To zadnje je izvornozena wrote:Dzejlana
Esma
Ahmed
Asim
Fuad
ipitt ...naravno
meni se od muskih svidja Azzur a od zenskih su mi lijepa Dejna, Dzejla, Aida,.....ma sva su lijepa u stvari
Moderator: Chloe
Omer i Merimastardust3003 wrote:Sugerisite 2-3 najljepsa imena...(po vama)
hehe koji li si tipitt wrote:ma zato sam i spomenuo al tishu-mishuGazz wrote:pittichubas mi je drago sto ti se svidja moje ime
:D
ne znam na sta aludiras, al j sam fino dijete...samo da udje u zapisnikGazz wrote:hehe koji li si tipitt wrote:ma zato sam i spomenuo al tishu-mishuGazz wrote:pittichubas mi je drago sto ti se svidja moje ime
:D
![]()
vidi vidi kojih sve boja po sebi imas... ccc...![]()
![]()
ja sam danas bas citala značenje imena i od svih navedenih svidjelo mi se Uma izvedeno od Umihanatako ce mi se zvati ova curica koju cekam
![]()
znaci nisi zadovoljan svojim imenom, eh...pitt wrote:Mozes mu se usput zahvaliti sto nas savrseno ne interesuje to sta ti mislis.Disco Volante wrote:falim te boze pa se ne zovem imenima kakve ovde predlazete. yuck...
ovo vam dodje ko ono maloprijewinetou wrote:Zio, Zijo, Zija
Druze stari....bas si neozbiljan danasStari wrote:Jel hocete sortirano ili mijesano?
Haj evo par komada onako dzabalesku....a za poslije cemo se zdogovorit.
Djulzulejha, Dzevahira, Kostadinka, Floberka, Joka, Severina, Simunida, Bernardina, Smajlaginica, Muhazrinka, Jevrosima, Palmira, Emilijanka....
Dudek, Dusan, Dursum,Sadam, Adolf, Josif, Zivota, Jerotije, Frantisek, Mrgud,