A što da ne? Jer se mora imati neki pravac kojem moraš vjeran ostati? Šta znači stalo do roka? Meni je stalo do dobre muzike ovisno o raspoloženju i situaciji. Nikako ne mogu shvatiti to ako si roker da moraš reći da je svako smeće što spada u rock bolje od jednog drugog žanra jer "to je rock a ja sam roker"oskarboy wrote:slusas nirvanu, chili peperse i sinana i lukasa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
van svake pameti,to sve govori da ti nisi iskren slusatelj rock muzike,svako kome je imalo stalo do rocka ,nebi si nikad dopustio da uziva u nekim sinanima i sabanima.jednostavno to ne ide jedno sa drugim,ocito si neki klinac
Evo npr. refren od Seke Aleksić "Poslednji Let" ima bolji tekst nego ijedna pjesma od RHCP ili Slipknot.
Kao što rekoh, ovisno od situacije, kada se slavi nek je Sinan i Kemal, kada sam u autu preko dana najbolje mi sjeda Jamiroquai ili Basement Jaxx, noćna vožnja Sting ili Chris Rea, sa ženom Monteno, Mišo ili Oliver
Mile Kitić poslije plastičnih operacija gdje glumi da mu je 20 godina je čisti odron ali prosto obožavam njegove prijeratne pjesme.
Gdje god ima neka dobra pjesma rado ću je prihvatiti nevažno koji žanr ma bio to Jazz nekog crnca anonimca iz Louisiane kao Facebook preporuka ili da Grand uspije nešto dobro komponovati