Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koliko sam ja cuo da je ono Golf 2 Rally! Oni imaju preko nekoliko konja ali sa 160KS nikako ne bi mogao uzeti onu Omegu, pa da ima 500kg!
baj d vej omega ima 396KS pa vi sad vidite...
Ne zna ni sam vlasnik koliko ima KS, jer se kod nas nigdje ne moze izmjeriti snaga automobilu na sva 4 tocka, pa bi se moralo ici u Evropu za to. Prica se otprilike o snazi od 350 KS, motor je G60, ali preradjen, dodatno ojacan, ugradjena je glava sa 16 ventila i slicne tome prerade. Uglavnom, ide ko blesav...
Jaran mi je usliko ali smo izgubili slike,tipovi se popeli na dalekovod da gledaju trku.Bruka ih bilo,fino se pentraju sve bliže i bliže žicama a ja očekujem onu scenu iz Jurassic Park I kad onog malog struja odbaci 10 metara u zrak :DALi su imali najbolji pogled što jest jest
Vidjeo sam Corsu! Pola automobila crne boje, a pola narandjaste!
Dobra je i ona, al bi ja prije onog Golf-a! A najprije bih uzeo Porcshe-a Carrer-u GT. Hehe, ondje se nema sta ulagati! Lijepo i jako, samo od sebe!