Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
It_is_a_Leclerc

#26 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by It_is_a_Leclerc »

To ovaj lik

Mortus pijani wanna be Srbin, a zapravo Makedonac, u pokušaju da spasi karijeru koju nikad nije ni imao, rektalno alpiniše ucviljenoj srpskoj desnici i ostalom okotu.

Ne zaslužuje temu.
dezurni_ucenik

#27 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 25/03/2016 16:01, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#28 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 25/03/2016 16:02, edited 1 time in total.
hekaton

#29 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by hekaton »

Ripicipi wrote:
luckylaka wrote:
Edin H. wrote:Nadam se da je ovaj zavrsio karijeru sto se tice koncerata u Sarajevu.
Pa davala je i krleusa podrsku mladicu pa je napunila sve sarajevske klubove i dvorane do vrha.Za nas nista cudno.I ne samo sarajevske nego gdje god da dodje.Pa ovdje se bolan izbise kad cuju da dolazi kakava prekodrinska drolja koja na repertoaru ima dvije pjesme,ovdje ce Baja da sedam dana pjeva napuniti svaki klub,ovdje ce vene da sjecu ako ceca dodje,ovdje Serifa K.ode gledati 50 ljudi maximalno ali zato Aca P. napravi zastoj u saobracaju kada dolazi.Nista od nas cudno.
Jebe se meni za Karleusom, ali imas li ti ikakav dokaz za ovo??
https://www.facebook.com/sarajevo.grad. ... 312777549/

Čitam da je u Zetri poručila da je znala da znamo da nije nacionalista...bravo balije kako smo glupi malo nam je svaki dan jedan genocid!

EDIT: A prije par dana je pljuvala po Bosanskim selima i omalovažavala učesnike one nazovi emisije ZG. I naše budale u čemu učestuju.
A Senad je zvao u Face da priča ona kako je liberalna kako osudjuje zlocine, a ista je kao i svi ista kao i vucko koji je govrio kako za 1 srbina treba ubiti 500 muslimana pa se onda izvlacio a Bake mu lizo guzicu prico o napretku zajednickom a ovaj svako malo govori kako Srbija cuva RS.

Onda ova lezbača serifovic, za takmicare koji dolaze iz Bjeljine govori pozdrav za RS, kao da BiH ne postoji. ali nas bht sponzor koncerta, nasa omladina trci da kupi kartu.
Zdravko Čolić se brine za pčele Ratka Mladića a puna mu usta Sarajeva...niko nije glup kao mi nikoooo.
Sarajevska raja prijeratna, bolan ta je raja granatirala sarajevo i nanijela mu najvise stete.
Tony Soprano

#30 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Tony Soprano »

Vi ste mi smjesniji, sto svako malo otkrivate, ovaj,onaj, ova ili ona flundra sa estrade je nacionalista. Kad se pomirite sa istinom da je 95% Srba takvo, bit' ce vam lakse. Svi nabacuju maske i glume objektivce, kad treba po Bosni pare uzimat', isto k'o i "komsije" od '45-'89 kad je vladala sila, pa su zbog licne sigurnosti glumili komuniste, bratstvo, jedinstvo i te gluposti.
dječak sa šibicama

#31 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by dječak sa šibicama »

Svako svoje brani, nista cudno.
hekaton

#32 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by hekaton »

Tony Soprano wrote:Vi ste mi smjesniji, sto svako malo otkrivate, ovaj,onaj, ova ili ona flundra sa estrade je nacionalista. Kad se pomirite sa istinom da je 95% Srba takvo, bit' ce vam lakse. Svi nabacuju maske i glume objektivce, kad treba po Bosni pare uzimat', isto k'o i "komsije" od '45-'89 kad je vladala sila, pa su zbog licne sigurnosti glumili komuniste, bratstvo, jedinstvo i te gluposti.
zato mi je i zao sto smo samo mi glupi zato mi je i zao sto se samo nas kolje i siluje...sto nam se prodaju muda pod bubrege...jer 90tih su svi imali puske u kuci samo smo mi govorili ma nece biti rata nece, dolaze nam komsije nase na Bajram a sutra kad se zaratilo te nas iste komsije u logore odvododili i kuce nam palili.
ZeleniGreen

#33 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by ZeleniGreen »

Pojedini jedva čekaju ovakve teme, i sad ćete tu masturbirati naredna 3 dana.

Do tada, pogledajte ovu temu:

PATNJE SRPSKOG NARODA
http://forum.klix.ba/patnja-srpskog-naroda-t141817.html
It_is_a_Leclerc

#34 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Pola vas na ovoj temi dijeli iste fašističke i nacionalističke stavove kao i Georgijev. Samo je naš fašizam odbrambeno-oslobodilački, pravednički i nadasve patriJotski, pa mi ne damo na sebe, pamtimo i nezaboravljamo, a njihov je, naravno, napadački, agresorski i generalno loš.

