sarajevoxxxx wrote:Velić bi sebi najbolje pomogao da ne ostavlja upise niti komentare po Fejsbuku, i da je cijelu stvar oko snimka ostavio po strani, ili ako se već javljaš kažeš kako jeste, ''dobro si me zeznuo, svaka čast'' ''jooj grozno sam reagovao i odgovarao na pitanja''.handžar88 wrote:Kolko to vas ima u nasoj Bosni ako takvi klipovi za dva dana imaju 40 hiljada pregledasarajevoxxxx wrote:Ništa posebno, tu i tamo se objavi neki video snimak koji u dan dva ima 40 hiljada pregleda....![]()
i bas me zanima tvoj komentar na konstataciju kolegeJel i ti mislis da je ovaj radikalni seljober?KB9 wrote:fatmir - radikalni zatucani seljober
velic - tip pravog modernog muslimana
Protiv sam bilo kakvog vida etiketiranja ili generalizacije, mislim da je Velić u tome pretjerao, i da on treba tražiti halala i od Fatmira što ga je izvrjeđao i od momaka koje je etiketirao, spominjao nekakvo cinkanje, itd.
Sta je savo sta ti gospodin Velic smeta covjeka je institucija za nas muslimane u BiH primjer nam moze biti svima.
Zasto da on ostavi facebook zasto ti neostavis ovaj forum ??? Covjek se svim silima na lijep nacin pokusava boriti protiv radikalista i ljudi poput tebe koji obmanjuju javnost i sire lazi i propagandu i razvaljuje vas u dijalogu na sve moguce nacine.
Covjek koji je pomogao na 1000 ljudi covjek koji svaki dan siri dobrotu i zdrav razum i ti si se sad nasao govoriti o njemu da treba prestati pisati na svome facebook profilu ko si bolan ti da ovako pises o ljudima ko ??????????? sram da te bude.