Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
It_is_a_Leclerc wrote:Zar je moguće da Španci budu "cigani" u baš svakom sportu kojeg igraju ?
Ja sam "na preskok" pregledao utakmicu Španjolska - Njemačka, i u to malo vremena sam vidio nekoliko odluka sudaca
koje idu direktno na korist Španjolaca.
Ma, možda nisam realan, priznajem da mi nisu dragi ni u jednom sportu, taman da su prvaci svemira...
It_is_a_Leclerc wrote:Zar je moguće da Španci budu "cigani" u baš svakom sportu kojeg igraju ?
Ja sam "na preskok" pregledao utakmicu Španjolska - Njemačka, i u to malo vremena sam vidio nekoliko odluka sudaca
koje idu direktno na korist Španjolaca.
Ma, možda nisam realan, priznajem da mi nisu dragi ni u jednom sportu, taman da su prvaci svemira...
Njihovo padanje, prenemaganje, simuliranje već prelaze granice dobrog ukusa.
Danas je lik u zadnjoj sekundi poluvremena mučki napucao Nijemca u glavu iz sve snage. I dobio crveni karton.
Iako sam poznat kao germanofil na forumu, ali po meni malo pretjerano. Mislim tesko je prilikom izvodjenja deveterca, kada imas fudbalski zivi zid ispred sebe, procijeniti je li neko nekog napucao namjerno loptom u facu. Stoje ljudi u zidu, sta treba, pola metra iznad njih da gadja, kako nikog ne bi pogodio u glavu?
BHF_Manijak wrote:Iako sam poznat kao germanofil na forumu, ali po meni malo pretjerano. Mislim tesko je prilikom izvodjenja deveterca, kada imas fudbalski zivi zid ispred sebe, procijeniti je li neko nekog napucao namjerno loptom u facu. Stoje ljudi u zidu, sta treba, pola metra iznad njih da gadja, kako nikog ne bi pogodio u glavu?
A čuj... Da se mene pita ono bi se izvodilo jedino u slučaju da je gol razlike i da je kraj utakmice. U svim ostalim slučajevima bih lagano ispustio loptu ili je dodao nekom. To je Kiril Lazarov jučer uradio, iako su na poluvremenu bili dosta blizu Francuzima. Jer, šanse da povrijediš protivnika iz te blizine su baš velike.
Španac je po procjeni sudija namjerno gađao, odnosno vidjelo se da je izveo nekako nezainteresovano, kao da ga briga hoće li ga udariti.
Srbija se solidno drzala, i onda Francuzi u petu brzinu i 10 razlike.
Hrvatska jako losa utakmica, Norveska sta je pukla, uslo je u gol. Silne ozljede i gomila mladih igraca u CRO ekipi daju danak, trebace njima par godina da naprave novu jaku ekipu. Materijala ima.