komsije

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nostalgicar

#26 Re: komsije

Post by nostalgicar »

Iznajmi stan iznad njih i otvori kuglanu. :izet:
KB9

#27 Re: komsije

Post by KB9 »

zamisli samo cuju se ljudi kako zive, jesu vala bezobrazni
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#28 Re: komsije

Post by Matijevic_Vlado »

__Phoenix__ wrote:A bila tišina na selu, ponekad pijevac kukuriče, cuko zalaje, šargija zasvira, sad po stanovima užas, galama...
Sudeci po komentarima mnogima nedostaje. Al stan je u Saraj'vu
mO k3

#29 Re: komsije

Post by mO k3 »

Matijevic_Vlado wrote:
__Phoenix__ wrote:A bila tišina na selu, ponekad pijevac kukuriče, cuko zalaje, šargija zasvira, sad po stanovima užas, galama...
Sudeci po komentarima mnogima nedostaje. Al stan je u Saraj'vu
Hajde bogati sta se pravis , ko da je sarajevo metropola :mrgreen:
ranger

#30 Re: komsije

Post by ranger »

ja imam komsu, taman do moje spavace, taman ja dodjem s posla i kontam sad cu da se zavalim u spavacu... al kurko :izet: komso ima cudan ukus za muziku neki hard-core techno, samo cujes tup,tup,tup,tup i tako redovno popodne... do nekih 5-6, ponekad zna i navece oko 11 kad treba spavat al to je fakat rijetko. al jos uvijek se da trpit...
iznad je isto neka porodica, vole hodat na petama :D , subotom popodne jedu snicle al svaku svaku subotu, ludnica... i zena skontala pa se samo odvalimo smijat kad cujemo...
preko puta mene mladi bracni par s 2 male djece 2-3-4 godine tu negdje... djeca vole da se igraju u haustoru naseg sprata valjda im zanimljivo kako odjekuje :-)
i sta sad, da se izlazim svadjat s njima, zalit se? jebi ga, da bi mogli bit kulturniji mogli bi, al da se da trpit - da.
:bih:
mO k3

#31 Re: komsije

Post by mO k3 »

ranger wrote:ja imam komsu, taman do moje spavace, taman ja dodjem s posla i kontam sad cu da se zavalim u spavacu... al kurko :izet: komso ima cudan ukus za muziku neki hard-core techno, samo cujes tup,tup,tup,tup i tako redovno popodne... do nekih 5-6, ponekad zna i navece oko 11 kad treba spavat al to je fakat rijetko. al jos uvijek se da trpit...
iznad je isto neka porodica, vole hodat na petama :D , subotom popodne jedu snicle al svaku svaku subotu, ludnica... i zena skontala pa se samo odvalimo smijat kad cujemo...
preko puta mene mladi bracni par s 2 male djece 2-3-4 godine tu negdje... djeca vole da se igraju u haustoru naseg sprata valjda im zanimljivo kako odjekuje :-)
i sta sad, da se izlazim svadjat s njima, zalit se? jebi ga, da bi mogli bit kulturniji mogli bi, al da se da trpit - da.
nista suti i trpi :) ne bih se ni ja svadjo ... mada cu modavki iznad mene recu da ne bude glasna nocu ... ne da mi zena bude ljubomorna :mrgreen:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#32 Re: komsije

Post by mk ultra »

Bump na temu

Kome se zaliti (pokusao normalno ne ide "meni je ovo hljeb" bla bla). Ilegalni stolar, radno vrijeme u drzavnoj firmi do 4, poslije ista klapa nastavlja kod kuce od jednog. Ljeti pogotovo...

Kuca je u pitanju, nije stan :mrgreen:
Altsa

#33 Re: komsije

Post by Altsa »

mO k3 wrote:
ranger wrote:ja imam komsu, taman do moje spavace, taman ja dodjem s posla i kontam sad cu da se zavalim u spavacu... al kurko :izet: komso ima cudan ukus za muziku neki hard-core techno, samo cujes tup,tup,tup,tup i tako redovno popodne... do nekih 5-6, ponekad zna i navece oko 11 kad treba spavat al to je fakat rijetko. al jos uvijek se da trpit...
nista suti i trpi :) ne bih se ni ja svadjo ... mada cu modavki iznad mene recu da ne bude glasna nocu ... ne da mi zena bude ljubomorna :mrgreen:
Šuti i trpi ako si budala jedi se iznutra sto nisi reagovao.
славянин

#34 Re: komsije

Post by славянин »

hostapler wrote:Imamo komsije koji u svom stanu prave galamu.
Da se razumijemo,muzika se ne pusta glasno,nemaju neke derneke,ne izvode radove u doba kada to nije dozvoljeno. Ali malo,malo galama i poviseni tonovi,psovka tu i tamo. Djeca (mala jos ne idu u skolu) im se igraju,vriste,pa placu,pa se smiju,pa opet sve u krug. Ponekad iritira.
Da li zvati policiju,ima li uopste osnova za to?
Je li do mene ili je do njih ? :D
Pa jesi li razmislio mozda da prvo uljudno pokucas na vrata i kazes ta te muci prije nego krenes policiju zvati :?
Post Reply