IDEJE za dokumentarac
- Murat Sabanovic
#26 Re: IDEJE za dokumentarac
SEVDALINKA
to je nasa tradiconalna muzika, a sve informacije mozes naci na internetu,uradis par intervju-a i to je to...
dokumentarcu das ime: mujo kuje konja po mjesecu.
to je nasa tradiconalna muzika, a sve informacije mozes naci na internetu,uradis par intervju-a i to je to...
dokumentarcu das ime: mujo kuje konja po mjesecu.
- medvjed23
#27 Re: IDEJE za dokumentarac
gledajući dešavanja u RL-u i na internetu, padaju mi na pamet samo teške teme:
1 - defašizacija zapadnog balkana..
najistaknutiji fašisti regije su ili pod zemljom ili u zatvorima, ali njihova ideologija je i dalje sveprisutna i male su šanse da će uskoro biti gurnuta na marginu.. ipak, bilo bi interesantno čuti šta o tome kažu političari, politički analitičari, filozofi, sociolozi..
2 - suicid..
iz ugla psihologa, porodica žrtava, onih koji su to pokušali napraviti..
3 - ovisnost..
od alkohola, droge i/ili kocke (koja je već spomenuta).. bilo bi zanimljivo, ali vjerovatno i opasno zaviriti u taj svijet i slušati priče ovisnika, dilera, medicinskih radnika, policajaca..
1 - defašizacija zapadnog balkana..
najistaknutiji fašisti regije su ili pod zemljom ili u zatvorima, ali njihova ideologija je i dalje sveprisutna i male su šanse da će uskoro biti gurnuta na marginu.. ipak, bilo bi interesantno čuti šta o tome kažu političari, politički analitičari, filozofi, sociolozi..
2 - suicid..
iz ugla psihologa, porodica žrtava, onih koji su to pokušali napraviti..
3 - ovisnost..
od alkohola, droge i/ili kocke (koja je već spomenuta).. bilo bi zanimljivo, ali vjerovatno i opasno zaviriti u taj svijet i slušati priče ovisnika, dilera, medicinskih radnika, policajaca..
-
PAZI
#28 Re: IDEJE za dokumentarac
KOCKA KOCKANJE I OVISNOST O KOCKANJU NAJVEĆE ZLO I UŽAS SAVREMENOG DRUŠTVA
-
almir90
#29 Re: IDEJE za dokumentarac
Problemi s nejebicom.

- mousstapha
#30 Re: IDEJE za dokumentarac
Taman da se prijavim da govorim u filmu.almir90 wrote:Problemi s nejebicom.![]()
-
almir90
#31 Re: IDEJE za dokumentarac
Mogu i ja dati svoj skroman doprinos.mousstapha wrote:Taman da se prijavim da govorim u filmu.almir90 wrote:Problemi s nejebicom.![]()
-
alpashinac
#32 Re: IDEJE za dokumentarac
Pozdrav
Jos jednom veliko hvala svim forumasima koji su ostavili komentar na temu.Posebno zahvaljujemo forumasima Zoya, Stetoskop, Striker, Medvjed23 na jako dobrim idejama. Ipak mi smo odabrali temu koju niko nije naveo. Ali u skorijoj buducnosti cemo obraditi dvije teme od gore navedenih.
Hvala ljudi
Jos jednom veliko hvala svim forumasima koji su ostavili komentar na temu.Posebno zahvaljujemo forumasima Zoya, Stetoskop, Striker, Medvjed23 na jako dobrim idejama. Ipak mi smo odabrali temu koju niko nije naveo. Ali u skorijoj buducnosti cemo obraditi dvije teme od gore navedenih.
Hvala ljudi
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#33 Re: IDEJE za dokumentarac
delllboy79 wrote:Olimpijada 84 .alpashinac wrote:Vozdra ljudi
Trazim zanimljivu temu za dokumentarac. Molim sve da napisete svoje ideje. Tema moze biti vezana za BiH ili region, bivsu Jugu. Onaj ciju temu odaberemo bit ce kontaktiran i ukoliko zeli moze dati izjavu vezano za istu.
Unaprijed hvala svima koji se jave !!
Pripreme organizacija odrzavanje.....
ja sam imao tada jedva 15 dana, a znam sve kao da mi je bilo 45 tada:):)
- Alfons Kauders
#34 Re: IDEJE za dokumentarac
Bosanska Dolina Ubleha (o Semiru i potrosnji budzetskih para na njegove piramide)alpashinac wrote:Vozdra ljudi
Trazim zanimljivu temu za dokumentarac. Molim sve da napisete svoje ideje. Tema moze biti vezana za BiH ili region, bivsu Jugu. Onaj ciju temu odaberemo bit ce kontaktiran i ukoliko zeli moze dati izjavu vezano za istu.
Bosanska Dolina Uhljeba (o Sarajevu)
Bosanska Dolina Gladi (o ostatku zemlje)
Bosanska Dolina Rasipnistva (o Fadilu)
-
Sociolog
#35 Re: IDEJE za dokumentarac
o odlasku uglavnom mladjeg medicinskog kadra... Ocekujem, nazalost početak raspada mediicinskog sistema u nasoj domovini..malo to istrazi, kazu da je prosjecan doktor na nivou Federacije Bih, 57,7 godina 
- avetinja
#36 Re: IDEJE za dokumentarac
Seksualne nastranosti.
- dječak sa šibicama
#37 Re: IDEJE za dokumentarac
Sto vas izlevati lik, izabrali temu koju niko nije naveo 
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#38 Re: IDEJE za dokumentarac
alpashinac wrote:Vozdra ljudi
O zivotima prosjecnih građana i rastrosnosti istih