insomnia78 wrote:E od Valerijane ce sigurno zaspati, jos poslije leponeksa
Reci mu i za caj od kamilice
Problem sa spavanjem Leponex
Moderator: anex
- lavorpunvode
#26 Re: Problem sa spavanjem Leponex
-
Brus Lee
#27 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Ko ima problema sa spavanjem, ako je iz Sa, neka se obrati u Centar za poremecaj spavanja i budjenja na Kosevu.
-
Nepass
#28 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Ja bi uzeo sta da radim pa da se umorim, kazu da se tako lakse zaspi.
Pod ovo radim ne mislim gladjenje muda i igranje igrica
Pod ovo radim ne mislim gladjenje muda i igranje igrica
- klixoris
#29 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Ako ne mozes spavati bez tableta, pokusaj sa Sanval tabletama za spavanje...
Jedan 10 mg Sanval bi te trebao izvrnuti i poslati u carstvo snova u roku 15 minuta, a nije ni priblizno otrovan ko leponex
Jedan 10 mg Sanval bi te trebao izvrnuti i poslati u carstvo snova u roku 15 minuta, a nije ni priblizno otrovan ko leponex
-
Nepass
#30 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Izvrnuce ga i diazepam i lexiliumklixoris wrote:Ako ne mozes spavati bez tableta, pokusaj sa Sanval tabletama za spavanje...
10 mg Sanval tableta bi te trebala izvrnuti i poslati u carstvo snova u roku 15 minuta, a nije ni priblizno otrovna ko leponex
-
nema me tamo
#31 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Cuj lexilium.Ja tablu lexa gurnuo niz grlo i ispušio 2 topa, malo me samo smirilo.

Ocigledno pojma nemaju pojedinci šta je leponex..
- trcicu trceci
#32 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Hvala Bogu pa nemam.
-
SuperIdol
#33 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Bosaurin ništa. To je za bebe. Leponex je strava i užas. Ovaj momak zna da je ovo jedina tableta koja fkt djeluje, ali je nepouzdana. Što znači kad ga uzmeš, nemaš garancija kad ćeš se probuditi. Fkt je tako.. ne postoji takav alarm koji će te uspjeti probuditi dok leponex ne oslabi djelovanje..nema me tamo wrote:Cuj lexilium.Ja tablu lexa gurnuo niz grlo i ispušio 2 topa, malo me samo smirilo.![]()
![]()
Čitao sam o Sanvalu, kažu ljudi da je dobar
- trcicu trceci
#34 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Zasto se ne skines skroz s tih droga i probas normalno? Znam momka koji je guto svega i svacega i vrlo jednostavno je prestao, tako da ta prica da ne moze je suplja.SuperIdol wrote:Bosaurin ništa. To je za bebe. Leponex je strava i užas. Ovaj momak zna da je ovo jedina tableta koja fkt djeluje, ali je nepouzdana. Što znači kad ga uzmeš, nemaš garancija kad ćeš se probuditi. Fkt je tako.. ne postoji takav alarm koji će te uspjeti probuditi dok leponex ne oslabi djelovanje..nema me tamo wrote:Cuj lexilium.Ja tablu lexa gurnuo niz grlo i ispušio 2 topa, malo me samo smirilo.![]()
![]()
- HAVANA
#35 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Naravno da moze,sve moze.Glava je cudo.Nesanicu lijeciti leponexom,ne znam sta bi rekao.
Sta si konto,da ce proc? Da pobjegnes od jednog problema uvalio se u drugi,gori.Onog sa psihozom smiri a da tebe ne povali,mogo si i nozinan spucat.Mogu te i jebat da ne znas...
- insomnia78
#36 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Sad udari po haldolima 
Nista, skidaj se na suho
Svakako ne spavas, boli te kurac
Nista, skidaj se na suho
- trcicu trceci
#37 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Mislim da lik nema problema sa spavanjem, nego sa psihom i ne trazi savjet kako zaspati nego koje druge tablete koristiti. Slomim se, napisem post pola stranice lik se nije udostojio ni da napise hvala. Nidje veze nije mi do toga, nego vidis da on podsvjesno ne zeli da rijesi problem. Najbolje rjesenje je psihijatar. Vidi ja opet savjetujemHAVANA wrote:Naravno da moze,sve moze.Glava je cudo.Nesanicu lijeciti leponexom,ne znam sta bi rekao.Sta si konto,da ce proc? Da pobjegnes od jednog problema uvalio se u drugi,gori.Onog sa psihozom smiri a da tebe ne povali,mogo si i nozinan spucat.Mogu te i jebat da ne znas...
