Kriza u 33-oj

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#26 Re: Kriza u 33-oj

Post by Euridika »

yoda82 wrote:Obzirom da smo generacija, ne možeš biti u krizi :D
Hvala, vršnjak! :-D

Ne, ne, nisam... Kako neko gore reče, mi smo samo globalno i lokalno u krizi... društvenoj, dapače... :)
ing-ecc

#27 Re: Kriza u 33-oj

Post by ing-ecc »

Jebes krizu u 33.-oj kakve su sve ostale nadolazece krize u 34, 35, ... :roll:
Euridika
Globalna šefica

#28 Re: Kriza u 33-oj

Post by Euridika »

sema911s wrote:
Euridika wrote:
sema911s wrote:euroo,., neko ti rekao ono vrijeme ti se udat,. a niko te nece ,. kaj je problem.., ono ko ostarila si a nisi se udala, djeca i to,.,

de ti meni adresu tog dingospo,. da mu pojasnim sta je kriza,.
Ma joook.... ja sam udata...

Više sam shvatila da se radi o krizi zbog vlastitog starenja (koja je neminovna bez obzira u kojoj si životnoj poziciji)... Ovo mi djeluje kao psihološki fenomen, svi kroz njega prođu, različito se manifestira kod različitih ljudi i na različite načine se borimo protiv vlastitih strahova...
Nikakva pretjerana filozofija, a opet cijeli život... :-?

Majke mi nista te nisam razumio,, :D :D :D

a neki anamo on je rekao da si u krizi zbog necega sto je on vidio. ali kriza je zbog cega,. mlada zdrava prava, super bomba i sada treba neka kriza,. i da dodaj na to jos puna para,.,

zivoit ti pici ono ko i kod ostalih dan za danom i lagano,. imas sto ti treba ostalo se izmajmunise,.,
Ma na ovo sam i mislila... eto ako još neko ima kakav prijedlog za hobi, valjalo bi... :D

I, btw, biće da sam krivo interpretirala poruku o krizi. Nije se, naime, odnosila na mene lično, niti se radi o balavom komentaru upućenom od strane anamonekog mudrijaša, već ono opće životno zapažanje koje ima i neku podlogu u psihologiji...
S tim u vezi, dugujem ispriku bilo kome ko je ovakvu temu uzeo za previše ozbiljnu (da to ona jeste, bila bi otvorena na pdf Filozofija ili nešto slično), ovako je samo prostor za malo zeze o godinama (nije spolno ograničena... :D ).
spreca

#29 Re: Kriza u 33-oj

Post by spreca »

Euridika wrote:Eh, moji vi… u velikom sam belaju :sad:.

Sinoć mi jedan uvaženi gospodin reče da sam ja u krizi, tačnije da sam u godinama kad nastupa prva ozbiljna životna kriza. Sjeb'o me totalno :( :roll:

Cijelu noć sam dumala i dumala šta mi je činiti sa životom… znate i sami kako se teško boriti s krizama (te dužnička kriza, te kriza u Grčkoj, izbjeglička kriza itd.)... a sve što sam postigla je da sam neispavana, rješenja ni na pomolu.

I tu se ja sjetim… pa ja imam forum :D. Odoh pitati narod šta da uradim, ovdje ima pametnog svijeta, neko će mi već znati udijeliti pravi savjet.

Zato ljudi pomagajte, kako Boga znate… :D
Jel ti osjecas da si u nekakvoj krizi?.........ja mislim da je "gospodin"u velikoj krizi.....neznam jel ti rod?
muha_sa

#30 Re: Kriza u 33-oj

Post by muha_sa »

33 godine :?

kriza-jakako vec kriza :(
Mis mekinjas

#31 Re: Kriza u 33-oj

Post by Mis mekinjas »

Ja b' rekla da oko 45. krecu krize ako ne promijenis navike u zivotu i ne rijesis u glavi zamaranje svijetom oko sebe.
Do tad se sve da izdrzati. A i tad ce se izdrzati. Nigdar ni bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu. :mrgreen:
spreca

#32 Re: Kriza u 33-oj

Post by spreca »

Ako joj je vidio kakvu sjetu u ocima ,onda je u pravu da joj nesTa u zivotu fali :oops: ......jednostavno htio pomoci...pa i ja bi
spreca

#33 Re: Kriza u 33-oj

Post by spreca »

Mis mekinjas wrote:Ja b' rekla da oko 45. krecu krize ako ne promijenis navike u zivotu i ne rijesis u glavi zamaranje svijetom oko sebe.
Do tad se sve da izdrzati. A i tad ce se izdrzati. Nigdar ni bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu. :mrgreen:
u 45 ne samo da macku kupuju...nego i cukicu :mrgreen: .........ni fico 45 godina se nevozi :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#34 Re: Kriza u 33-oj

Post by Ramzess Veliki »

Meni je kriza samo krajem mjeseca. :sad:
Matzan

#35 Re: Kriza u 33-oj

Post by Matzan »

spreca wrote:
Mis mekinjas wrote:Ja b' rekla da oko 45. krecu krize ako ne promijenis navike u zivotu i ne rijesis u glavi zamaranje svijetom oko sebe.
u 45 ne samo da macku kupuju...nego i cukicu :mrgreen: .........ni fico 45 godina se nevozi :lol: :lol:
Ni Mečka.
Ramzess Veliki

