Uzvrocno-posljedicnom vezom guraju jedni druge, jedni drugima podizu cijenu....a ti, narode, sisaj motku
Milorad Dodik puši kurac
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26 Re: Milorad Dodik puši kurac
Smijite se vi, sve je to dobro uvezana legalna mafija....dok je ovaca, dotle ce i sisati
Uzvrocno-posljedicnom vezom guraju jedni druge, jedni drugima podizu cijenu....a ti, narode, sisaj motku
- It_is_a_Leclerc
#27 Re: Milorad Dodik puši kurac
Po principu - "Što je više obmana i laži, to je Mile miliji i draži" - građani RS će glasati za svakog koga Bošnjaci označe kao svog neprijatelja. Možete vi sad karikirati, ali Dodik je sitni kriminalac iz Bakinaca koji bi za vlast postao i vehabija ako treba, a ne da se svađa sa bilo kim - od Amerikanaca do Bošnjaka.
- muha_sa
#28 Re: Milorad Dodik puši kurac
dijagnozaTomahawk11 wrote:Smijite se vi, sve je to dobro uvezana legalna mafija....dok je ovaca, dotle ce i sisati![]()
terapija
- muha_sa
#29 Re: Milorad Dodik puši kurac
sve mi ovo znamoIt_is_a_Leclerc wrote:Po principu - "Što je više obmana i laži, to je Mile miliji i draži" - građani RS će glasati za svakog koga Bošnjaci označe kao svog neprijatelja. Možete vi sad karikirati, ali Dodik je sitni kriminalac iz Bakinaca koji bi za vlast postao i vehabija ako treba, a ne da se svađa sa bilo kim - od Amerikanaca do Bošnjaka.
alternativa Dodiku
edit
koje su to zdrave snage u manjem entitetu koje ce radit za dobrobit Bosne i Hercegovine u cjelini
- ljevoruki
#30 Re: Milorad Dodik puši kurac
Nema ih, Srbija ih kontrolise, oni se pitaju, a znamo dobro ko je tamo na vlasti.muha_sa wrote:sve mi ovo znamoIt_is_a_Leclerc wrote:Po principu - "Što je više obmana i laži, to je Mile miliji i draži" - građani RS će glasati za svakog koga Bošnjaci označe kao svog neprijatelja. Možete vi sad karikirati, ali Dodik je sitni kriminalac iz Bakinaca koji bi za vlast postao i vehabija ako treba, a ne da se svađa sa bilo kim - od Amerikanaca do Bošnjaka.![]()
alternativa Dodiku![]()
edit
koje su to zdrave snage u manjem entitetu koje ce radit za dobrobit Bosne i Hercegovine u cjelini
BiH je kolateralna steta, samo nek' ne puca i svima dobro.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#31 Re: Milorad Dodik puši kurac
Terapija jos nije pronadjena....odnosno, lijeka jos nemamuha_sa wrote:dijagnozaTomahawk11 wrote:Smijite se vi, sve je to dobro uvezana legalna mafija....dok je ovaca, dotle ce i sisati![]()
Uzvrocno-posljedicnom vezom guraju jedni druge, jedni drugima podizu cijenu....a ti, narode, sisaj motku![]()
terapija
- It_is_a_Leclerc
#32 Re: Milorad Dodik puši kurac
Realno, za BiH, u nekom domenu daljnje normalizacije i relaksacije međunacionalnih odnosa, saradnje i koordinacije svih aktera, daleko bi bilo bolje da opozicija u RS dobije vlast. Nije realno u ovom momentu očekivati da će se u doglednih par milenija pojaviti neki silno pro-bosanski element tamo, sa relevantnom podrškom u narodu. Zato bošnjačka politika treba da, ignorisanjem Dodika, pomognu opoziciju na čelu sa SDS-om, PDP-om i NDP-om da dođu na vlast.
Opet kažem - SDS, PDP i NDP nisu nikakve probosanske partije, ali su daleko skloniji saradnji i nekakvom zajedničkom napredovanju od Dodikove stranke. Uostalom, pa dovoljno je ocijeniti rad jednog Mirka Šarovića ili Dragana Mektića, i uporediti sa radom nekih bošnjačkih ministara, pa da sve bude jasno.
Opet kažem - SDS, PDP i NDP nisu nikakve probosanske partije, ali su daleko skloniji saradnji i nekakvom zajedničkom napredovanju od Dodikove stranke. Uostalom, pa dovoljno je ocijeniti rad jednog Mirka Šarovića ili Dragana Mektića, i uporediti sa radom nekih bošnjačkih ministara, pa da sve bude jasno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33 Re: Milorad Dodik puši kurac
SDS, PDP i NDP se postavljaju tako kako se postavljaju iz nuznog zla. Oni igraju dvostruku igru s ciljem skidanja Dodika s trona i u RS, ali i na nivou BiH. Na nivou BiH plan odlicno napreduje, u RS to ide malo sporije.
