ja kad gledam naš film ganjam ima li engleski tit.
osim toga odgajani smo s onom "što će ti ton imaš prevod"
Moderator: _BataZiv_0809
Realno ima i toga. Često kasno naveče gledam neki SF ili akciju. Ako smanjim, ne čujem dobro šta pričaju, a ako pojačam, kad počne neka pucnjava, probudih sve ukućane.Black swan wrote:mi smo navikli na titl
ja kad gledam naš film ganjam ima li engleski tit.
osim toga odgajani smo s onom "što će ti ton imaš prevod"![]()
![]()
Jack Be Nimble wrote:Jeftino, legalno i mozes gledati bilo gdje na bilo cemu.
Mene su ufatili, to jest dobio email od internet kuce ali licno od HBO i Showtime. Kada dobiješ email od internet kuce to mozes mačku od rep okaciti, ali kada te licno hollywood kontaktira i prijeti sudom to je druga prica.
HBO za Boardwalk a Showtime za Homeland i Californication. Isto su me fatali za Walking Dead, Mad Men, Modern Family itd.Edin H. wrote:Jack Be Nimble wrote:Jeftino, legalno i mozes gledati bilo gdje na bilo cemu.
Mene su ufatili, to jest dobio email od internet kuce ali licno od HBO i Showtime. Kada dobiješ email od internet kuce to mozes mačku od rep okaciti, ali kada te licno hollywood kontaktira i prijeti sudom to je druga prica.
Sta su te chopili? Da gledas filmove?
lajkujMe wrote:Registrovao sam se maksuz samo da vidim ponudu filmova i serija, nije lose ali toliki hype oko ovoga ja sam ocekivao mnogo vise.
U smislu sadrzaja koji je dobar ali opet tanak jer nema nekoliko serija a ni filmova koje ja pratim to jest vise ih nema nego sto ih ima.
Npr nema ni jedan star wars film.... nema supernatural, TBBT i drugi.
Ali se mora istaci da su snimke ekstra kvalitete, da se moze birati subtitlovi na vise jezika (ne smeta mi sto nema BHS), sto se moze cak i birati jezik filma (sinkronizacija). Nema virusa, nema reklama, nema stopanja filmova, sto se moze na tv'u gledati bez previse muke....
lajkujMe wrote:Registrovao sam se maksuz samo da vidim ponudu filmova i serija, nije lose ali toliki hype oko ovoga ja sam ocekivao mnogo vise.
U smislu sadrzaja koji je dobar ali opet tanak jer nema nekoliko serija a ni filmova koje ja pratim to jest vise ih nema nego sto ih ima.
Npr nema ni jedan star wars film.... nema supernatural, TBBT i drugi.
Ali se mora istaci da su snimke ekstra kvalitete, da se moze birati subtitlovi na vise jezika (ne smeta mi sto nema BHS), sto se moze cak i birati jezik filma (sinkronizacija). Nema virusa, nema reklama, nema stopanja filmova...
Izvini što pitam, al' u kojoj si državi pa su te lovili za skidanje piraterije...Jack Be Nimble wrote: HBO za Boardwalk a Showtime za Homeland i Californication. Isto su me fatali za Walking Dead, Mad Men, Modern Family itd.
USADMXallen wrote:Izvini što pitam, al' u kojoj si državi pa su te lovili za skidanje piraterije...Jack Be Nimble wrote: HBO za Boardwalk a Showtime za Homeland i Californication. Isto su me fatali za Walking Dead, Mad Men, Modern Family itd.
Aha, hvala..Jack Be Nimble wrote:USADMXallen wrote:Izvini što pitam, al' u kojoj si državi pa su te lovili za skidanje piraterije...Jack Be Nimble wrote: HBO za Boardwalk a Showtime za Homeland i Californication. Isto su me fatali za Walking Dead, Mad Men, Modern Family itd.
Code: Select all
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/netflix-super-browse/Code: Select all
https://chrome.google.com/webstore/detail/netflix-super-browse/iejponamigpndjgdmnpelkohnbpancjfMa apsolutno neinteresantno, bar u ovom vremenu dok su kod nas alternativni nacini gledanja filmova i serija još uvijek dostupni.muhafuca wrote: mada po meni - ja ne kontam sto su ljudi happy oko ovog netflixa u BiH
jel ima na netflixu sve sto zelis gledat u toj rezoluciji i tog kvaliteta zvuka , bez da placas mjesecno za to ?Pirija wrote:na kodi-u nemas nista u 1080@60 fps i 5.1 zvuk
titlove ni na kodi-u ne koristim
imal jos neki razlog ?
Ako ne otkazes nastavi ti skidati lovu sa kartice.nema me tamo wrote:2018 godina kupio ja smart tv koji ima tipku za netflix..
Sad evo na tvu ima svega znam engleski recite mi da li ce mi automatski ugasit nakon mjesec ili šta pricam za tv