Jadransko more - vasa ocjena

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Jadransko more - vasa ocjena

Poll ended at 13/06/2016 11:46

1 apokalipticno lose
11
10%
2 cista voda - ostalo je katastrofalno
19
17%
3 svaka druga stvar je dobra
10
9%
4 sve ok ali ima mjesta za unapredjenje
57
50%
5 idealno nema potrebe da se sta doda ili oduzme
17
15%

Total votes: 114

simonese

#26 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by simonese »

Istra,Kvarner do Splita,stop
broj dva

#27 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by broj dva »

Zadnji put sam bio u nekom hotelu kraj Dubrovnika, sve fino. Ljudi vrlo prijatni, ljubazni, prijateljski raspolozeni. Plaze ciste i poluprazne, more fino, restorani u okviru odmaralista super... Malo dosadno ali jebi ga, sa zenom i malim djetetom valjda tako i treba.

Ali generalo gledano jadran je karina. Nikakva ponuda mimo plaze i pice u restoranu kraj plaze i oblokavanja u istom.
Da mogu i zrak bi naplatili. I poprilicno se nasminkaju tokom turisticke sezone, Jure i Boban i Susak i Praljak nestanu a pojave se neke nasmijane i usluzne Marije i Tomislavi ali znam ih ja od devedeset i neke.

Da Jadran nije najblize more mojim starim roditeljima ne bi me bas previse interesovao jer su i plaze i more i hrana bolji u Grckoj, Turskoj, Spaniji..
vjesticanametli

#28 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by vjesticanametli »

za otici smocit dupe preko dana ili bit preko vikenda mi je OK hahahhaha nek handre nekog drugog.....
banjaluka078

#29 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by banjaluka078 »

ocJEna - za postavljača teme

Što se tiče Jadrana s naše strane, a u Hrvatskoj, ili krajnji sjever (Pula i okolina) ili krajnji jug (Dubrovnik i par malih mjesta prema Prevlaci) , ovo između je koliko para - toliko muzike, a nakrcanost ne volim, pa biram junske ili septembarske odmore. Ostrva su izuzetak.
Crna Gora mi je užasna i nemam hrabrosti da se tamo vratim, jer ću tući njihove ugostiteljske radnike. Nemaju smisla za turizam i gosta, džaba im more.
Meni najljepša plaža u životu, na Siciliji.
SEYOboy

#30 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by SEYOboy »

samo turska
miki27A

#31 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by miki27A »

Jadransko more definitvno kraj avgusta, pocetak septembra. Djeci skola pocinje, nema guzvi na plazi, ma uzivancija.
Omis, Zadar, Split (Marijan)
Za ove koji govore da se nema sta raditi: evo jedan od primjera, a ima puno parkova u Hrvatskoj za uzivanje: hiking, bicikl, pecine, penjanje... pa birajte http://www.parkovihrvatske.hr/parkovi meni opet jedan od najdrazih:
http://www.parkovihrvatske.hr/national-park-paklenica
Znas sta bi Ameri dali da imaju ovako nesto: odes penjati rano ujutro, nakon sto sidjes, rucak, pa malo na plazu da se odmoris... uh jedva cekam
fatamorgana

#32 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by fatamorgana »

Bio sam ko mali u Zelenici, neznam jel' se sad izgradilo ....
fatamorgana

#33 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by fatamorgana »

HAVANA wrote:Volim i tu cu da budem u penziji bar 6 mjeseci godisnje. :D Cista 10 za moj peljesac.Meni to pase...sira,vina,prsute,gitare...Lijepa priroda,nema betona,plaze,uvale...Milina.
A Stagnum? :wink:
HAVANA

#34 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by HAVANA »

Ih,da je samo on,ni po muke.Valja to stic sve sta ima. :D
Point.

#35 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by Point. »

Je li ko bio u Opatiji? Cuo sam da nema nekih plaza tamo, al sa malim djetetom od godinu dana, nekako mi taj sjeverniji dio izgleda pitomije.
helpdesk1

#36 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by helpdesk1 »

Point. wrote:Je li ko bio u Opatiji? Cuo sam da nema nekih plaza tamo, al sa malim djetetom od godinu dana, nekako mi taj sjeverniji dio izgleda pitomije.
LIjepo, skupo, a sunca imas do 3 sata. Iza 3 zadje iza Ucke, nisu neke plaze...Puno bolje otici dole u vansezoni radi setnje :thumbup:
muha_sa

#37 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by muha_sa »

helpdesk1 wrote:
Point. wrote:Je li ko bio u Opatiji? Cuo sam da nema nekih plaza tamo, al sa malim djetetom od godinu dana, nekako mi taj sjeverniji dio izgleda pitomije.
LIjepo, skupo, a sunca imas do 3 sata. Iza 3 zadje iza Ucke, nisu neke plaze...Puno bolje otici dole u vansezoni radi setnje :thumbup:
jebeš more--udjoh da te pozdravim :kiss:

sjedalica još fercera :thumbup: :D
drunken tiger

#38 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by drunken tiger »

Hrvatska obala je ok ali ima mjesta za poboljšanje. Crnogorska obala je katastrofalna, barem za mene, i nikada više me neće vidjeti (njima to ništa ne znači). Prljavo more, prljave plaže, prljava šetališta...U Hrvatskoj su mi ljudi nekako pitomiji, kulturniji i osjećam se opuštenije mnogo.
Opet kažem, moji utisci, ne mora značiti da je tako.
graue_maus

#39 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by graue_maus »

muminovic wrote:Hrvatsko more je jedno od najlijepsih na svijetu definitivno.

