Pa znam ja da se ti rado bavis strujom. No, to nema nikakve veze sa ovim sada.zateznistub wrote:Ja bi za ovo pržio na el. stolici mnogo prije nego za bilo šta drugoDrinski wrote:Necija imovina jeste bitna u nekoj drugoj priči, ali nije u ovoj temi nikako bitna. pa da se bezze ne razvodnjavamo...
Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
-
Drinski
#26 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
- BHCluster
#27 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Generala Mahmuljina ce pustiti niko nije lud da se upusta u ovakvo nesto. Sto se tice njegove imovine pa covjek je Kozarcanin to bih vam trebalo biti dovoljno.
- dustaban
#28 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Morate shvatiti jednu stvar - Mudjahedini su na kraju ispali najveci problem, veci i od ustasa i cetnika.
Za razliku od ovih domacih gowana - ustasa i cetnika, mudjahedini su globalni problem. Osim toga radi se o necemu sto ponajvise jebe post-ratne integracije, ako se trebao naci neki panadan srpskom i hrvatskom ekstremizmu, cetama i ustasama, onda je trebalo "reafirmisati"
Handzar diviziju! E tad bi se nekako moglo pricati o nekakvoj "ekstremistickoj ravnotezi".
Mudjahedini su dakle uvozni ekstremizam i nesto posebno. Svako ko ih je ovdje prihvatio ili samo malkice flertovao sa njima najebat ce vise nego ovi sto uzgajaju domaci korov - cete i ustashe.
A flertovalo se s njima sto jes jes. Ovaj Mahmuljin ne more biti cist...
Za razliku od ovih domacih gowana - ustasa i cetnika, mudjahedini su globalni problem. Osim toga radi se o necemu sto ponajvise jebe post-ratne integracije, ako se trebao naci neki panadan srpskom i hrvatskom ekstremizmu, cetama i ustasama, onda je trebalo "reafirmisati"
Mudjahedini su dakle uvozni ekstremizam i nesto posebno. Svako ko ih je ovdje prihvatio ili samo malkice flertovao sa njima najebat ce vise nego ovi sto uzgajaju domaci korov - cete i ustashe.
A flertovalo se s njima sto jes jes. Ovaj Mahmuljin ne more biti cist...
- zateznistub
#29 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Mislim da se nekad i izjasnio u tom maniru kao prijatelji ili rodbina mu pomogla...blago njemu...BHCluster wrote:Generala Mahmuljina ce pustiti niko nije lud da se upusta u ovakvo nesto. Sto se tice njegove imovine pa covjek je Kozarcanin to bih vam trebalo biti dovoljno.
- BHCluster
#30 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Da li si ikada prosao kroz Kozarac?zateznistub wrote:Mislim da se nekad i izjasnio u tom maniru kao prijatelji ili rodbina mu pomogla...blago njemu...BHCluster wrote:Generala Mahmuljina ce pustiti niko nije lud da se upusta u ovakvo nesto. Sto se tice njegove imovine pa covjek je Kozarcanin to bih vam trebalo biti dovoljno.
- zateznistub
#31 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Nisam niti imam namjeru. A to je kao neki reper za imovinu po Sarajevu ili???BHCluster wrote: Da li si ikada prosao kroz Kozarac?
- BHCluster
#32 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Pa onda ti niko ti nije kriv sto si fukara.zateznistub wrote:Nisam niti imam namjeru. A to je kao neki reper za imovinu po Sarajevu ili???BHCluster wrote: Da li si ikada prosao kroz Kozarac?
- zateznistub
#33 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Na osnovu čega dođe do ovog zaključa, Tita ti?BHCluster wrote:Pa onda ti niko ti nije kriv sto si fukara.zateznistub wrote:Nisam niti imam namjeru. A to je kao neki reper za imovinu po Sarajevu ili???BHCluster wrote: Da li si ikada prosao kroz Kozarac?
- BHCluster
#34 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Na osnovu istog zakljucka kao i ti kada spominjes jednu prosjecnu kucu u vlasnistvu gen. Mahmuljina kao dokaz necemu.zateznistub wrote: Na osnovu čega dođe do ovog zaključa, Tita ti?
- zateznistub
#35 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Prosječnu? Pobogu, kako te nije stid? Borci po Bosni i gladni i bosi a "generali" prosječne vile cccBHCluster wrote:Na osnovu istog zakljucka kao i ti kada spominjes jednu prosjecnu kucu u vlasnistvu gen. Mahmuljina kao dokaz necemu.zateznistub wrote: Na osnovu čega dođe do ovog zaključa, Tita ti?
