Ko ova moja samo da je manje opsirna,moRete pricat braco mila.Dok mi isprica kako je pavlaku kupila,kolo price...Jednom sam probo da raspravim nesto,poslije sat otiso u pab na pivuesmasaric wrote:Koje su karakteristike vaše idealne žene?
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- HAVANA
#26 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- Bianconeri1988
#27 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Karakteristika moje idealne žene je da nije plavuša. 
- esmasaric
#28 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
HAVANA wrote:Ko ova moja samo da je manje opsirna,moRete pricat braco mila.Dok mi isprica kako je pavlaku kupila,kolo price...Jednom sam probo da raspravim nesto,poslije sat otiso u pab na pivuesmasaric wrote:Koje su karakteristike vaše idealne žene?i doso sutra ujutro.
- Capajebo
#29 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Previse dobro me poznajes...shmizlica wrote:eno sad postoje normalne i prosječne....daj ba idrize, uozblji seCapajebo wrote:1. Normalna, prosjecna...esmasaric wrote:Koje su karakteristike vaše idealne žene?
-
palestinka
#30 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zašto više volite biti u vezi sa ženom u koju NISTE zaljubljeni, a bježite kada se zaljubite?
- perfekcionista1
#31 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moguce da neki bjeze od braka kada su zaljubljeni a da li bjeze i od veze nisam siguran. Cudna su biljka muskarci.palestinka wrote:Zašto više volite biti u vezi sa ženom u koju NISTE zaljubljeni, a bježite kada se zaljubite?
-
palestinka
#32 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Istina, čudna. A možda je to i univerzalno, ko je više zaljubljen, manje je svoj.perfekcionista1 wrote:Moguce da neki bjeze od braka kada su zaljubljeni a da li bjeze i od veze nisam siguran. Cudna su biljka muskarci.palestinka wrote:Zašto više volite biti u vezi sa ženom u koju NISTE zaljubljeni, a bježite kada se zaljubite?
- perfekcionista1
#33 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
U vezi ili braku kontrolu ima onaj kome je manje stalo. 
- dječak sa šibicama
#34 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Neiskrenost, prepotentnost.mami wrote:Koje ženske osobine vas najviše nerviraju?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#35 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prigovaranje, izmisljanje problema kako bi skrenule paznju na sebe, ponasanje iz kojeg treba da zakljucis da nesto nije uredu, a ne zeli da ti kaze. Ovako na prvumami wrote:Koje ženske osobine vas najviše nerviraju?
- spreca
#36 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
jasta....samo to i trazimokiki-miki wrote:Sta biste da vas nikad ne pitamo?
Sta bi po vama bila veza s obavezama.izlaska tipa vecere, setnje, kino, priroda, ali bez sexa? Da li biste pristali na to?
- spreca
#37 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
znaci sex bez obavezapalestinka wrote:Zašto više volite biti u vezi sa ženom u koju NISTE zaljubljeni, a bježite kada se zaljubite?
- kokuz_sa
#38 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
to nije veza sa obavezama..to je prijateljstvo..kiki-miki wrote:Sta biste da vas nikad ne pitamo?
Sta bi po vama bila veza s obavezama.izlaska tipa vecere, setnje, kino, priroda, ali bez sexa? Da li biste pristali na to?
tto tvoje to su izlasci sa komsinicama, skolskim jaranicama , kolegicama sa posla..
veza sa obavezama je da nastupate kao par..jedno drugo nadopunjujete u svemu..
al kad kazes veza sa obavezama..
to mi doduse vuce tipa ono
njena obaveza je da pegla, moje da zavjese kacim,
- spreca
#39 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
vidis kako znas kakva treba biti zena
....ali bjezite od toga 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#40 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mozete pitati sve, samo je u pitanju tajming. Ja kada sam npr. ljut i iznerviran, pitanja u tom trenutku (u dobroj namjeri da mi odagnaju misli) me jos vise raspizde. Znas ono pusti muskarca da ode u svoju pecinu i rijesi problem.kiki-miki wrote:Sta biste da vas nikad ne pitamo?
Ta zadnja solucija je neka vrsta m-z prijateljstva, jer veza podrazumijeva intimnu bliskost. Ili je bez snosaja, ali podrazumijeva peting, oralac, hand job itd... Budi preciznija
- kokuz_sa
#41 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nismo mi za pokazivanja..
mi smo muskarci..
radije nas iskoristi.
upregn ali nemoj nas vodat i pokazivat
mi smo muskarci..
radije nas iskoristi.
- spreca
#42 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
kokuz_sa wrote:nismo mi za pokazivanja..
mi smo muskarci..
radije nas iskoristi.
- spreca
#43 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
cesto puta sam cuo ono...ma to ona ima samo za javnost.......a zasto vam to treba?.......jel vam on sluzi kao mamac da vas drugi muskarci pocnu lovitikiki-miki wrote:Ne vjerujem u ta m- z prijateljstva na bazi cestog vidjanja i druzenja, vazda to.preraste u nesto vise s jedne strane kako god. Proradi sejtan.
To bi bilo ono da npr. imam momka za javnost i to je to. Biste li pristali na tu.opciju?