#36 Re: Kriza u 33-oj

Post by Ramzess Veliki »

spreca wrote:Ako joj je vidio kakvu sjetu u ocima ,onda je u pravu da joj nesTa u zivotu fali :oops: ......jednostavno htio pomoci...pa i ja bi
Možda se samo pokušava uvuć' u gaće ... :oops:

Žene vazda nešta komplikuju. :D
spreca

#37 Re: Kriza u 33-oj

Post by spreca »

Matzan wrote:
spreca wrote:
Ni Mečka.
ponekim se mozda moze i progledati kroz rachun :oops: :lol:
spreca

#38 Re: Kriza u 33-oj

Post by spreca »

Ramzess Veliki wrote:
spreca wrote:Ako joj je vidio kakvu sjetu u ocima ,onda je u pravu da joj nesTa u zivotu fali :oops: ......jednostavno htio pomoci...pa i ja bi

ja mislim da se tu sve vrti oko gaca......a to da komplikuju eeeee pa kako bi one jadne bez toga :lol:
palestinka

#39 Re: Kriza u 33-oj

Post by palestinka »

Sinoć mi jedan uvaženi gospodin reče da sam ja u krizi, tačnije da sam u godinama kad nastupa prva ozbiljna životna kriza. Sjeb'o me totalno :( :roll:

Cijelu noć sam dumala i dumala šta mi je činiti sa životom… znate i sami kako se teško boriti s krizama (te dužnička kriza, te kriza u Grčkoj, izbjeglička kriza itd.)... a sve što sam postigla je da sam neispavana, rješenja ni na pomolu.

I tu se ja sjetim… pa ja imam forum :D. Odoh pitati narod šta da uradim, ovdje ima pametnog svijeta, neko će mi već znati udijeliti pravi savjet.

.
Last edited by palestinka on 02/12/2015 18:06, edited 1 time in total.
Matzan

#40 Re: Kriza u 33-oj

Post by Matzan »

Još jedna zabrinuta forumašica u akciji spašavanja forumašice :!: :-?

Pustite ženu na miru, punoljetna je, voli se zezati , pimena i veoma sposobna, dakle ima sve potrebne preduslove da se i sama nosi sa "forumskim manijacima".

Neke su forumašice očito pogrešno shvatile svoju ulogu na forumu, glume neke drvene advokate a da ih niko ni po službenojdužnosti ne plaća za njihov izniman trud.

Ili se jednostavno osjećaju zapostavljene i pomalo ljubomorne? :cry:
pirpa

#41 Re: Kriza u 33-oj

Post by pirpa »

da nema tu istine ne bi se ti zamarala sigurno...
Fudo387

#42 Re: Kriza u 33-oj

Post by Fudo387 »

Naravno da te to ceka, kriza srednjih godina, to je normalna pojava. Sem ako nisi bas skroz pupa hava, onda se ne brini.
palestinka

#43 Re: Kriza u 33-oj

Post by palestinka »

Matzan wrote:Još jedna zabrinuta forumašica u akciji spašavanja forumašice :!: :-?

Pustite ženu na miru, punoljetna je, voli se zezati , pimena i veoma sposobna, dakle ima sve potrebne preduslove da se i sama nosi sa "forumskim manijacima".

Neke su forumašice očito pogrešno shvatile svoju ulogu na forumu, glume neke drvene advokate a da ih niko ni po službenojdužnosti ne plaća za njihov izniman trud.

Ili se jednostavno osjećaju zapostavljene i pomalo ljubomorne? :cry:

Matzane, evo ja se osjećam zapostavljenom i ljubomornom:-):-), ali u pravu si, ne treba pametovati nikome i brišem post jer od svih savjeta, najgori su netraženi.
jao_situacije

#44 Re: Kriza u 33-oj

Post by jao_situacije »

muha_sa wrote:33 godine :?

čim prođe 25 to ništa ne valja
radiša

#45 Re: Kriza u 33-oj

Post by radiša »

rokni se
pukepuke

#46 Re: Kriza u 33-oj

Post by pukepuke »

Ramzess Veliki wrote:

Ja sam taman htjela napisati nešto "na ovom fonu"...
Svašta će muškarci reći u pokušaju da se uvuku u gaćice :D Ono, ti si u krizi i treba ti "utjeha", pa dođi čiki :lol:
spreca

#47 Re: Kriza u 33-oj

Post by spreca »

pukepuke wrote:
Ja sam taman htjela napisati nešto "na ovom fonu"...
Svašta će muškarci reći u pokušaju da se uvuku u gaćice :D Ono, ti si u krizi i treba ti "utjeha", pa dođi čiki :lol:
Ti neces pasti u krizu :oops: ...vidim da nisi podlozna raznim depresijama.....ti znas da su gacice anti depresiv :oops: :lol:
muha_sa

#48 Re: Kriza u 33-oj

Post by muha_sa »

jao_situacije wrote:
muha_sa wrote:33 godine :?

čim prođe 25 to ništa ne valja
još ako ne zna oklagijom na siniji vintat nek se rokne
jao_situacije

#49 Re: Kriza u 33-oj

Post by jao_situacije »

muha_sa wrote: