insomnia78 wrote:Ma nije Hrasno nikad propagir'o tu djikansku politiku pod krinkom bratstva i jedinstva
Samo kratko da pojasnim za sva buduca vremena....ja nisam ni Srbin ni Hrvat ni Bosnjak (ali bi bio ovo u sredini da sam covjek koji sjedi na dvije stolice) ja se izjasnjavam iskljucivo i samo kao Bosanac i Hercegovac. Nisam vjernik niti sam ikada bio ali nisam nikada ni bio komunista mada mi je u tom vremenu bilo 10.000 puta ljepse zivjeti. Bio sam borac A BiH od prvog dana i u ratu sam par puta ranjen i nisam uzeo apsolutno nista od drzave....ali bas nista jer nisam htio. Zivim u Sarajevu od koljevke pa do groba i mrzim iz dna duse sve NACIONALISTE bez ikakvih iznimki jer su najvece zlo koje je moglo zadesiti ove prostore.
Dali sam danas ugrozen i moja porodica u Sarajevu??? Direktno ne, indirektno da. Imam isti status sto sto se tice obicnih stvari u zivotu kao Bosnjak i Hrvat u Banja Luci ali nemam onu po zivot opasnu nacionalnu ugrozenost koju imaju Bosnjaci sirom fasisticke tvorevine. Bakir je pandam Dodika u blazem nacionalistockom obliku a kriminalno i lopovski brat blizanac. Covica ne bih ni da spominjem jer je to jedna najobicnija ljudska ljiga.
Eto da malo pojedncima pojasnima ko sta sam i sta sam da me nedaj boze neko ne svrsta medju gamad i horde koje su rusile i ubijale ovu zemlju!!!