http://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjani ... 0111044#14
"Meni je ovih zombi naroda preko glave, borite se ljudi! Mi smo se borili na liniji sa pet metaka, znate šta je pet metaka? Ne dam! Ja nisam rođen ovdje, nisam rođeni Sarajlija, ali je Sarajevo u meni. Ne dam, ako treba poginuti, spreman sam poginuti, ali ne dam!", poručio je Osmančević".
"Lijepa u dusi" jesi bila na "protestima"?
P.S.
Neki kometari ispod teksta:
Norm
...je suis zombie...cuj umrla mu zena zbog pogresnog lijecenja i on jos brani bolnicu...mora da ju je 'plaho' volio...
Minderluzla
što je valjalo, je otišlo je. ostali smo mi, ispranih tintara i malih muda (tzv. bezmudi)
ovi su nas "naši" političari sveli u ravan. nam je dobro kad imamo da jedemo, kad ne puca i kad komšiji crkne krava.
šta reći za narod koji više posjećuje čevljanovičku koridu nego SFF za 7 dana.
SELJAČKA NACIJA
el-mehdi
Na prvoj slici nije gradjanin sarajeva vec gradjanin zenice koji je usput nudi receno stalni posjetilac portala,a poznat je po tome da je nakon sto je prodo svoj stan u Zenici uzurpiro stan u sarajevu i optuzivao drzavu kako hoce da ga istjeraju,to je komunjarska armada
edins2
Borio bih se ja čiko dragi, ali neće se igrice same igrati, neće krevet sam spavati, neće se kafe same popiti. Šta ti je bolan
nedonymous
Cuj zombie pa oni se bore do smrti
Da se ne bore Rick i druzina se ne bi morali peglati s niima vec 6sezona