Evo ja sad gledao pregled programa za danas, nema reprize u najavi. Imas li informaciju o vremenu emitovanja?Himera wrote:
sutra je repriza pa ću je pogledati
Pozdrav
komi, bezze ti ta furkakomi wrote:to što su oni pobijedili hitlera nije samo njihova zasluga već zasluga stotina država i milijardi stanovnika planete zemlje, a što su u blajburgu poslije sudijskog vremena daklem nakon završetka tekme pobili minimum
35 000 hrvata po njihovim procjenama a kasnije na križnim putovima od vardara do triglava još nebrojno mnogo jeste njihova zasluga, što su dopustili ćetnicima da promijene uniformu je njihova zasluga, to što su hrvatsku dali srbima a kosmet albancima b. kotorsku crnogorcima,državu slovencima, itd... što su narod držali u stanju hibernacije 45 godina, što su bili "ekonomski stručnjaci" što su bili politički "stručnjaci" pa izabraše nesvrstani put... itd... je njeihova zasluga
kad će hrvatski narod početi odbijati plaćati pretplatu za HRT:D:D
Nisu bas, al eto.....St.Germain wrote:s Hrvatskom se ne mozemo mjeriti, oni su miljama ispred nas...
Komi, mijenjaj nick pod hitnokomi wrote:to što su oni pobijedili hitlera nije samo njihova zasluga već zasluga stotina država i milijardi stanovnika planete zemlje, a što su u blajburgu poslije sudijskog vremena daklem nakon završetka tekme pobili minimum
35 000 hrvata po njihovim procjenama a kasnije na križnim putovima od vardara do triglava još nebrojno mnogo jeste njihova zasluga, što su dopustili ćetnicima da promijene uniformu je njihova zasluga, to što su hrvatsku dali srbima a kosmet albancima b. kotorsku crnogorcima,državu slovencima, itd... što su narod držali u stanju hibernacije 45 godina, što su bili "ekonomski stručnjaci" što su bili politički "stručnjaci" pa izabraše nesvrstani put... itd... je njeihova zasluga
kad će hrvatski narod početi odbijati plaćati pretplatu za HRT:D:D
A da je neko treće, ni ban Jelačić sa svojom Strankom Rasnih Konja ne bi bio bez šansi...Šandor wrote:Nisu bas, al eto.....St.Germain wrote:s Hrvatskom se ne mozemo mjeriti, oni su miljama ispred nas...
Da je neko drugo vrijeme.......i druga atmosfera......pobjedu na izborima u Hrvatskoj odnio bi savez Rojs-Pasalic.....to ti je garant......
boli me kita iskreno, ali si, sasvim iskreno kod mene ispucao kredit pa te ubuduce smatram potencijalnom metom za podjebavanje, posto vidim da imas problema sa opstom percepcijomkomi wrote:jesam li rekao nešto što nije istina?
St.Germain wrote:boli me kita iskreno, ali si, sasvim iskreno kod mene ispucao kredit pa te ubuduce smatram potencijalnom metom za podjebavanje, posto vidim da imas problema sa opstom percepcijomkomi wrote:jesam li rekao nešto što nije istina?
ma ne bi ja tebe nikad diro vjerujkomi wrote:St.Germain wrote:boli me kita iskreno, ali si, sasvim iskreno kod mene ispucao kredit pa te ubuduce smatram potencijalnom metom za podjebavanje, posto vidim da imas problema sa opstom percepcijomkomi wrote:jesam li rekao nešto što nije istina?![]()
![]()
počešćen sam
![]()
![]()
![]()
:D:D
Za tvoju informaciju oni se nisu djelili na Srbe, hrvate, Slovence... Svi su bili PARTIZANI i borili se za istu stvar. Ako je tebi nepojmljivo da se nisu dijelili tako, meni je zao. Mi danas na nasu zalost ne mozemo nista raditi a da ne brojimo koliko je koga. Oni su to znali i bili su napredniji od nas mnogo. njima je bilo vazno koliko ih je skupa, a ne ko je ove ili one nacije.jebotenickname wrote:Ovo je izvod iz jednog Titovog intervjua koji je dao savezničkim
novinarima u proljeće 1944.g.:
PITANJE:
Koliki je postotak Srba, Hrvata itd.., u Narodnooslobodilačkoj vojsci?
ODGOVOR:
Po narodnostima, NOV je sastavljena od 44% Srba, 30% Hrvata, 10% Slovenaca, 4% Crnogoraca, 2,5% muslimana...
----------------------------------------------------------------------------------
Podatak o 30% Hrvata i 44% Srba u partizanima dovoljno govori o tome da su Hrvati proporcionalno (s obzirom na brojnost naroda) bili najviše zastupljeni.
Aktivno se, protiv fašizma (sa oružjem u ruci), borio veći postotak Hrvata, nego Srba, Francuza, Čeha, Mađara, Poljaka, itd...
Šandor wrote:Nisu bas, al eto.....St.Germain wrote:s Hrvatskom se ne mozemo mjeriti, oni su miljama ispred nas...
Da je neko drugo vrijeme.......i druga atmosfera......pobjedu na izborima u Hrvatskoj odnio bi savez Rojs-Pasalic.....to ti je garant......
Preuveličavanjima nigdje kraja. Pokušavaju sada da se iskupe za NDH.jebotenickname wrote:Zaboravio sam navest da je i sam Josip Broz Tito, vođa partizanskog pokreta, također bio Hrvat. Dakle, jedan od 5 glavnih antifašističkih vođa u Europi u II Sv. Ratu je bio Hrvat.
Što se tiče Titova podatka o 30% Hrvata u partizanima, ne slažem se. Slovenac Kardelj je rekao da su čak 50% partizana bili Hrvati.