Zabluda je da ce biti bolje sa SDS i njihovim partnerima. Onog momenta kad se oni vrate na vlast u RS, vidjecemo njihovo pravo/staro lice. Oni i sad kao bitan argument isticu kako je za Dodikovog mandata uglavnom doslo do prenosa nadleznosti sa nivoa RS na nivo BiH.
RS opozicija je zmija sa skrivenim nogama....
Zabluda je da ce biti bolje sa SDS i njihovim partnerima. Onog momenta kad se oni vrate na vlast u RS, vidjecemo njihovo pravo/staro lice. Oni i sad kao bitan argument isticu kako je za Dodikovog mandata uglavnom doslo do prenosa nadleznosti sa nivoa RS na nivo BiH.
- animals
#34 Re: Milorad Dodik puši kurac
A koje to zdrave snage postoje u BIH,ima li ih i u vecem etnitetu..muha_sa wrote:sve mi ovo znamoIt_is_a_Leclerc wrote:Po principu - "Što je više obmana i laži, to je Mile miliji i draži" - građani RS će glasati za svakog koga Bošnjaci označe kao svog neprijatelja. Možete vi sad karikirati, ali Dodik je sitni kriminalac iz Bakinaca koji bi za vlast postao i vehabija ako treba, a ne da se svađa sa bilo kim - od Amerikanaca do Bošnjaka.![]()
alternativa Dodiku![]()
edit
- sinuhe
#35 Re: Milorad Dodik puši kurac
Najmanje srpskih nacionalista ima u SNSD.
Naravno u raznim koalicijama moze proci i SDS.
- JThomas
#36 Re: Milorad Dodik puši kurac
isto tako se prizivao i dodik prije 15 godina.Tomahawk11 wrote:SDS, PDP i NDP se postavljaju tako kako se postavljaju iz nuznog zla. Oni igraju dvostruku igru s ciljem skidanja Dodika s trona i u RS, ali i na nivou BiH. Na nivou BiH plan odlicno napreduje, u RS to ide malo sporije.
- It_is_a_Leclerc
#37 Re: Milorad Dodik puši kurac
Pa taman posla da se hvale prijenosom nadležnosti sa RS na BiH - pa za to se u RS gube izbori, a Dragan Čavić je zbog izvinjenja za Srebrenicu umalo izgubio i glavu.
Ipak, matematika i dobro sjećanje kaže da se najviše na pitanju približavanja zemlje nekim normalnim standardima ozbiljne države uradilo u postratnom periodu u kojem partner iz RS nije bio SNSD.
A čekati nekog "probosanskog" iz Banja Luke je kao čekati da vam padne snijeg u augustu. A jedini ko vam može doći je Sejfo Tokić. Sve sa odbačenim ljiljanima.
Ipak, matematika i dobro sjećanje kaže da se najviše na pitanju približavanja zemlje nekim normalnim standardima ozbiljne države uradilo u postratnom periodu u kojem partner iz RS nije bio SNSD.
A čekati nekog "probosanskog" iz Banja Luke je kao čekati da vam padne snijeg u augustu. A jedini ko vam može doći je Sejfo Tokić. Sve sa odbačenim ljiljanima.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: Milorad Dodik puši kurac
Fakat ljudi, pratim i ja to puhanje pod krila, od 60 minuta pa nadalje...
Ali nije meni trip kao Hadžiomeroviću ili Sejfi. Nisam ja novinar koji na državnom kanalu za 2.000 KM lupa krkljajućim glasom i zato dobija uredničku platu, pa se zatim povuče k'o pička(što realno i jeste) kada mu tv kuću oderu kaznama.
Nisam ni ljuštura socijalističkog činovnika alkosa i kockara koji od BH Ljiljana pravi patriotski performans, pa se pravi da je pod stare dane došao tobe i od bosanca postao bošnjak tako što je zastavom peglao srpske drotove u Šumi.
Ja tvrdim i da njih dvojica trebaju da flautaju skupa sa Miletom, baš zbog dizanja cijene.
Hadžiomerović i portalske pizde su pali na ispitu cehovske solidarnosti svaki put kad je seronja rahat dao izjavu njihovim medijima.
Sejfo je podrumaška pobjegulja koja je pukla kao lajsna.
Ja nisam ni jedno ni drugo.
