vješalica wrote:vucara se selma sa njim odavno
ima li slika kakvih mante se priče![]()
Ova lijevo garant njegova kuma

vješalica wrote:vucara se selma sa njim odavno

Dr Arsla wrote:Znači uhvatio je Hare dok joj je bilo tek 27. Mora da je bila vezana za oca u djetinjstvu pa u njemu vidi drugog tatuCherry-Cherry wrote:Ona je 1972 godište, a on 1945. Pa eto, šta je 27 godina razlike..inače, zajedno su od 1999 godine
A Hare spiči jednu afričku šljivu i gusla je cijelu noć
Sad je ozbilja vezadječak sa šibicama wrote:Hare i Selma se zabavljaju od rata na ovamo.
Sto li su se tek sada vjencali.
ljubav nije paradajz...Zoya wrote:vješalica wrote:vucara se selma sa njim odavno
Ova lijevo garant njegova kuma
wolfie wrote:Sretno mladencima!
A kao prije ga je vadio nevina usla u brakO'zone wrote:Sad ga Hare ne vadi![]()
![]()

ma proseresH se do kreveta... bolje bademi i pola bananeRidjobrki wrote:Sahan hošafa od afričke šljive i sve je to okej.
Hare samo aprilske pakete razvaljujespreca wrote:Hare bezec....glaso sam za tebe nekad
....ma salim se ....samo ti navali i razvali joj blatobrane
Čekali dok se on malo "skući".dječak sa šibicama wrote:Hare i Selma se zabavljaju od rata na ovamo.
Pa dobro sad je zvanično pa je opuštenijesupercali wrote:A kao prije ga je vadio nevina usla u brakO'zone wrote:Sad ga Hare ne vadi![]()
![]()
Hehehe mene lijepo stid, može joj biti dedo. Ali šta očekivati od lika koji je potpisao Dejtonski sporazum, oborio aprilski paket i potpisao famoznu reformu policije.pici wrote:
haaareee jebo viagru u tvojim godina ode hercika... imasH vibratore su deset brzina pa ozezi... 100% Hare
nedaj se hare nedaj se godinama... perle su spas a imaju i tegovi za povecanje penisa i protiv smezuranosti, samo morash nosad oko cune koji mjesec...izdrziSve više muškaraca ugrađuje perle u penis kako bi bili bolji ljubavnici
Tokom posljednjih godina sve veći broj muškaraca u SAD-u ugrađuje plastične kuglice - perlice u svoj penis kako bi povećali zadovoljstvo svoje partnerice
Boga mi i "mlada" ima kukaCherry-Cherry wrote:Ona je 1972 godište, a on 1945. Pa eto, šta je 27 godina razlike..inače, zajedno su od 1999 godine
Ja sam od Harisa očekivao da svojim intelektom i utjecajem radi na jačanju države ali je on zbog pohlepe uradio sve suprotno. Za mene mrtav za sva vremena i jedan od generatora problema sa kojima se sada borimo.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hehehe mene lijepo stid, može joj biti dedo. Ali šta očekivati od lika koji je potpisao Dejtonski sporazum, oborio aprilski paket i potpisao famoznu reformu policije.pici wrote:
haaareee jebo viagru u tvojim godina ode hercika... imasH vibratore su deset brzina pa ozezi... 100% Hare
Nismo svi to znali. Ovo je za mene veliki šok!dječak sa šibicama wrote:Hare i Selma se zabavljaju od rata na ovamo.
U 71-oj da popije sve 4 odjednom... ostao bi mlohavwolfie wrote:Sretno mladencima!