- HAVANA
#38 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Vidi se ko je medicinu studiro.insomnia78 wrote:Sad udari po haldolima
Nista, skidaj se na suho
-
Nepass
#39 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Nece ti ni sanval pomoci ako nije apaurinSuperIdol wrote:Bosaurin ništa. To je za bebe. Leponex je strava i užas. Ovaj momak zna da je ovo jedina tableta koja fkt djeluje, ali je nepouzdana. Što znači kad ga uzmeš, nemaš garancija kad ćeš se probuditi. Fkt je tako.. ne postoji takav alarm koji će te uspjeti probuditi dok leponex ne oslabi djelovanje..nema me tamo wrote:Cuj lexilium.Ja tablu lexa gurnuo niz grlo i ispušio 2 topa, malo me samo smirilo.![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#40 Re: Problem sa spavanjem Leponex
nesanica i nije problem ako si pokretan i imaš sobu za rad
tako sam ja završaao mnoge poslove i užitke noću
u vidu seminara i čitanja knjiga znao sam u 6 ujutro se spremati za fax
lakše mi da budem budan i odem na vježbe u 8 nego da zaspim u 3 pa se ustajem u pola 8 i trčim
možda je lik jednostavno noćni tip
ali kad nemaš uvjete rada i kad moraš leći da ne budiš ukućane onda treba se prilagoditi
i spavati kad svi spavaju
tako sam ja završaao mnoge poslove i užitke noću
lakše mi da budem budan i odem na vježbe u 8 nego da zaspim u 3 pa se ustajem u pola 8 i trčim
možda je lik jednostavno noćni tip
ali kad nemaš uvjete rada i kad moraš leći da ne budiš ukućane onda treba se prilagoditi
-
SuperIdol
#41 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Nepass wrote:Nece ti ni sanval pomoci ako nije apaurinSuperIdol wrote:Bosaurin ništa. To je za bebe. Leponex je strava i užas. Ovaj momak zna da je ovo jedina tableta koja fkt djeluje, ali je nepouzdana. Što znači kad ga uzmeš, nemaš garancija kad ćeš se probuditi. Fkt je tako.. ne postoji takav alarm koji će te uspjeti probuditi dok leponex ne oslabi djelovanje..nema me tamo wrote:Cuj lexilium.Ja tablu lexa gurnuo niz grlo i ispušio 2 topa, malo me samo smirilo.![]()
![]()

Dobio danas Sanval iz CMZ od specijaliste psihijatra za tretman nesanice. Kaze doktor da je on najjaci. Ponio 3 tablete od 5 mg, nadam se da ce djelovati.
Budemo vidjeli
- insomnia78
#42 Re: Problem sa spavanjem Leponex
HAVANA wrote:Vidi se ko je medicinu studiro.insomnia78 wrote:Sad udari po haldolima
Nista, skidaj se na suho
- Cherry-Cherry
#43 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Idi kod psihologa. Ako bude potrebno, uputit će te kod psihijatra. Bitno je pronaći uzrok. Nešto te muči, mora biti nešto. Trebaš potražiti stručnu pomoć i pričati sa nekim.
- Dr.medicine
#44 Re: Problem sa spavanjem Leponex
pa gdje ces bolan leponex tek tako piti.
blago rečeno sam šokiran. da bi se ukljucio neophodno je prvo uraditi KKS i EKG a ti ono pije komšija daj i meni
nemam komenatar
blago rečeno sam šokiran. da bi se ukljucio neophodno je prvo uraditi KKS i EKG a ti ono pije komšija daj i meni
nemam komenatar
- JThomas
#45 Re: Problem sa spavanjem Leponex
i uzmi i sebi šta piješ i daj i muzika šta pije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
Nepass
#47 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Komsija je najbolji doktorDr.medicine wrote:pa gdje ces bolan leponex tek tako piti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemam komenatar
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#48 Re: Problem sa spavanjem Leponex
luckylaka wrote:Ima li ono kakvog lijeka bez tablete.Neko mi preporuci trcanje.Dolazim iz druge smjene oko 23:00 tamo vamo tusiranje,presvlacenje sjedem malo za comp 2-3 corone pogledam na sat 2 il 3 sata meni sna ni na vidiku.Odem leci i sav se preznojim od neke muke jer se valjam bezze.Ne kontam do kakve promjene mi je odjednom to doslo jer nikada nisam imao takvih problema.
izbaci forum i spavačeš ko beba
-
dezurni_ucenik
#50 Re: Problem sa spavanjem Leponex
Da nije anksioznost kod tebe u pitanju ?luckylaka wrote:Ima li ono kakvog lijeka bez tablete.Neko mi preporuci trcanje.Dolazim iz druge smjene oko 23:00 tamo vamo tusiranje,presvlacenje sjedem malo za comp 2-3 corone pogledam na sat 2 il 3 sata meni sna ni na vidiku.Odem leci i sav se preznojim od neke muke jer se valjam bezze.Ne kontam do kakve promjene mi je odjednom to doslo jer nikada nisam imao takvih problema.