Malo duplih standarda, ali u tom su Bošnjaci interkontinentalni prvaci.
Tomahawk11
Globalni moderator

#35 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pola vas na ovoj temi dijeli iste fašističke i nacionalističke stavove kao i Georgijev. Samo je naš fašizam odbrambeno-oslobodilački, pravednički i nadasve patriJotski, pa mi ne damo na sebe, pamtimo i nezaboravljamo, a njihov je, naravno, napadački, agresorski i generalno loš.

Daj formuliraj taj bosnjacki nacionalizam i fasizam. Vidim da to cesto potenciras. Konkretno. Mani se ispraznih floskula.
Baltazar_khan

#36 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Baltazar_khan »

ZeleniGreen wrote:Pojedini jedva čekaju ovakve teme, i sad ćete tu masturbirati naredna 3 dana.

Do tada, pogledajte ovu temu:

PATNJE SRPSKOG NARODA
http://forum.klix.ba/patnja-srpskog-naroda-t141817.html
provališe te u sekundi :lol: koji debil
drndalo

#37 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by drndalo »

Ja samo ne mogu da skontam jel' ovo ima neki naziv u nauci, ili jos nije istrazena pojava...?

Skoro pa neko anti-nasladjivanje time sto mislis da te "onaj anamo" mrzi vise nego ti njega, pa onda imas idealno opravdanje da i ti svoje pojacas...?!

:svijeca:
hekaton wrote:samo nas kolje i siluje...
Tony Soprano wrote:Kad se pomirite sa istinom da je 95% Srba takvo, bit' ce vam lakse.
upsy_daisy wrote:Sad će se razotkriti mnogi i mnoge....
SkyLimit

#38 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by SkyLimit »

Nekad sam u trenutku isnpiracije napisao ovo, vizionarski sto se tice ovog dogadjaja :P

Toliko Bosnjaka kaze mi da im je najdraza televizijska serija "Bela Ladja" i da je Srecko Sojic kojeg glumi Milan Gutovic "najveca faca". Ne smeta im sto taj Milan Gutovic redovno daje izjave u kojima velica Republiku Srpsku i u kojima osporava teritorijalni integritet BiH. To mu ne smeta da s vremena na vrijeme glumeci u predstavama "odusevi sarajevsku publiku".

Toliko Bosnjaka su veliki fanova pjesama koje izvodi Arkanova udovica Ceca i Lepa Brena, Bosnjakinja porjeklom koja se u sred rata slikavala u uniformi VRS. Vidjevsi svu onu masu u Zenici na njenom koncertu koja je klicala dok je ona mahala zastavom Jugoslavije i govorila kako je to jedina drzava koja je u njenom srcu, osjetio sam muku u stomaku.

U sportu je to malo manje izrazeno,ali ipak postoji solidan broj Bosnjaka koji simpatisu Zvezdu i Partizan, klubovima na cijim se tribinama redovno vide zastave i parole koje velicaju cetnistvo, Ratka Mladica, genocid u Srebrenici, Republiku Srpsku...Dule Savic je Bosnjacima simpaticni stari igrac, nikom ne smeta sto covjek redovno velica Ratka Mladica.

Kod Bosnjaka raste nova, "Zvezde Granda" generacija, koja imitira, prihvata i primjenjuju tu uzasnu srbijansku kic i sund kulturu, tu uzasnu turbo folk muziku, polugole pjevacice, dzinovske silikone i nemoral svake vrste...Ako odete u diskoteku koju posjecuju mladi Srbijanci i diskoteku koju posjecuju mladi Bosnjaci, nikakvu razliku necete uociti, od muzike do izgleda posjetitelja. Samo pogledajte koliko Bosnjaka se pojavljuje u audicijama spomenute emisije, ima ih vise nego Srbijanaca.

A jucer ovo
SkyLimit wrote:
L u c i f e r wrote:Na istoku nista novo

http://www.kurir.rs/stars/nezadovoljan- ... ak-2189329
Bosnjaci ce ga bojkotovati tako sto ce se masovno prijavljivati u neko pjevacko takmicenje gdje ce on opet biti u ziriju :)

Evo kako su Bosnjaci pokazali svoje gnusanje prema Mariji Serifovic koju u emisiji "Zvezde Granda" moraju opominjati da ne koristi izraz "kandidat iz Republike Srpske", vec "kandidat iz Bosne i Hercegovine"

Ponukan ranijim iskustvima, ovaj Vladin postupak je uvod pred ludi koncert u Sarajevu :izet:
It_is_a_Leclerc

#39 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Tomahawk11 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Pola vas na ovoj temi dijeli iste fašističke i nacionalističke stavove kao i Georgijev. Samo je naš fašizam odbrambeno-oslobodilački, pravednički i nadasve patriJotski, pa mi ne damo na sebe, pamtimo i nezaboravljamo, a njihov je, naravno, napadački, agresorski i generalno loš.