Ja sam internet forumaš koji je samo poručio jednom političaru da ustrajno puši kurac, kao odgovor na sav njegov politički život i djelo.
I isto mirne duše poručujem njegovim biračima , te redakciji RTRS, a razlozi su navedeni u uvodnom postu.
Last edited by dr.gog on 10/02/2016 20:46, edited 1 time in total.
- Danguba
#39 Re: Milorad Dodik puši kurac
slazem se. vecina ih je presla u fashiste. (zakon o prebivalistu, zaposljavanje, naziv jezika...)sinuhe wrote:Najmanje srpskih nacionalista ima u SNSD.
...a sta je ostalo od ratnog i poratnog sds-a? samo ime. osnivaci i sljedbenici onog sds-a su formirali svoj sds.
- Danguba
#40 Re: Milorad Dodik puši kurac
It_is_a_Leclerc wrote:Po principu - "Što je više obmana i laži, to je Mile miliji i draži" - građani RS će glasati za svakog koga Bošnjaci označe kao svog neprijatelja. Možete vi sad karikirati, ali Dodik je sitni kriminalac iz Bakinaca koji bi za vlast postao i vehabija ako treba, a ne da se svađa sa bilo kim - od Amerikanaca do Bošnjaka.
-
kakavdanakneiskustvu
#41 Re: Milorad Dodik puši kurac
neobicno je vidjeti ovakav post @dr.goga,obicno je odmjeren,ali
za post
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#43 Re: Milorad Dodik puši kurac
Ma grozno je i meni samom da napišem i , evo opet čitam šta sam napisao.kakavdanakneiskustvu wrote:neobicno je vidjeti ovakav post @dr.goga,obicno je odmjeren,aliza post
Ali meni je to kao parodija na nekoga ko je stvarno dobar u ulozi teškog kretena.
Milorad Dodik odlično igra političara koji zaista treba da dobije javni epitet ovakvog tipa. Znam ja da on to voli, taj egotrip, ali bolna istina je da se poistovjetio sa njim i kao građanin Milorad Dodik, Iskren je u svojoj glumi. Zato je i naplatio novac za duševnu bol..jebi ga, boli i njega ovaj javni fajt ma koliko on bio osoran.Zato mi naslov teme odgovara.Mislim da je istinit u smislu koji ga označava kao bezobraznika koji nam zbog svojih pljuvanja zaslužuje kolektivno popušiti.
- jao_situacije
#44 Re: Milorad Dodik puši kurac
kakvo besprizorno blaćenje i ljaganje našeg guardiana koji je oplodio sve nerotkinje, i koji je zamalo povukao veliki i mali ruski
sramota je čitati ovakve laži drekavaca iz teherana, a sve po nalogu ekipe iz budimpešte i hotela tuzla
prodali ste se za šaku prljavih petrodolara bez pokrića i vrijeđate labuda zlatka, a on svaki dan radi na investicionim ciklusima
samo budale osporavaju uspjehe i projekte poput aerodroma i kozmodroma u trebinju, fabrike električnih automobila, staze za utrke formule 1 u bl, luke i baze za ruske nuklearne podmornice, termoelektrana, mreže gasovoda i autoputeva, nekoliko desetina fabrika u širem području bileće...
guardian je lokomotiva razvoja u široj regiji, on brine o radnicima i penzionerima a ponekad čak i zapjeva na narodnim veseljima
guardian je golim rukama spriječio dolazak nekoliko desetina hiljada siromaha i prosjaka iz kuvajta, kao i osnivanje zajednice turskih općina u državetini
nek crknu bosnićeve poturice i đihatlije, oni samo slušaju bakira i čitaju islamsku deklaraciju
a i ovaj mehanizam koordinacije mogu okačiti o neku stvar
nek se jebu i nek jedu govna izdajice i drekavci
državetina zauvijek, tzv. bih dok mora
živio guardian zlatko

sramota je čitati ovakve laži drekavaca iz teherana, a sve po nalogu ekipe iz budimpešte i hotela tuzla
prodali ste se za šaku prljavih petrodolara bez pokrića i vrijeđate labuda zlatka, a on svaki dan radi na investicionim ciklusima
samo budale osporavaju uspjehe i projekte poput aerodroma i kozmodroma u trebinju, fabrike električnih automobila, staze za utrke formule 1 u bl, luke i baze za ruske nuklearne podmornice, termoelektrana, mreže gasovoda i autoputeva, nekoliko desetina fabrika u širem području bileće...
