Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
- Kombat
#26 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
me ne brini...nase OS BIH
su vrhunski obucene, naoruzane, motivirane i sposobne da neutralisu bilo kakvu prijetnju. To je prije svega zato sto se primaju samo najbolji pojedinci
koji mogu istrcati i do 1 kilometar za 5 minuta
- FAP mashina
#27 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
odbranili se od 4 vojne sile u europi, a da strahujemo od sacice pripitih karpatskih cobana 
- jao_situacije
#28 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
strahovi su potpuno opravdani, rusi ovog ljeta neće u tursku tako da će upaliti t72 btr bmp mi17 i eto ih da se iskrcaju na jadran
ja očekujem početak desanta tamo nekad oko 25.6
ostatak rusa će doći na crnomorskoj floti, tako da im neće trebati jadrolinija
neka podmornica možda napravi pogrešno skretanje i dođe do brčkog
- drndalo
#29 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
Ja se nista ne brinem, opet ce nas (sarajlijice) odbraniti Sandzaklije i svi ostali (nesarajlijice)... 
-
pashasolidni
#30 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
Gdje se mozhe pushka zaduzhit,nije valjda opet u centrali sda
- Henry Chinaski
#31 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
Putinu (blago rečeno) ne cvjetaju ruže u zemlji i spreman je na međunarodne sukobe da skrene pažnju.
Kuhanje sa Turskom oko pilota, varakanje po Siriji i ostala sranja. Ko će sljedeći zaplatiti da bi Putin ostao na vlasti, znaju samo rijetki.
Zašto bi bilo nemoguće da to budemo mi? Dodo Referendum je spreman da podmetne guzove (i živote srba iz entiteta) jer i njega ovaj scenario ostavlja na vlasti.
Kuhanje sa Turskom oko pilota, varakanje po Siriji i ostala sranja. Ko će sljedeći zaplatiti da bi Putin ostao na vlasti, znaju samo rijetki.
Zašto bi bilo nemoguće da to budemo mi? Dodo Referendum je spreman da podmetne guzove (i živote srba iz entiteta) jer i njega ovaj scenario ostavlja na vlasti.
- Danguba
- dildi
#33 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
kaze raste broj siromasnih u rusiji, 20% u odnosu na proslu....
-
ANAKIN
#34 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
Ovaj Srb ne ginuo za dodika. Uvijek bi branio svoj narod, ali qrac moj bi išao u dodikov osvajački pohod sa rusima. A realno koga boli kita za Balkan? Amere i Ruse sigurno neHenry Chinaski wrote:Putinu (blago rečeno) ne cvjetaju ruže u zemlji i spreman je na međunarodne sukobe da skrene pažnju.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#35 Re: Planira li Rusija desant/invaziju na BiH ( uz pomoć Srbije) i Dodika
Dakle, stizu Rusi. A do tada...