JEL POCELO?
- tetakk
#26 Re: JEL POCELO?
Puštaju "otadzbinske" pjesme na RTRS.
- Freamon Lester
#27 Re: JEL POCELO?
Krivicni zakon BiH

Ometanje rada pravosuđa
Pa Bujrum...
Molim jedinice SIPE da se upute prema Banja Luci i stave zutoj i ovom ministru lisice na ruke. I laganoza 5 godina. Moze ju se osuditi do sutra navece.Napad na ustavni poredak
Član 156.
Ko upotrebom fizičke sile ili prijetnjom upotrebe fizičke sile pokuša da promijeni ustavni poredak Bosne i Hercegovine ili da svrgne njene najviše institucije,
kaznit će se kaznom zatvora najmanje pet godina.
Ometanje rada pravosuđa
A svaki onaj koji bude ucestvovao u eventualnoj balvan pobuni Zuje je otvoren riziku da dobije do 10 godina robije...Član 241.
(1) Ko koristi fizičku silu, prijetnju, zastrašivanje ili obećava, nudi ili daje nedopuštenu korist, kako bi naveo na davanje lažanog iskaza ili spriječio davanje iskaza ili izvođenje dokaza u krivičnom postupku koji se vodi po zakonu Bosne i Hercegovine,
kaznit će se kaznom zatvora od jedne do deset godina.
(2) Ko koristi fizičku silu, prijetnju ili zastrašivanje kako bi spriječio sudiju, tužitelja ili službenu osobu organa za provođenje zakona da vrše službenu dužnost u vezi s krivičnim postupkom koji se vodi po zakonu Bosne i Hercegovine, kaznit će se kaznom zatvora od jedne do deset godina.
Pa Bujrum...
Last edited by Freamon Lester on 10/12/2015 15:24, edited 1 time in total.
- nemampojma0
#28 Re: JEL POCELO?
Hoce Dodik da ga hapse i sude zbog pokusaja drzavnog udara, da udje u historiju kao velikan i junak srpski, a ne da ga sude zbog kradje i pljacke.
- Freamon Lester
#29 Re: JEL POCELO?
PreCjednik se usutio ko ckapi i pustio Zutu da ide ka zasluzenoj robiji.nemampojma0 wrote:Hoce Dodik da ga hapse i sude zbog pokusaja drzavnog udara, da udje u historiju kao velikan i junak srpski, a ne da ga sude zbog kradje i pljacke.
-
channel10
#30 Re: JEL POCELO?
Treba sacekati da sve ovo potvrdi NSRS i onda sve koji su glasali za, lagano pohapsiti.Freamon Lester wrote:Krivicni zakon BiH
Molim jedinice SIPE da se upute prema Banja Luci i stave zutoj i ovom ministru lisice na ruke. I laganoza 5 godina. Moze ju se osuditi do sutra navece.Napad na ustavni poredak
Član 156.
Ko upotrebom fizičke sile ili prijetnjom upotrebe fizičke sile pokuša da promijeni ustavni poredak Bosne i Hercegovine ili da svrgne njene najviše institucije,
Ometanje rada pravosuđaA svaki onaj koji bude ucestvovao u eventualnoj balvan pobuni Zuje je otvoren riziku da dobije do 10 godina robije...Član 241.
(1) Ko koristi fizičku silu, prijetnju, zastrašivanje ili obećava, nudi ili daje nedopuštenu korist, kako bi naveo na davanje lažanog iskaza ili spriječio davanje iskaza ili izvođenje dokaza u krivičnom postupku koji se vodi po zakonu Bosne i Hercegovine,
(2) Ko koristi fizičku silu, prijetnju ili zastrašivanje kako bi spriječio sudiju, tužitelja ili službenu osobu organa za provođenje zakona da vrše službenu dužnost u vezi s krivičnim postupkom koji se vodi po zakonu Bosne i Hercegovine, kaznit će se kaznom zatvora od jedne do deset godina.
Pa Bujrum...
- kamen spoticanja
#31 Re: JEL POCELO?
Trolate ko amaterisjedi 1 wrote:Black swan wrote:počelo je do 17.00
onda pauza do 9.00 ujutro kad opet počinje
pravi rusofili
- Kombat
#32 Re: JEL POCELO?
Mashallah! Uskoro cemo i mi dobiti svoju sekciju na liveleak, a savo'xxx, cbrt i drugi sandzokani ce da postavljaju klipove i vijesti o oslobodjenim zadruznim domovima kulture, stalama i strateski vaznim raskrsnicama!
-
Yug
#33 Re: JEL POCELO?
Pa Bujrum sto Mektic ne kreneFreamon Lester wrote:Krivicni zakon BiH
Član 156.
Ometanje rada pravosuđaA svaki onaj koji bude ucestvovao u eventualnoj balvan pobuni Zuje je otvoren riziku da dobije do 10 godina robije...Član 241.
Pa Bujrum...
- nemampojma0
#34 Re: JEL POCELO?
Ona je samo na isturenom polozaju. On osjeti dah SIPE na svom vratu. Nju prvu salje, da dobije prostor da pregovara o povoljnijim uslovima za sebe.Freamon Lester wrote:PreCjednik se usutio ko ckapi i pustio Zutu da ide ka zasluzenoj robiji.nemampojma0 wrote:Hoce Dodik da ga hapse i sude zbog pokusaja drzavnog udara, da udje u historiju kao velikan i junak srpski, a ne da ga sude zbog kradje i pljacke.
