komsije
- nostalgicar
#26 Re: komsije
Iznajmi stan iznad njih i otvori kuglanu. 
- KB9
#27 Re: komsije
zamisli samo cuju se ljudi kako zive, jesu vala bezobrazni
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#28 Re: komsije
Sudeci po komentarima mnogima nedostaje. Al stan je u Saraj'vu__Phoenix__ wrote:A bila tišina na selu, ponekad pijevac kukuriče, cuko zalaje, šargija zasvira, sad po stanovima užas, galama...
- mO k3
#29 Re: komsije
Hajde bogati sta se pravis , ko da je sarajevo metropolaMatijevic_Vlado wrote:Sudeci po komentarima mnogima nedostaje. Al stan je u Saraj'vu__Phoenix__ wrote:A bila tišina na selu, ponekad pijevac kukuriče, cuko zalaje, šargija zasvira, sad po stanovima užas, galama...
- ranger
#30 Re: komsije
ja imam komsu, taman do moje spavace, taman ja dodjem s posla i kontam sad cu da se zavalim u spavacu... al kurko
komso ima cudan ukus za muziku neki hard-core techno, samo cujes tup,tup,tup,tup i tako redovno popodne... do nekih 5-6, ponekad zna i navece oko 11 kad treba spavat al to je fakat rijetko. al jos uvijek se da trpit...
iznad je isto neka porodica, vole hodat na petama
, subotom popodne jedu snicle al svaku svaku subotu, ludnica... i zena skontala pa se samo odvalimo smijat kad cujemo...
preko puta mene mladi bracni par s 2 male djece 2-3-4 godine tu negdje... djeca vole da se igraju u haustoru naseg sprata valjda im zanimljivo kako odjekuje
i sta sad, da se izlazim svadjat s njima, zalit se? jebi ga, da bi mogli bit kulturniji mogli bi, al da se da trpit - da.

iznad je isto neka porodica, vole hodat na petama
preko puta mene mladi bracni par s 2 male djece 2-3-4 godine tu negdje... djeca vole da se igraju u haustoru naseg sprata valjda im zanimljivo kako odjekuje
i sta sad, da se izlazim svadjat s njima, zalit se? jebi ga, da bi mogli bit kulturniji mogli bi, al da se da trpit - da.
- mO k3
#31 Re: komsije
nista suti i trpiranger wrote:ja imam komsu, taman do moje spavace, taman ja dodjem s posla i kontam sad cu da se zavalim u spavacu... al kurkokomso ima cudan ukus za muziku neki hard-core techno, samo cujes tup,tup,tup,tup i tako redovno popodne... do nekih 5-6, ponekad zna i navece oko 11 kad treba spavat al to je fakat rijetko. al jos uvijek se da trpit...
iznad je isto neka porodica, vole hodat na petama, subotom popodne jedu snicle al svaku svaku subotu, ludnica... i zena skontala pa se samo odvalimo smijat kad cujemo...
preko puta mene mladi bracni par s 2 male djece 2-3-4 godine tu negdje... djeca vole da se igraju u haustoru naseg sprata valjda im zanimljivo kako odjekuje![]()
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#32 Re: komsije
Bump na temu
Kome se zaliti (pokusao normalno ne ide "meni je ovo hljeb" bla bla). Ilegalni stolar, radno vrijeme u drzavnoj firmi do 4, poslije ista klapa nastavlja kod kuce od jednog. Ljeti pogotovo...
Kuca je u pitanju, nije stan
Kome se zaliti (pokusao normalno ne ide "meni je ovo hljeb" bla bla). Ilegalni stolar, radno vrijeme u drzavnoj firmi do 4, poslije ista klapa nastavlja kod kuce od jednog. Ljeti pogotovo...
Kuca je u pitanju, nije stan
- Altsa
#33 Re: komsije
Šuti i trpi ako si budala jedi se iznutra sto nisi reagovao.mO k3 wrote:nista suti i trpiranger wrote:ja imam komsu, taman do moje spavace, taman ja dodjem s posla i kontam sad cu da se zavalim u spavacu... al kurkokomso ima cudan ukus za muziku neki hard-core techno, samo cujes tup,tup,tup,tup i tako redovno popodne... do nekih 5-6, ponekad zna i navece oko 11 kad treba spavat al to je fakat rijetko. al jos uvijek se da trpit...
iznad je isto neka porodica, vole hodat na petama, subotom popodne jedu snicle al svaku svaku subotu, ludnica... i zena skontala pa se samo odvalimo smijat kad cujemo...
preko puta mene mladi bracni par s 2 male djece 2-3-4 godine tu negdje... djeca vole da se igraju u haustoru naseg sprata valjda im zanimljivo kako odjekuje![]()
ne bih se ni ja svadjo ... mada cu modavki iznad mene recu da ne bude glasna nocu ... ne da mi zena bude ljubomorna
- славянин
#34 Re: komsije
Pa jesi li razmislio mozda da prvo uljudno pokucas na vrata i kazes ta te muci prije nego krenes policiju zvatihostapler wrote:Imamo komsije koji u svom stanu prave galamu.
Da se razumijemo,muzika se ne pusta glasno,nemaju neke derneke,ne izvode radove u doba kada to nije dozvoljeno. Ali malo,malo galama i poviseni tonovi,psovka tu i tamo. Djeca (mala jos ne idu u skolu) im se igraju,vriste,pa placu,pa se smiju,pa opet sve u krug. Ponekad iritira.
Da li zvati policiju,ima li uopste osnova za to?
Je li do mene ili je do njih ?