- BHCluster
#36 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
I tome je problem gen. Mahmuljin a ne nadlezno ministarstvo. Kako tebe nije stid.zateznistub wrote:Prosječnu? Pobogu, kako te nije stid? Borci po Bosni i gladni i bosi a "generali" prosječne vile cccBHCluster wrote:Na osnovu istog zakljucka kao i ti kada spominjes jednu prosjecnu kucu u vlasnistvu gen. Mahmuljina kao dokaz necemu.zateznistub wrote: Na osnovu čega dođe do ovog zaključa, Tita ti?
- Matzan
#37 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
BHCluster wrote:Pa onda ti niko ti nije kriv sto si fukara.zateznistub wrote:Nisam niti imam namjeru. A to je kao neki reper za imovinu po Sarajevu ili???BHCluster wrote: Da li si ikada prosao kroz Kozarac?
- arzuhal
#38 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Pridružujem se stavovima.Banksy wrote:Tačno. Bez ''ali, ipak i možda''.It_is_a_Leclerc wrote:Upravo tako.ultima_palabra wrote:Ako je gdje bilo zločina, bilo je u njegovoj zoni odgovornosti. Sad koliko je bilo do njega, eto pravosudnog aparata i nek ispita.![]()
Podrska Sudu BiH.
- zateznistub
#39 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Ne samo on, svi oni koji su na toj časnoj borbi okoristili. On pogovoto.BHCluster wrote:
I tome je problem gen. Mahmuljin a ne nadlezno ministarstvo. Kako tebe nije stid.
Vama ako odgovara da vas prave ovcama samo naprijed...
- Matzan
#40 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Koja moralna bijeda!!
Čovjeka uhapsili pod optužbom za ratni zločin, a on se uhvatio kuće.
Niđe veze.
Niđe veze.
- zateznistub
#41 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Ma šta rece? Moralna bijeda?Matzan wrote:Koja moralna bijeda!!
Niđe veze.
-
mehoxy
#42 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Nabijem ja na qurac narod koji ovo dozvoljava. I taj narod ce opet zestoko ispastati zbog toga.
- Matzan
#43 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
zateznistub wrote:Ma šta rece? Moralna bijeda?Matzan wrote:Koja moralna bijeda!!
Niđe veze.
Jesi li otvorio temu o Mahmuljinovoj kući nekad ranije?
- zateznistub
#44 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Ne koliko se sjecam. znam samo da je gulio Pavu Urbana ko bananu...Matzan wrote:zateznistub wrote:Ma šta rece? Moralna bijeda?Matzan wrote:Koja moralna bijeda!!
Niđe veze.
Jesi li otvorio temu o Mahmuljinovoj kući nekad ranije?
-
Drinski
#45 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
dobro, mislim da to nema veze sa temom, također necije bogatstvo nema veze sa siromastvom ostalog svijeta, to moze biti bitno samo ako je steceno nezakonito i sl., ali to opet nema veze sa ovim hapšenjem.
Last edited by Drinski on 08/12/2015 13:16, edited 1 time in total.
- Matzan
#46 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Drinski wrote:dobro, mislim da to nema veze sa temom, također necije bogatstvo nena veze sa siromastvom ostalog svijeta, to moze biti bitno samo ako je steceno nezakonito i sl., ali to opet nema veze sa ovim hapšenjem.
Upravo o tome i govorim, nikakve veze sa temom.
-
Fudo387
#47 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Balijska posla, to nikad nije naucilo da ima drzavu, nece je nikad ni imati. Prioritet je velicina kuce i boja fasade u komsije.mehoxy wrote:Nabijem ja na qurac narod koji ovo dozvoljava. I taj narod ce opet zestoko ispastati zbog toga.
- bh.tornjak
#48 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
to je to...Fudo387 wrote:Balijska posla, to nikad nije naucilo da ima drzavu, nece je nikad ni imati. Prioritet je velicina kuce i boja fasade u komsije.mehoxy wrote:Nabijem ja na qurac narod koji ovo dozvoljava. I taj narod ce opet zestoko ispastati zbog toga.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#49 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Nije problem velicina kuce u komsije, nego cinjenica da komsija ima kucu na moj racun.
Ali de vi guslajte floskule.
- zateznistub
#50 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin
Napokon..._BataZiv_0809 wrote:Nije problem velicina kuce u komsije, nego cinjenica da komsija ima kucu na moj racun.