možel ovojao_situacije wrote:ja se slažem s lucijem, odgovor je najprecizniji
a može i ključ od auta na stolu

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
možel ovojao_situacije wrote:ja se slažem s lucijem, odgovor je najprecizniji
a može i ključ od auta na stolu

moremuha_sa wrote:možel ovojao_situacije wrote:ja se slažem s lucijem, odgovor je najprecizniji
a može i ključ od auta na stolu![]()
i jos ce da se radiOtto_13 wrote:Svasta se radilo
nikakav si karakterswanfilter wrote:"Zelim da mi ga slozis" - Ja joj ga slozim. I svaki put tako ...
Tu i tamoKvaziExpert wrote: Ali, zasto je tema diskriminatorska, zar dame ne muntaju
Al sam se napal'la ... baš sam se napal'la .... upri u me ko u životinjupukepuke wrote:Tu i tamoKvaziExpert wrote: Ali, zasto je tema diskriminatorska, zar dame ne muntaju![]()
Kad je jednom zatrebalo, ja samo fino rekla "molim te" i dobra duša mi nije mogla odbiti.
Naravoučenije: Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara
edo_79 wrote:Al sam se napal'la ... baš sam se napal'la .... upri u me ko u životinjupukepuke wrote:Tu i tamoKvaziExpert wrote: Ali, zasto je tema diskriminatorska, zar dame ne muntaju![]()
Kad je jednom zatrebalo, ja samo fino rekla "molim te" i dobra duša mi nije mogla odbiti.
Naravoučenije: Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta to ti imaš protiv Ala Bundy-ja, a?pukepuke wrote:![]()
![]()
Čovjeka u fotelji su očito uvijek birali za igru gluhih telefona u djetinjstvu
![]()
![]()
Što da ti kažem, mogu samo ponoviti svoju prethodnu rečenicuedo_79 wrote:Šta to ti imaš protiv Ala Bundy-ja, a?pukepuke wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pukepuke wrote:Što da ti kažem, mogu samo ponoviti svoju prethodnu rečenicuedo_79 wrote:Šta to ti imaš protiv Ala Bundy-ja, a?pukepuke wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mali mi je. Neces ni osjetit', a meni bi puno znaciloZoya wrote:Šta ste sve govorili/govorite da mladu brže bolje odvedete u krevet? Koliko ste daleko išli / idete sa izjavama /obećanjima?
sema911s wrote:vecinom pali napravim vecericu,ono svijece, spagete, romantika, vino(vecinom u isto naspem po litre rakije),., i ono ko nesto joj se pocne nesvjestat,., i da nebi pala i ubila se u glowu,., smjestim je u krefet,.,
a oko jedne(majku joj trudio sam se bar 5-6mjeseci), sve hoce al kad treba umocit neda, sve nesta rano je joj nije ona takva,.,. bla bla,.,
neka sjedaljka i pocne naravno prica o seksu,. ja se zacrvenio kad me upitase kako kod vas,. bi da lazem a nemere se dusu grijesit,., ispratimo goste,., kad ce ti ona a ozbiljno sema jel se ja tebi svidjam, ono nas,., "da ti mater ja se oznoji skakajuci a ti mi sada tako" sta je ono kontalo,., sreca njena pa bi u blizini vrata

Buckethead wrote:Treba češće dolaziti do brežuljka