guardian je lokomotiva razvoja u široj regiji, on brine o radnicima i penzionerima a ponekad čak i zapjeva na narodnim veseljima
guardian je golim rukama spriječio dolazak nekoliko desetina hiljada siromaha i prosjaka iz kuvajta, kao i osnivanje zajednice turskih općina u državetini
nek crknu bosnićeve poturice i đihatlije, oni samo slušaju bakira i čitaju islamsku deklaraciju
a i ovaj mehanizam koordinacije mogu okačiti o neku stvar
nek se jebu i nek jedu govna izdajice i drekavci
državetina zauvijek, tzv. bih dok mora
živio guardian zlatko
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#45 Re: Milorad Dodik puši kurac
Doktor,kao postavljač ovako naslovljene teme mora biti svjestan da je kod Guardiana zasigurno izazvao ogromnu količinu duševne boli,
pogotovo nakon nasrtaja Bosnića i njegovih baklavojedaca na Guardianov lik i djelo,što je i sudski sankcionisano.
Guardian će se ponovo morati posvetiti samurajskim meditacijama u Bakincima,kako bi svoju dušu pročistio i blokirao nadolazeću bol.
Doktor je nadam se svjestan da poslije ovakve teme može samo sanjati o posjeti recimo Aqua Parku ili turističkom resortu u Trebinju,
a trke Formule 1. koje će se iduće godine početi održavati na Trebinje Ring-u može gledati samo na TV-u.
E moj doktore,šta ti je ovo trebalo?Još ako ti kažem da će stazu za Formulu 1 osvještati lično vladika Grigorije...?
pogotovo nakon nasrtaja Bosnića i njegovih baklavojedaca na Guardianov lik i djelo,što je i sudski sankcionisano.
Guardian će se ponovo morati posvetiti samurajskim meditacijama u Bakincima,kako bi svoju dušu pročistio i blokirao nadolazeću bol.
Doktor je nadam se svjestan da poslije ovakve teme može samo sanjati o posjeti recimo Aqua Parku ili turističkom resortu u Trebinju,
a trke Formule 1. koje će se iduće godine početi održavati na Trebinje Ring-u može gledati samo na TV-u.
E moj doktore,šta ti je ovo trebalo?Još ako ti kažem da će stazu za Formulu 1 osvještati lično vladika Grigorije...?
- BHCluster
#46 Re: Milorad Dodik puši kurac
Da hoce dobiti jos jednu 100 izbora ne treba manjem bh. entitu gora sudbina od te.It_is_a_Leclerc wrote:Zbog ovakvih poput autora teme, Dodik redovno dobija izbore.
-
Drinski
#47 Re: Milorad Dodik puši kurac
Ma ja, citaju klix. Jebe mi se kako dobija izbore. On dobija izbore jer je isti ko i njegovi biraci. A meni ne pada na pamet da se mijenjam vec da radim dalje...It_is_a_Leclerc wrote:Zbog ovakvih poput autora teme, Dodik redovno dobija izbore.
- escobar__
#48 Re: Milorad Dodik puši kurac
Jest, ovakvi poput autora teme su glavni krivci zašto fašisti dobijaju izbore u fašistoidnom entitetu čiji građani šute o masovnim grobnicama, biraju neočetnike na vlast, ostavljaju prijeteće poruke na povratničkim kućama i mjestima gdje se okupljaju neSrbi, bacaju molotovljeve koktele na džamije, ubijaju ljude druge nacionalnosti i sl.
To su sve krivi ovi poput autora teme, nikako bolesni umovi koji tamo žive.
-
Drinski
#49 Re: Milorad Dodik puši kurac
A zbog SDA I Alije su poklali svoje susjede...escobar__ wrote:Jest, ovakvi poput autora teme su glavni krivci zašto fašisti dobijaju izbore u fašistoidnom entitetu čiji građani šute o masovnim grobnicama, biraju neočetnike na vlast, ostavljaju prijeteće poruke na povratničkim kućama i mjestima gdje se okupljaju neSrbi, bacaju molotovljeve koktele na džamije, ubijaju ljude druge nacionalnosti i sl.
- escobar__
#50 Re: Milorad Dodik puši kurac
Da, da, a i zbog činjenice da Bošnjaci nisu htjeli ostat u Srb.. Jugoslaviji pa nas se moralo naučit pameti.Drinski wrote:A zbog SDA I Alije su poklali svoje susjede...escobar__ wrote:Jest, ovakvi poput autora teme su glavni krivci zašto fašisti dobijaju izbore u fašistoidnom entitetu čiji građani šute o masovnim grobnicama, biraju neočetnike na vlast, ostavljaju prijeteće poruke na povratničkim kućama i mjestima gdje se okupljaju neSrbi, bacaju molotovljeve koktele na džamije, ubijaju ljude druge nacionalnosti i sl.