Daj formuliraj taj bosnjacki nacionalizam i fasizam. Vidim da to cesto potenciras. Konkretno. Mani se ispraznih floskula.
Generalizovanje cijelih etničkih, vjerskih i nacionalnih grupa kao - bolesnih, genocidnih, krvoločnih, o čemu sam detaljno jučer pisao, je klasično obilježje fašizma. Evo, naprimjer, ovdje se zbog nekog Georgieva, pa bukvalno poziva da se Srbima zabrani ulaz u Sarajevo. Naravno, svakog ko sluša pjevače i grupe iz Srbije, trebalo bi, tragom toga, objesiti. Potreba da se svoj narod posmatra kao monolitno tijelo potpuno jednakih stavova, kao što to radi @SkyLimit, pozivajući sve Bošnjake da misle i rade isto, ili će biti kategorizovani kao izdajnici, također je primjereno fašističkim sistemima.

Ali, kako rekoh, nama je naš fašizam pitom, odbrambeni, "pamtimo i ne zaboravljamo", "uvijek na oprezu" i tako to..
Bodkin

#40 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Bodkin »

sumirprimus wrote:kako i cola je davo podrsku na demonstracijama protiv nato bombardovanja..
2 i 2 u matemacici su 4!
to sto neko nece da vidi jebiga..neke stvari ni oftalmolog ne mre rijesit.
stvarno ne znam sta trebamo uradit.prihvatit cinjenicu da su karadzic i mladic ko i draza njihovi narodni heroji ,sutit i trpit .ili???sta?
Prvo, nabijem pvog debila na kurac. I njega i njegovu podrsku.

Drugo, jel to svega ti isto biti protiv toga da ti zemlju bombarduju i to da podrzavas masovnog zlocinca?
limeni

#41 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by limeni »

Ko god slusa ovu vrstu muzike, ko gleda one farme, ko psuje sda i aliju, ko govori da je dzeko kloc, kome smeta sarajevo komplet kao grad, ko se stidi bosanske tradicije i kulture...ne znam tesko je reci da nekog treba zaklati ali me ne cudi da su takvi vazda "iznenadjeni" kad vlah pokaze svoje lice. Nije problem u karleusi.. nego u njenim fanovima.
Stari ljudi su znali dobro s kim imaju posla njih treba slusati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#42 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Generalizovanje cijelih etničkih, vjerskih i nacionalnih grupa kao - bolesnih, genocidnih, krvoločnih, o čemu sam detaljno jučer pisao, je klasično obilježje fašizma. Evo, naprimjer, ovdje se zbog nekog Georgieva, pa bukvalno poziva da se Srbima zabrani ulaz u Sarajevo. Naravno, svakog ko sluša pjevače i grupe iz Srbije, trebalo bi, tragom toga, objesiti. Potreba da se svoj narod posmatra kao monolitno tijelo potpuno jednakih stavova, kao što to radi @SkyLimit, pozivajući sve Bošnjake da misle i rade isto, ili će biti kategorizovani kao izdajnici, također je primjereno fašističkim sistemima.

Ali, kako rekoh, nama je naš fašizam pitom, odbrambeni, "pamtimo i ne zaboravljamo", "uvijek na oprezu" i tako to..
Vidis, generalizacija je i to tvoje da, recimo, Bosnjaci kao nacionalna grupa traze zabranu ulaska Srbima u Sarajevo. Zakljucak si donio na osnovu rekacije pojedinaca. To sto neko ima takvo misljenje ili stav, ne mora da znaci da takav stav generalno imaju Bosnjaci.
Ti bi da skines etiketu s jednog naroda, a istovremeno je kacis drugom. Iz supljeg u prazno.

