan jedini go u stanju su ubit igru do te mjere da ti se zgadi fudbal. Eno juče ko je gledo vidio je.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#42 Re: Leicester City F.C.
Uzece i West Ham i Swansea, a onda protiv Evertona za ovjeru titule.
- nosara
#43 Re: Leicester City F.C.
Jesu li uplatili za eUropsku Grbavicu...? Sta cekaju...?
- MyTao
#44 Re: Leicester City F.C.
Oni ne samo da ce uzeti West Ham, vec ce ih poderati 
West Ham zna igrati samo protiv timova koji napadaju I drze posjed... Lester ce im dati loptu, a ovi krkani sa njom nece znati nista... onda ce im uvaliti nekoliko golova iz kontre I to je to...
West Ham zna igrati samo protiv timova koji napadaju I drze posjed... Lester ce im dati loptu, a ovi krkani sa njom nece znati nista... onda ce im uvaliti nekoliko golova iz kontre I to je to...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#45 Re: Leicester City F.C.
Otkad se prica pasce, ne mogu oni izdrzati ovaj tempo bla bla....evo sad se i analizira koliko treba za titulu. Uzmu li naredne dvije, oni su ovjerili titulu
Cuj Tot ce hladno dobiti Chelsea u gostima
nemotivisani, je li, pa bas portiv Totenkema ce biti motivisani.
Leicester je najbolji gost lige. Ljudi igraju disciplinovano, strpljivo cekaju svoju priliku. Ubise fudbal je li, pa trebali bi se ko bekani zalijetati po terenu i da im drugi trpaju trice
Cuj Tot ce hladno dobiti Chelsea u gostima
Leicester je najbolji gost lige. Ljudi igraju disciplinovano, strpljivo cekaju svoju priliku. Ubise fudbal je li, pa trebali bi se ko bekani zalijetati po terenu i da im drugi trpaju trice
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#46 Re: Leicester City F.C.
Ma dobro Hofenhajm je izdahnuo na polusezoni, a bilo je radi Seje i Vede.nadžak wrote:Da vam budem iskren, ide meni pravo na živce ovaj tim. Nisam zabetoniran u ovom mišljenju ali bezveze mi ovo baš. Isto ko i Hofenhajm one sezone prije nekoliko godina kad su bili hit bundeslige i onda su stvari došle na svoje mjesto.
Ovdje je poenta da mali klub rusi velike, a ne na ljepoti njegovog fudbala.
Sjeti se Rehagelove Grcke na Euru, ono je bilo negledljivo, ali svi su navijali za njih.
-
Crvena Tifoza
#47 Re: Leicester City F.C.
Na kojem su Euru svi za Grke navijali?_BataZiv_0809 wrote:Ma dobro Hofenhajm je izdahnuo na polusezoni, a bilo je radi Seje i Vede.nadžak wrote:Da vam budem iskren, ide meni pravo na živce ovaj tim. Nisam zabetoniran u ovom mišljenju ali bezveze mi ovo baš. Isto ko i Hofenhajm one sezone prije nekoliko godina kad su bili hit bundeslige i onda su stvari došle na svoje mjesto.
Ovdje je poenta da mali klub rusi velike, a ne na ljepoti njegovog fudbala.
Sjeti se Rehagelove Grcke na Euru, ono je bilo negledljivo, ali svi su navijali za njih.
Svi su navijali da im Portugal uvali pet komada u finalu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#48 Re: Leicester City F.C.
Potrazi na netu novinske naslove iz tog perioda.Crvena Tifoza wrote:
Na kojem su Euru svi za Grke navijali?![]()
Svi su navijali da im Portugal uvali pet komada u finalu.
-
sumirprimus
#49 Re: Leicester City F.C.
Najgadnije finale ikad
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50 Re: Leicester City F.C.
Na jednom britanskom sajtu su ponuđene dvije karte za posljednju domaću utakmicu lidera engleske Premierlige Leicester Cityja po cijeni od 18.700 eura.