poznajem jednog osjecajnogbokseri su obicno najosjecajniji od skoro svih zanimanja. ni baletani vjerovatno nisu toliko osjecajni kao bokseri. jesi li gledala raging bull sa de nirom?
Sta zele stvarno zene?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bug
-
Aammra
a bil ti dopustila svom barabi da te ber jednom zvizne, da pobrojis zvijezede? sigurno ne!hananah wrote:Sta zene stvarno zele? Ne znam za druge, ali ja zelim jedino svoga barabu![]()
![]()
![]()
Kakav je da je - meni valja
ovde se radi o pravom lemanju, a ne kad te on pukne malo po guzi, kad mu pravis rucak gola u kuhinji.
-
edu
cuj gola u kuhinji..FUJ!!!Aammra wrote:a bil ti dopustila svom barabi da te ber jednom zvizne, da pobrojis zvijezede? sigurno ne!hananah wrote:Sta zene stvarno zele? Ne znam za druge, ali ja zelim jedino svoga barabu![]()
![]()
![]()
ovde se radi o pravom lemanju, a ne kad te on pukne malo po guzi, kad mu pravis rucak gola u kuhinji.
- Soul_Sista
Ne, ovo nikad ne treba dopustit!Aammra wrote:a bil ti dopustila svom barabi da te ber jednom zvizne, da pobrojis zvijezede? sigurno ne!hananah wrote:Sta zene stvarno zele? Ne znam za druge, ali ja zelim jedino svoga barabu![]()
![]()
![]()
-
Aammra
pitt wrote:Mislis gola umjesto stola? (jao i rimuje se cak):D:D:D
Prosle godine sam bio na Sushi Party na kome su se komadi susija jeli sa obnazenih tijela mladih dama. Naka umjetnost je bila u pitanju:D
naravno, umjetnost nego sta
to ti je isto kao kad svabo kaze on ide za tajland jer zeli da posmatra prirodu
-
Aammra
sta netreba dopustiti lemanje ili kuhanje....Soul_Sista wrote:Ne, ovo nikad ne treba dopustit!Aammra wrote:a bil ti dopustila svom barabi da te ber jednom zvizne, da pobrojis zvijezede? sigurno ne!hananah wrote:Sta zene stvarno zele? Ne znam za druge, ali ja zelim jedino svoga barabu![]()
![]()
![]()
-
Aammra
[quote="pitt"]http://www.yak.net/fqa/410.html
Ovo je promocija bila u Japanskom restoranu i nema veze sa sexom
[/quote

- Soul_Sista
lemanje naravno!Aammra wrote:sta netreba dopustiti lemanje ili kuhanje....Soul_Sista wrote:Ne, ovo nikad ne treba dopustit!Aammra wrote: a bil ti dopustila svom barabi da te ber jednom zvizne, da pobrojis zvijezede? sigurno ne!
lako je za kuhanje!
- bug
kakvih li sepitt wrote:http://www.yak.net/fqa/410.html
-
Aammra
bug wrote:kakvih li sepitt wrote:http://www.yak.net/fqa/410.html
Ovo je promocija bila u Japanskom restoranu i nema veze sa sexomcuka i maca tu pojede