Hrvatske plaze isto tako.

O ponudi ne bih, ali se tamo osjecam odlicno.
:D a i najblize nam je , jedan vrlo vazan faktor .....
KB9

#40 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by KB9 »

trojka maksimalno
helpdesk1

#41 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by helpdesk1 »

muha_sa wrote:
helpdesk1 wrote:
jebeš more--udjoh da te pozdravim :kiss:

sjedalica još fercera :thumbup: :D
Sa halalom :thumbup:
vjesticanametli

#42 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by vjesticanametli »

graue_maus wrote:
muminovic wrote:Hrvatsko more je jedno od najlijepsih na svijetu definitivno.

Hrvatske plaze isto tako.

O ponudi ne bih, ali se tamo osjecam odlicno.
:D a i najblize nam je , jedan vrlo vazan faktor .....
jes vala
prahne petkom kriska pastete... ja fino poranim subotom i odem na more hahahahha naravno uz obilatu marendu od pastete i to na klupi u malom drveniku gledajuci SANSET :D :mrgreen:
fatamorgana

#43 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by fatamorgana »

HAVANA wrote:Ih,da je samo on,ni po muke.Valja to stic sve sta ima. :D
Vinarija Miloš , Ponikve. :wink:
hrle1976

#44 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by hrle1976 »

Jagoda76 wrote:Rekla bih da je more najčišće na otocima samo što je ogromna mana upravo to što nema hostela nego su to uglavnom samo apartmani odnosno privatni smještaj koji obično nije jeftin...
Kakav otok Murter. Da nisam tamo bio i povjerovo bi photoshop fotografijama.

Onv famozna plaza sto svi kazete je kao broj jedan
Image
Slika vara 80%!

Kao prvo nakrcano je. Ono malo plaze je ko mravinjak i tu ako niste dosli do 8:30 nemojte ni ici. Sve drugo su stijene i jako je ne pristupacno vodi. Mi smo toliko bili razocarani, a tu smo otisli prvi dan, da smo vise vremena trosili da pronadjemo novu plazu. U gradicu Murter nista posebno, koji je isto sljepljen sa jos manjim grdicom Betina. Betina manje vise malo misto, manje vise mrtvo, tri-cetri restorancica i dvije kafane i to je to. Gradska plaza je ok i nije nesto velika. Hlada gotovo i nema. Tuseva isto. Ima jedna mala beton plaza - djecija. Voda je jako mutna e tu ima tus. Ta ne nalazi na samoj nekoj ne vidljivoj granici izmedju gradica Murter i Betina. Sto se tice gradica Tisno. Na strani otoka Murter tu nema nista od plaze. Ima jedna ali moras ko malo u sumu pa tim puticem sto vodi do gradica Jezera. Plaza je naknadno betonirana izmedju stijena. I nikako nije zanimljiva. Gradic Jezero nista od plaze, obicna. Kod Kampa Stella Maris i Kosirina nista posebno. Cak sto vise i put do njih nije bas za drndanjem autom. Tako da otok Murter je na zalost bacanje para. Cijene su za moj ukus bar 40% iznad onog sto covjek moze ocekivati. Za otok Murter je bilo koja plaza na Makarskoj rivijeri Monako i po.

Vecina turista su HR iz Zagreba ili iz Italije. Stranaca gotovo i nema, ima ali u jako malom broju.
shiny

#45 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by shiny »

Lijepa mi je Istra i ništa kontra Splita. Ako me neko pita koje je po meni najljepše mjesto na svijetu, rekla bih Korčula. Mljet je za opuštanje i uživanciju. Minijaturna mjesta oko Dubrovnika asociraju na mir i tišinu. Kao i ostrvca okolo, Koločep, Lopud... U Makarskoj još NIKAD nisam bila, pa ne mogu ocijeniti. U Crnoj Gori i Albaniji ništa nisam našla za sebe.
mih0

#46 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by mih0 »

hrle1976 wrote:Sta mislite o Jadranskom moru. Gdje je najljepse a gdje jad i cemer? Sta su mane a sta dobre strane. Necemo pricati o cijenama smjestaja, nego vise o samom moru, plazi, ljudima, zabavi, klopi i sl.

Gdje sam do sada sve bio.

Od sjevera pa do juga:

Porec: 3
Rovinj 3
Medulin 1
Opatija 3
Otok Murter 1
Vodice 3
Otok Ciovo 2
Brela 2
Baska Voda 2
Makarska 1
Otok Hvar 3
Gradac 2
Trpanj 1
Otok Korcula 4
Otok Mljet 2
Dubrovnik 3
Plat 2
Cavtat 2
Moja ocjena 4/5
dildi

#47 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by dildi »

ma dobro more sve super, a najdraze mi je sto govorimo isti jezik...
detroit-mercy

#48 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by detroit-mercy »

Dosta podcijenjeno kod nasih ljudi ali je sigurno u par top destinacija u svijetu.
Ma.Le.Na

#49 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by Ma.Le.Na »

ove godine planiramo dalje..i vec sad kontam da li cu uspjeti usicariti bar vikend na peljescu :eh:
vec mi nedostaje :lol:
plaze
hrana
omG onaj sladoled :eh:
aveos

#50 Re: Jadransko more - vasa ocijena

Post by aveos »

Bas sam se pozelio mora i sto netko vec rece onog mirisa u kombinaciji mora i borovine...
Post Reply