Sto se tice ovih fraza, kako je fasizam sto neko pamti i ne zaboravlja sta mu je uradio Karadzic? Onda pogledas 10 minuta dnevnika na RTRS, a ono sve junak do junaka, svi bi sutra opet pod zastavu Radovana, borili se za opstanak, presuda je nepravedna....
To sto ne zaboravljamo sta nam je uradjeno nije usmjereno protiv srpskog naroda. Prijatelji drugih nacija koje imam nisu dobili drugaciji status od juce.
Ali oni koji podrzavaju krvoloka koji se uopste ne kaje.....oni nisu nigdje dobrodosli. I to nije nikakav fasizam.
Tomahawk11
Globalni moderator

#43 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Tomahawk11 »

limeni wrote:Ko god slusa ovu vrstu muzike, ko gleda one farme, ko psuje sda i aliju, ko govori da je dzeko kloc, kome smeta sarajevo komplet kao grad, ko se stidi bosanske tradicije i kulture...ne znam tesko je reci da nekog treba zaklati ali me ne cudi da su takvi vazda "iznenadjeni" kad vlah pokaze svoje lice. Nije problem u karleusi.. nego u njenim fanovima.
Stari ljudi su znali dobro s kim imaju posla njih treba slusati.
Koju vrstu muzike?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by pici »

Misli čemu čuda... lik je odavno kumče Mrgino koji je najboljšHi frHend Tome Grobe inaće vojvode od srbije... lezba šHerifoviĆka najbolja frendica Tome grobe, bila nedavno i zorica bruncklikova prijateljica voje metastaze itd itd... eno hayat nam pušČa onu nadu topčagičku a sa ojdaničem u porušenom vukovaru pjevala četaljima... to su smrde od ljudi... ja bore čorbe, olivera mandića slušam i dan danas pesme al da mu kupim kartu za koncerat, more al bio bi šleper truHlog paradajza i jaja za bis... :mrgreen:
Sarajbeg

#45 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Sarajbeg »

E cuj Vlahe Georgijeva.Iskreno lik me iznenadio negativno zaista konto sam da je lik ok u svom nekom fazonu i da je operisan od politike u svakom pogledu.ocigledno je pokazao svoje pravo lice.a sami Bog zna koliko ima ovwkvih licjosti koji misle ka Vlaho.

Al samo kako su novinari postavili mamac u clanku da se raja Upeca pa to nije normalno.Vlaho georgijev do sada nikada nije imao koncerte u Sarajevu a jos da je nekome gost .mozda u stocnom capajebu ali u rajvosa jos njet.zapravo imao je nesto malo u nekom klubu hotelu tako nesto Stotinjak ljudi mozda bilo .i to kako je do toga doslo ni on sam garant ne zna.

Ovo mu nije trebalo.
oridjidji

#46 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by oridjidji »

Volim ovo doba socijalnih mreza, sto tesko iko moze sakriti svoje lice...
cyprus

#47 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by cyprus »

Vlado je glupan... Mislim da nije teško držat jezik za zubima i petljat se u ovakve stvari kad si estradna ličnost... Al eto, ima ih svakakvih...

S druge strane, ova tema je odlično sjela pojedincima koji sipaju drugu vrstu otvora u internetski prostor... Hajmo sad o tome kakvi su Srbi, kakvi su im pjevači, kako su Bošnje glupe jer slušaju te pjevače, kako im treba joškoji genocid da se opamete i slično...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#48 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by _BataZiv_0809 »

cyprus wrote:Vlado je glupan... Mislim da nije teško držat jezik za zubima i petljat se u ovakve stvari kad si estradna ličnost... Al eto, ima ih svakakvih...

S druge strane, ova tema je odlično sjela pojedincima koji sipaju drugu vrstu otvora u internetski prostor... Hajmo sad o tome kakvi su Srbi, kakvi su im pjevači, kako su Bošnje glupe jer slušaju te pjevače, kako im treba joškoji genocid da se opamete i slično...
Upravo.
LBVIEW

#49 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
sumirprimus wrote:kako i cola je davo podrsku na demonstracijama protiv nato bombardovanja..
2 i 2 u matemacici su 4!
to sto neko nece da vidi jebiga..neke stvari ni oftalmolog ne mre rijesit.
stvarno ne znam sta trebamo uradit.prihvatit cinjenicu da su karadzic i mladic ko i draza njihovi narodni heroji ,sutit i trpit .ili???sta?
Prvo, nabijem pvog debila na kurac. I njega i njegovu podrsku.

Drugo, jel to svega ti isto biti protiv toga da ti zemlju bombarduju i to da podrzavas masovnog zlocinca?
Nesto se ne sjecam kako je bio protiv bombardiranja njegove zemlje,pod uvjetom da je isti iz BiH.
Libo me kurko za tim bivsim playboje-m,no kao i slucaju Bregovica, kad ga je Pecanin provalio pozivajici
se na logicko zakljucivanje nakon njegove provale kako "nije mogao dici protest protiv bombardiranja
Srajeva jer bi to znak kako podrzava Aliju",radi se o istoj stvari.
Last edited by LBVIEW on 25/03/2016 15:47, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#50 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by -LIBERO- »

I mi svoje 'vlade g.'ocigledno imamo.
Locked