- madridist
#44 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Vjerujem da bi poprilican broj pristao na vodanje,pokazivanje i da budu mamci za odbijanje a sve zarad one cetvrte opcije,iskoristavanje 
- Euridika
- Globalna šefica
#45 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kad ste ljuti i iznervirani, zadnja stvar koju biste trebali raditi jeste da se povlačite u svoje pećine. A upravo to radite, u pravilu, svi. I onda se pitate zašto vas polovinu hercika opali u pedesetim..._BataZiv_0809 wrote:Mozete pitati sve, samo je u pitanju tajming. Ja kada sam npr. ljut i iznerviran, pitanja u tom trenutku (u dobroj namjeri da mi odagnaju misli) me jos vise raspizde. Znas ono pusti muskarca da ode u svoju pecinu i rijesi problem.
Problem se svakako neće riješiti dok ste usijane glave, prije toga se morate smiriti, pa hladne glave o svemu razmisliti. Ili popričati s nekim o tom, zavisno od tipa i težine problema - traženjem pomoći ne umanjujete svoju vrijednost i značaj, već pokazujete zrelost i mudrost - skraćujete vrijeme za rješavanje problema i ostavljate sebi više prostora za radost i uživanje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#46 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
M-z prijateljstva ne postoje, osim u deklarativnom smislu. Uvijek tu neko potiskuje osjecaje ili je samo pitanje vremena i trenutka kada ce to prerasti u nesto vise. Najcesce je dovoljna je jedna pijana noc, sluzbeno putovanje, studentski hotel Makarska...kiki-miki wrote:Ne vjerujem u ta m- z prijateljstva na bazi cestog vidjanja i druzenja, vazda to.preraste u nesto vise s jedne strane kako god. Proradi sejtan.
To bi bilo ono da npr. imam momka za javnost i to je to. Biste li pristali na tu.opciju?
I moje, kao i iskustvo dosta ljudi koje znam je upravo tako. Eh sad teoretski je moguca kombinacija u kojoj su oboje homoseksualni
A evo hipoteticki govoreci, da sam ti ja momak za javnost, ti time dobijas neku vrstu promocije, a sta ja dobijam zauzvrat?
Mozes i depersonalizirati primjer, sta ta djevojka kojoj je neko decko za javnost nudi zauzvrat, ako ne nudi seks (koji je primarni razlog sto stupamo u veze sa vama
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#47 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Muska priroda, pa to ti je. Ne treba joj ici u kontruEuridika wrote: Kad ste ljuti i iznervirani, zadnja stvar koju biste trebali raditi jeste da se povlačite u svoje pećine. A upravo to radite, u pravilu, svi. I onda se pitate zašto vas polovinu hercika opali u pedesetim...![]()
Problem se svakako neće riješiti dok ste usijane glave, prije toga se morate smiriti, pa hladne glave o svemu razmisliti. Ili popričati s nekim o tom, zavisno od tipa i težine problema - traženjem pomoći ne umanjujete svoju vrijednost i značaj, već pokazujete zrelost i mudrost - skraćujete vrijeme za rješavanje problema i ostavljate sebi više prostora za radost i uživanje.
-
lijepa u dusi
#48 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
E, ako me ista istjera iz ovo malo pameti, to ce sigurno. Zar je toliko tesko reci odmah, poslije prvog "sta ti je", a ne da ja moram klijestima izvlacit? I na kraju se ispostavi da je problem neka notorna glupost koju cemo puno lakse pregrmiti zajedno. Ne kontam, al hajd.
- spreca
#49 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Samo nas nemojte dovoditi do toga i sa nasom herzikom ce sve biti OkEuridika wrote:Kad ste ljuti i iznervirani, zadnja stvar koju biste trebali raditi jeste da se povlačite u svoje pećine. A upravo to radite, u pravilu, svi. I onda se pitate zašto vas polovinu hercika opali u pedesetim..._BataZiv_0809 wrote:Mozete pitati sve, samo je u pitanju tajming. Ja kada sam npr. ljut i iznerviran, pitanja u tom trenutku (u dobroj namjeri da mi odagnaju misli) me jos vise raspizde. Znas ono pusti muskarca da ode u svoju pecinu i rijesi problem.![]()
- spreca
#50 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
mozda bi ona i mogla izdurati...ali nemogu ja garantovati_BataZiv_0809 wrote:
M-z prijateljstva ne postoje, osim u deklarativnom smislu. Uvijek tu neko potiskuje osjecaje ili je samo pitanje vremena i trenutka kada ce to prerasti u nesto vise. Najcesce je dovoljna je jedna pijana noc, sluzbeno putovanje, studentski hotel Makarska...![]()
I moje, kao i iskustvo dosta ljudi koje znam je upravo tako. Eh sad teoretski je moguca kombinacija u kojoj su oboje homoseksualni![]()
A evo hipoteticki govoreci, da sam ti ja momak za javnost, ti time dobijas neku vrstu promocije, a sta ja dobijam zauzvrat?
Mozes i depersonalizirati primjer, sta ta djevojka kojoj je neko decko za javnost nudi zauzvrat, ako ne nudi seks (koji je primarni razlog sto stupamo u veze sa vama)