- luckylaka
#35 Re: JEL POCELO?
Uglavnom ako sta krene ne daj boze racunajte na udarne dijasporske brigade.Mi smo u pricuvi ali spremni kao i uvijek kada se sve zavrsi
Racunajte na nas .Za nas je najbitnije da izdrzite prve 3-4 godine dok se mi ne organizujemo a poslije cemo lako.Uglavnom Becka,Minhenska,St.Louiska i ostale udarne brigade su tu da vam pruze punu podrsku kao i uvijek do sad
Salu na stranu nekima od guzonja je usla voda u usi ,cupaju se iz gofana.
- Freamon Lester
#36 Re: JEL POCELO?
Da li ce krenuti Mektic ili jedinice za brzo djelovanje koje su smjestene na Kosovu sasvim je svejedno. Bolja je opcija SIPA, pa ako budu ne efikasni koji tomahavk na zgradu MUP-a RS-a... Uglavnom kombinacija..Yug wrote: Pa Bujrum sto Mektic ne krene,malo su pojacane kontrole na entitetskim granicama,ne bi mu to trebalo biti problem.Ili helikopteri
-
junior3
#37 Re: JEL POCELO?
E da mi je vidjeti i ta muda SIPE, da dođe BL i uhapsi nekoga pposlanika NSRS.
- Kombat
#38 Re: JEL POCELO?
mi smo u Europi samo geografski - psiholoskim profilom stanovnistva odgovaramo centralnoj Aziji ili subsaharskoj africi/ ekonomske i institucionalne razloge nije nikome potrebno niti navoditi.Brko45 wrote:Nista nije pocelo... BiH je EUROPSKA drzava i dokle god se drzi tog kursa sve je![]()
Ko misli drugacije ..grijesi i to debelo
Dakle, kao sto netko rece iznad - slijedeci korak tj akcija dovodi do vojno policijskog sukoba - tzv medjunarodna zajednica ce slati apele i formirati UNPA zone!
- seln
#39 Re: JEL POCELO?
Je li ovo pokusaj da se ista izjednaci sa onom mafijaskom droljom Sebijom "sebi ja" Izmetbegovic?Brko45 wrote:A Sabinu Kapo Komsic po pickiGeneral War wrote: ...Eh da je Zeljko na vlasti, pa sad po prstima ...
-
Yug
#40 Re: JEL POCELO?
neces ni vidjetijunior3 wrote:E da mi je vidjeti i ta muda SIPE, da dođe BL i uhapsi nekoga pposlanika NSRS.
- Freamon Lester
#41 Re: JEL POCELO?
Mogu i braca hrvati taman da testiraju svoje balisticke projektile na zivom primjeru.. A i sami znate da ce vam HV presjeci koridor do jutra ako slucajno povucete kakav vojni potez.junior3 wrote:E da mi je vidjeti i ta muda SIPE, da dođe BL i uhapsi nekoga pposlanika NSRS.
Uglavnom kako god. U slucaju rata nece se pucati po Federaciji vec po RS-u.
- Freamon Lester
#42 Re: JEL POCELO?
Ovo Istok jase... srecom imacemo priliku vidjeti uskoro kako ce zapad jahati... Samo opusteno..sjedi 1 wrote:"Zapade" majku ti jebm sjaši više sa "Balkana"
-
junior3
#43 Re: JEL POCELO?
Tako je jarane moj bradati.Freamon Lester wrote:Mogu i braca hrvati taman da testiraju svoje balisticke projektile na zivom primjeru.. A i sami znate da ce vam HV presjeci koridor do jutra ako slucajno povucete kakav vojni potez.junior3 wrote:E da mi je vidjeti i ta muda SIPE, da dođe BL i uhapsi nekoga pposlanika NSRS.![]()
Uglavnom kako god. U slucaju rata nece se pucati po Federaciji vec po RS-u.
-
hizo ramidovic
#44 Re: JEL POCELO?
recitehin daneseru idase nezajebaju danepocimaju prie ponedijeljka damoremo ja iumenemi rodzo akif gledat zvezde granda
- Freamon Lester
#45 Re: JEL POCELO?
Uglavnom Zuta bi trebala biti uhapsena jos dok je dana. A volio bih da se i PreCjednik oglasi pa da se to zavrsi o jednom putu u Banja Luku... 
- red evil
#48 Re: JEL POCELO?
Počinje sjednica NSRS. Ko hoće gledat, evo link: http://uzivo.rtrs.tv/arhiva/prenos/ a imate i na RTRS i RTRS PLUS. 
-
dudlov
#49 Re: JEL POCELO?
Ide prenos na pctv 
- Danguba
#50 Re: JEL POCELO?
dje si ti tetakk...kad si nam najpotrebniji.tetakk wrote:Puštaju "otadzbinske" pjesme na RTRS.
i neka je pocelo. jednom se mora stati u kraj razvlacenju ove drzave. ili raspad ili jedinstvo...ovo prvo tesko izvodljivo a za drugo nema volje...ko voli neka izvoli.
Last edited by Danguba on 10/12/2015 15:46, edited 1 time in total.