Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sanchez22 wrote:Ocekivao sam ovakve savjete
Nije to za mene,izbjegavacu ga dokle god bude moguce.
Nisam ni prvi ni posljednji.
Cuvajte vi se meni
To ti je i moj savjet. Ja jos zivim sam i moram obaviti dosta "zenskih" poslova usisavanje pranje sudja, palim masinu i sirim ves na strik i znam dosta toga da skuham ali kuham rijetko zbog posla ali ima toliko u gradu ascinica buregdjinica pizzerija restorana... da niceg nisam zeljan a iako imam 31g jos mi ne pada na pamet da se zenim jer vidim iz iskustva svojih najblizi da je to robija, dzehenem u smislu da zeni nikad dosta love koliko god da joj doneses i mali joj je taman da ti je kao kod john holmens
A jos punica punac svastike šure badze sva tazbina.... pa da poludis
A ovako kao ja sta mi se cejfne to jedem i i izadjem u grad u 21h a dodjem u 3 4 ako negdje ne prenocim. Uzivam u zivotu
HAVANA wrote:Napravi onda djecu sto prije,onda nes moc i da hos.Sto cuda se mora poklopit da ga umocis.
Priznaj kao otac malodobnog djeteta da je taj osmijeh sa dozom tuge... Il je gladno,zedno,il je lose sanjalo,il je temperatura,kaslje,il je jednostavno ceif da dodje kod vas u krevet,il ne moze da spava,il je zena dobila,il su teroristicki napadi,il su gosti...sto jada.E ima jos jedan zajeb,kad porastu malo,nemoj da te navrate da cuku kupis,onda ce ti on jebat znanje...Kaze gleda cuko,o jebo te cuko,kakav sad cuko,išššš...
u poČetku se sexašH ko lud, tražiš razne poze, uglove, predmete, igračke itd... kasnije napraviš dijete i moliš boga da bebu uvališ punici kako bi imo slobodno veče za umakanje i to ako gospoja nije zagrijana, trči do granapa po bademe i litar soka...
pici wrote:u poČetku se sexašH ko lud, tražiš razne poze, uglove, predmete, igračke itd... kasnije napraviš dijete i moliš boga da bebu uvališ punici kako bi imo slobodno veče za umakanje i to ako gospoja nije zagrijana, trči do granapa po bademe i litar soka...
pici wrote:u poČetku se sexašH ko lud, tražiš razne poze, uglove, predmete, igračke itd... kasnije napraviš dijete i moliš boga da bebu uvališ punici kako bi imo slobodno veče za umakanje i to ako gospoja nije zagrijana, trči do granapa po bademe i litar soka...
Kolega, moram pitati za ove bademe i sok, je li to neki recept za žensku potenciju, kao što su orasi i med za mušku?
Kolega, moram pitati za ove bademe i sok, je li to neki recept za žensku potenciju, kao što su orasi i med za mušku?
I mene ovo zanima.
Ama jok. Kod nas pale samo kamenice, kavijar, jagode i čokolada, med i sl.
prog321 wrote:Riješenje je svakih par godina dovoditi novu ženu.
Tako ćeš održavati optimalan seksualni život. Nema popuštanja
Znam jednog takvog. Dovede, kaze ozenio se doduse, kod njeg to traje 7-15 dana, max mjesec....i ode mlada
Inace ima tri vjencana braka iza sebe. Isti onaj pjevac Boban Rajovic izgledom celo, utrpana crna majica.
Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate
Zanima me kako funkcionise brak s manjkom seksa.Nazovite me ludjakom ali seks me gotovo pa nikako ne zanima,ne u potpunosti naravno .S tim da nisam jos ozenjen,ne bih zelio da mi se brak raspadne odmah.U brak bi usao iskljucivo zbog djece,a takodje i zbog zivotne saputnice,kao sto narod kaze
Vrijedi li ulaziti u brak uopste i upropastiti nekome dio zivota ?
Ako ti nećeš hoće neko drugi. Jedino ako ste isti pa i nju ne zanima seks.
HAVANA wrote:Priznaj kao otac malodobnog djeteta da je taj osmijeh sa dozom tuge... Il je gladno,zedno,il je lose sanjalo,il je temperatura,kaslje,il je jednostavno ceif da dodje kod vas u krevet,il ne moze da spava,il je zena dobila,il su teroristicki napadi,il su gosti...sto jada.E ima jos jedan zajeb,kad porastu malo,nemoj da te navrate da cuku kupis,onda ce ti on jebat znanje...Kaze gleda cuko,o jebo te cuko,kakav sad cuko,išššš...
Listajući aktivne teme naletim na ovu. I ovaj komentar. Ahahahahhahahahahahaa