a istovremeno kupoprodajnom cijenom za prostorije zatvori nakupljeni dug KCUSa...iz budžeta federacije.XXS wrote:Mimo zelja jednotrecinske prve hanume u BIH, postoji i politicka strategija iza ove igranke, a cilj je da se SDP-u ukine stabilan izvor prihoda koji oni ostvaruju kroz izdavanje prostorija vladi federacije tako sto bi se ured vlade preselio u vojnu bolnicu.JThomas wrote: samo što je već službeno imenovana radna grupa za taj "projekat" na čelu sa gospojom izetbegović i novom ministricom zdravstva iz SBB.
ps - gluho bilo da ko pomisli da branim SDP
Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- JThomas
#26 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- XXS
#27 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Tako nekako. I jos kad dodas nabavke, opravke, farbanja, preseljenja, novi namjestaj i jos 100 Djirlo kuraca palaca koji ce biti placeni iz budjeta eto djeneta za pretakanje nasih para u privatne SDA & SSB ruke.JThomas wrote: a istovremeno kupoprodajnom cijenom za prostorije zatvori nakupljeni dug KCUSa...iz budžeta federacije.
Sve po zakonu. Pepeljara 1200 KM.
- aurora313
#28 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Obzirom da vidimo da ovaj potez vlasti nikako ne odgovara prikazanim komentarima, ne bi bilo loše da vi koji znate nekoga ko radi u jednoj ili drugoj bolnici da ih kontaktirate i date im link, jer će ovo najviše da pogodi baš njih. Ima tu osoblja raznih profila, i svi bi oni mogli da iznesu svoje mišljenje obzirom da isto ne mogu iznijeti nekim drugim putem.
Dajte da čujemo istinu. Ima li tu nekog iz Ministarstva da nam se pridruži?
Dajte da čujemo istinu. Ima li tu nekog iz Ministarstva da nam se pridruži?
-
HM 2011
#30 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ja bih samo da se izjasnim da u potpunosti stojim pri stavu sefa stranke....
samo SDA, na svim nivoima, u jedinstvu je snaga....
- Better Man
#31 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Neće oni ukinuti taj izvor prihoda SDP-u, jer su i oni u talu s njima. Da je njima bio cilj da ne plaćaju kiriju, davno bi oni našli sebi prostor i preselili se. Fol je u tome što oni se dogovore s SDP-om za kiriju i onda se od te kirije rastale, tačnije svaki od tih ministra dobije po 10 milja u džep, a ostatak ostane SDP-u i svi sretni i zadovoljni.XXS wrote:Mimo zelja jednotrecinske prve hanume u BIH, postoji i politicka strategija iza ove igranke, a cilj je da se SDP-u ukine stabilan izvor prihoda koji oni ostvaruju kroz izdavanje prostorija vladi federacije tako sto bi se ured vlade preselio u vojnu bolnicu.JThomas wrote: samo što je već službeno imenovana radna grupa za taj "projekat" na čelu sa gospojom izetbegović i novom ministricom zdravstva iz SBB.
ps - gluho bilo da ko pomisli da branim SDP
- Better Man
#32 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Sram i stid da te bude kad podržavaš očiti nepotizam i kriminal i korupciju. Priznaj da si na platnoj listi SDA.HM 2011 wrote:Ja bih samo da se izjasnim da u potpunosti stojim pri stavu sefa stranke....
- Logovan
#33 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ma šali se, barem se nadam.Better Man wrote:Sram i stid da te bude kad podržavaš očiti nepotizam i kriminal i korupciju. Priznaj da si na platnoj listi SDA.HM 2011 wrote:Ja bih samo da se izjasnim da u potpunosti stojim pri stavu sefa stranke....
- HAVANA
#34 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
I ja pri svom stavu.Jebem im mater svima,a posebno sda.
- Better Man
#35 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Kako Sebija Izetbegović nije uspjela dobaciti do pozicije direktora UKCS, SDA je smislina novu taktiku, a to je spajanje Vojne bolnice i UKCS-a. Vlada je formirala radnu grupu da iznađe zakonsku mogučnost da se to uradi. Svrha toga je da se Sebija ustolići za direktoricu UKCS-a i da Vlada sebi prisvoji prostorije Vojne bolnice. Ovaj njihov plan će biti teško provodiv i mislim da je unaprijed osuđen na propast i neko bi mogao debelo da plati za pokušaj ovog kriminala.
-
HM 2011
#36 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Sram i stid da te bude što pokušavaš imputirati takve aktivnosti....Better Man wrote:Sram i stid da te bude kad podržavaš očiti nepotizam i kriminal i korupciju. Priznaj da si na platnoj listi SDA.HM 2011 wrote:Ja bih samo da se izjasnim da u potpunosti stojim pri stavu sefa stranke....
Ja stojim pri stavu šefa stranke - u potpunosti......
Samo SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga !
-
HM 2011
#37 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Logovan wrote:Ma šali se, barem se nadam.Better Man wrote:Sram i stid da te bude kad podržavaš očiti nepotizam i kriminal i korupciju. Priznaj da si na platnoj listi SDA.HM 2011 wrote:Ja bih samo da se izjasnim da u potpunosti stojim pri stavu sefa stranke....
