Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:Mora se povući linija kada je riječ o tome šta je prihvatljivo da muškarac nosi na sebi. Kod štrampli i hulahopki ja povlačim liniju.
Pretpostavljam da jako mršavi i prilično punački mušakrci moraju povući liniju što se tiče hulahopki, na njima nisu hot
dale cooper wrote:Mora se povući linija kada je riječ o tome šta je prihvatljivo da muškarac nosi na sebi. Kod štrampli i hulahopki ja povlačim liniju.
zizi505 wrote:
Pretpostavljam da jako mršavi i prilično punački mušakrci moraju povući liniju što se tiče hulahopki, na njima nisu hot
Šta imaš protiv nas?
U puhama smo sexy as fuck.
Bloo wrote:
Bloo wrote:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
most sexually awkward lik ikad!
Diane, please remind me to never ever buy one of those weird thigs that the men seem to be wearing these days.
They seem so...unmanly. I had an unfortune to see it on agent Bryson while he...well...she, prepared for undercover
mission. It's an image I can't get out of my head.
Bloo wrote:
Diane, please remind me to never ever buy one of those weird thigs that the men seem to be wearing these days.
They seem so...unmanly. I had an unfortune to see it on agent Bryson while he...well...she, prepared for undercover
i would hit that
i onda ona rece...nikad ne sudi previse brzo
ona/on/whatever i would hit that je nosala NAJLONKE
radostan dan wrote:svakog muškog sa foruma a u štramplama vreba zastavnik džemo, pa vi nosajte...
ako ce tvoja seksualna opredijeljenost biti poljuljana navlacenjem STRAMPLI ili HELANKI (ne najlonki), e onda ...
naravno da je poljuljana...tri putsam to govno obukao, i sva tri puta sam imao obećavajuće - zavodljive pozive na kafu, ručak, i sl.
moro se dobrovoljno odreći već upisanih 9 gostujućih bodova.
Bloo wrote:
i would hit that
i onda ona rece...nikad ne sudi previse brzo
ona/on/whatever i would hit that je nosala NAJLONKE
sta fali stramplama...tople su...i nisu gay
Ovo je bilo offscreen.
Šta fali moji crvenim gaćama? Lagane, prostrane...i prozračne.