Nemere ovo, tim glupostima nije dozvoljeno u pecinuHaris.ba wrote:I mene zanima tema. Mada, meni fali soba za početak.![]()
Tri velika kauča na slovo u, sto između kauča, dalje stolica sa stolom za računar, veliki ormar za knjige, i tv. Još kakvu halu da ima, i ne mrdam.
I na vratima veliki znak, zabranjeno ženi. Naravno, iznutra. Nisam lud da stavim da vidi.
Man Caves(Muška Jazbina)
-
mali_balon
#26 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
- Tercius
#27 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
Tema je extra.Za neke osnovne potrebe mislim da neki i manji sobicak bi bio sasvim dovoljan uz naravno malo para i mnogo mnogo kreativnosti.Mnostvo dekorativnih stvari se moze naci i na ebay tipa vintage reklama na drvetu-metalu, a mini frizider,mini sank, lcd,ps 4,led rasvjeta,disco kugla,posteri,surround sistem nije uopste neki preskup quest za zahebanciju ovakvig tipa.Evo recimo meni sto prvo pada na pamet umjesto nekih koznih fotelja i sofa ja bi ubacio sjedista bilo kojeg citroena a stolove napravio od paleta,na plafon bi mogla ici kamuflazna mreza,dok na sank bi umjesto dozera za flase montiro pletare sa vise vrsta rakije i spojio ih na infuziju koja bi na zavesetku imala malu pipu takodje pored svake pletare ide rukohvat sa lancem ankerovanim za plafon,za malo vise prostora vjerujem da bi se mogao naci prednji dio peglice ili fice itd itd.Hjooooj.
-
Nepass
#28 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
Pravim od dnevnog man cave 55incha tv ps4 fotelja samo za mene.
Zeni sam u kuhinji montirao tv
I svi svoju sobu imamo
Zeni sam u kuhinji montirao tv
I svi svoju sobu imamo
- Bullet Tooth Tony
-
krater
#30 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
KB9 wrote:kakav papak moras bit da pravis jednu sobicu koja je po tvom
pravom muskarcu i citava kuca po njegovom, radi sta i gdje mu je volja
cuj muska jazbina jedan sobicak, jos onom zena ne izlazi iz strasne jazbine
-
Juliuscezar
#31 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
To u fazonu kad se sakrije od zene pod krevet i kaze ja sam gazda kuce i krijem se gdje ja hocukrater wrote:KB9 wrote:kakav papak moras bit da pravis jednu sobicu koja je po tvom
- Haris.ba
#32 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
bhnapoleon1 wrote:To u fazonu kad se sakrije od zene pod krevet i kaze ja sam gazda kuce i krijem se gdje ja hocukrater wrote:KB9 wrote:kakav papak moras bit da pravis jednu sobicu koja je po tvom
Ih, šta ja sve ženi nagovorim kad izađe iz sobe.
Ako ti je lakše, nek mi žena misli da je soba za intelektualne aktivnosti....mali_balon wrote:Nemere ovo, tim glupostima nije dozvoljeno u pecinuHaris.ba wrote:I mene zanima tema. Mada, meni fali soba za početak.![]()
Tri velika kauča na slovo u, sto između kauča, dalje stolica sa stolom za računar, veliki ormar za knjige, i tv. Još kakvu halu da ima, i ne mrdam.
I na vratima veliki znak, zabranjeno ženi. Naravno, iznutra. Nisam lud da stavim da vidi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33 Re: Man Caves(Muška Jazbina)

samo jos stangla posred stola do plafona i lagapice vino, muzika tapsanje po ghuzovima
- fakat
#34 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
bhnapoleon1 wrote:To u fazonu kad se sakrije od zene pod krevet i kaze ja sam gazda kuce i krijem se gdje ja hocukrater wrote:KB9 wrote:kakav papak moras bit da pravis jednu sobicu koja je po tvom
Mada tema je dobra.
-
elk
#35 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
Najbolje kakav komad zemlje,sto izolovaniji.malo motika,krompir i tikvica prije podne,pa rostilj i pivara,kasnije smotas navece i pustis si muziku.kakav ba ps4.zeni doneses tikvicu da vidi da si radio 
- fakat
#36 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
Tikvicaelk wrote:Najbolje kakav komad zemlje,sto izolovaniji.malo motika,krompir i tikvica prije podne,pa rostilj i pivara,kasnije smotas navece i pustis si muziku.kakav ba ps4.zeni doneses tikvicu da vidi da si radio
- nemampojma0
#37 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
Joj moja mila majko..hahhahaha, ovo je za upisat se od smijeha.
Kakve muške jazbine i bakrači..napišite kako pripada, dječačke sobe.
Kad ovo vidim, odmah dajem podršku onim istospolnim brakovima, al samo za žene. Dok "muškarci" porastu.
hahahaha krv ti jebem..jao jazbine hahahaha
Kakve muške jazbine i bakrači..napišite kako pripada, dječačke sobe.
Kad ovo vidim, odmah dajem podršku onim istospolnim brakovima, al samo za žene. Dok "muškarci" porastu.
hahahaha krv ti jebem..jao jazbine hahahaha
-
Niemand
#38 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
Kupis neku dobru konzolu i igrice i ne das zeni uci u sobu
I onda poslije garant prica ja prekuco igricu. jah.
I onda poslije garant prica ja prekuco igricu. jah.
-
Eborg
#39 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
Vikendica sa kakvom starom gusanom peći, krevetom i brdom knjiga. Može i konzola i kakvo pašče. To je odmor, da se raduješ svakog petka, malo zidove čovjek da promijeni. 
- dobojlija81
#40 Re: Man Caves(Muška Jazbina)
46" elcedeovi,Bose saund i stolice iz ikeje