Samo SDA - na svim nivoima, u jedinstvu je snaga.... Pokaži odgovornost - traži odgovornost ....
Bitno je biti bošnjak !
- HAVANA
#38 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- Better Man
#39 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Stojiš zato što si se dobro okoristio od SDA, a na štetu običnih građana. Fuj.HM 2011 wrote:Sram i stid da te bude što pokušavaš imputirati takve aktivnosti....Better Man wrote:Sram i stid da te bude kad podržavaš očiti nepotizam i kriminal i korupciju. Priznaj da si na platnoj listi SDA.HM 2011 wrote:Ja bih samo da se izjasnim da u potpunosti stojim pri stavu sefa stranke....
- XXS
#40 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Koliko cesto ti sef stranke pristavlja njegov stav na stolu?HM 2011 wrote: Ja stojim pri stavu šefa stranke - u potpunosti......
- uglavnomja
#41 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
HAVANA wrote:I ja pri svom stavu.Jebem im mater svima,a posebno sda.
-
HM 2011
#42 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Nisam.Better Man wrote:Stojiš zato što si se dobro okoristio od SDA, a na štetu običnih građana. Fuj.HM 2011 wrote:Sram i stid da te bude što pokušavaš imputirati takve aktivnosti....Better Man wrote:
Sram i stid da te bude kad podržavaš očiti nepotizam i kriminal i korupciju. Priznaj da si na platnoj listi SDA.
Da ti uzvratim tvojim manirom - Fuj ti.
Usput napomena - tema je Bolnica "Prim. Dr. Abudlah Nakaš" se zatvara ?
Tema nije HM 2011 i njegova stajanje uz stavove šefa stranke i stručne kadrove ovoga naroda odnosno odluku struke....
Samo SDA - na svim nivoima - U jedinstvu je snaga !
Jel ti sad lakše ?
-
HM 2011
#43 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
XXS wrote:Koliko cesto ti sef stranke pristavlja njegov stav na stolu?HM 2011 wrote: Ja stojim pri stavu šefa stranke - u potpunosti......
I za tebe o vjerni ljubitelju ovoga naroda -
Odluka struke, odnosno profesionalaca iz te oblasti je jedina mjerodavna...... Politika u svemu tome nema nikakvog upliva....
Samo SDA - na svim nivoima - u jedinstvu je snaga !
Hajde sad da vidimo ?
Last edited by HM 2011 on 29/12/2015 21:25, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#44 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Better Man..legendo, i ja nevolim Barcelonu ali jbg....najjaci su. Hem imaju pare, hem igrace, a na kladionici ti se ne isplati igrati protiv njih...mala kvota.
..a HM je ladan k'o Bozo zvani Pub...kartat s njim je tesko...
..a HM je ladan k'o Bozo zvani Pub...kartat s njim je tesko...
- Logovan
#45 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Jebem svu familiju na svim tim nivoima.HM 2011 wrote:Samo SDA - na svim nivoima - U jedinstvu je snaga !
Last edited by Logovan on 29/12/2015 21:26, edited 1 time in total.
- XXS
#46 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Koliko ja vidim vlastiti stav sefa stranke ima debelog UPLIVA kod tebe.HM 2011 wrote:Politika u svemu tome nema nikakvog upliva....
Last edited by XXS on 29/12/2015 21:27, edited 1 time in total.
-
HM 2011
#47 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Platićeš za to - kad tad - ne halalim.Logovan wrote:Jebem svu familiju na svim nivoima.HM 2011 wrote:Samo SDA - na svim nivoima - U jedinstvu je snaga !
- Better Man
#48 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ako se struka bude pitala od ovog neće biti ništa, ali ne pita se struka već mafija koja treba da ustolići Sebiju na čelo UKCS.HM 2011 wrote:XXS wrote:Koliko cesto ti sef stranke pristavlja njegov stav na stolu?HM 2011 wrote: Ja stojim pri stavu šefa stranke - u potpunosti......
I za tebe o vjerni ljubitelju ovoga naroda -
Odluka struke, odnosno profesionalaca iz te oblasti je jedina mjerodavna...... Politika u svemu tome nema nikakvog upliva....
Samo SDA - na svim nivoima - u jedinstvu je snaga !
Hajde sad da vidimo ?
-
HM 2011
#49 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
XXS wrote:Koliko ja vidim vlastiti sta sefa stranke ima debelog UPLIVA kod tebe.HM 2011 wrote:Politika u svemu tome nema nikakvog upliva....
Ne poznajem ga lično, ali vidim ti znaš kako te stvari funkcionišu pa nam razjasni.....
Samo support - no vested interest.
- XXS
#50 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Logovani, nista se ne sekiraj, sve ce ti halaliti cim postanes koalicioni partner.HM 2011 wrote:Platićeš za to - kad tad - ne halalim.Logovan wrote:Jebem svu familiju na svim nivoima.HM 2011 wrote:Samo SDA - na svim nivoima - U jedinstvu je snaga !
Bas kao i Bakir Fahru.