Kao prvo neko je spomenuo da je to problem, jeste legalno, kao i sto nasi politicari naprave zakon koji njima odgovara, pa npr opravdavaju svoje visoke plaće jer je to zakonski ispravno. Moralno mi je sasvim okej skinuti nesto jer znam da su zaradili milione na tim sadrzajima i ja opravdavam to svoje skidanje jos i time da ako gledam nesto, trebaju mi se zahvaliti sto gledam i sto sam FAN neke serije ili filma.
2. stvar je uploadanje sadrzaja dakle morao je biti kupljen pa je ripovan od strane 1 usera i stavljen na internet na npr file hosting servis, skidanje sa tog servisa i tog sadrzaja je moja privatna stvar i bilo koja internet agencija ne bi trebala krsiti zakon o mojoj privatnosti i skidanju ( glavni u toj bitci je megaupload i poznati kim

(kralj) )
npr. ja kupim film pogledam ga, i uploadam ga na host, podijelim link sa prijateljem. to je krivicno djelo :d l0l, a prije smo razmjenjivali DVDjeve normalno.
ovo je sve pokusaj stvaranja jednog kapitalistickog drustva u kojem nema nikakve slobode pa ni one na internetu.
krivo mi je sto nemam veci upload, samo cu to reci, volio bih da vise shaream, a sa ovim od 2mbita ne mili mi se uploadat (barem nisam leecher)