Hvala, vršnjak!yoda82 wrote:Obzirom da smo generacija, ne možeš biti u krizi
Ne, ne, nisam... Kako neko gore reče, mi smo samo globalno i lokalno u krizi... društvenoj, dapače...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Hvala, vršnjak!yoda82 wrote:Obzirom da smo generacija, ne možeš biti u krizi
Ma na ovo sam i mislila... eto ako još neko ima kakav prijedlog za hobi, valjalo bi...sema911s wrote:Euridika wrote:Ma joook.... ja sam udata...sema911s wrote:euroo,., neko ti rekao ono vrijeme ti se udat,. a niko te nece ,. kaj je problem.., ono ko ostarila si a nisi se udala, djeca i to,.,
de ti meni adresu tog dingospo,. da mu pojasnim sta je kriza,.
Više sam shvatila da se radi o krizi zbog vlastitog starenja (koja je neminovna bez obzira u kojoj si životnoj poziciji)... Ovo mi djeluje kao psihološki fenomen, svi kroz njega prođu, različito se manifestira kod različitih ljudi i na različite načine se borimo protiv vlastitih strahova...
Nikakva pretjerana filozofija, a opet cijeli život...
Majke mi nista te nisam razumio,,![]()
![]()
![]()
a neki anamo on je rekao da si u krizi zbog necega sto je on vidio. ali kriza je zbog cega,. mlada zdrava prava, super bomba i sada treba neka kriza,. i da dodaj na to jos puna para,.,
zivoit ti pici ono ko i kod ostalih dan za danom i lagano,. imas sto ti treba ostalo se izmajmunise,.,
Jel ti osjecas da si u nekakvoj krizi?.........ja mislim da je "gospodin"u velikoj krizi.....neznam jel ti rod?Euridika wrote:Eh, moji vi… u velikom sam belaju.
Sinoć mi jedan uvaženi gospodin reče da sam ja u krizi, tačnije da sam u godinama kad nastupa prva ozbiljna životna kriza. Sjeb'o me totalno![]()
…
Cijelu noć sam dumala i dumala šta mi je činiti sa životom… znate i sami kako se teško boriti s krizama (te dužnička kriza, te kriza u Grčkoj, izbjeglička kriza itd.)... a sve što sam postigla je da sam neispavana, rješenja ni na pomolu.
I tu se ja sjetim… pa ja imam forum. Odoh pitati narod šta da uradim, ovdje ima pametnog svijeta, neko će mi već znati udijeliti pravi savjet.
Zato ljudi pomagajte, kako Boga znate…
u 45 ne samo da macku kupuju...nego i cukicuMis mekinjas wrote:Ja b' rekla da oko 45. krecu krize ako ne promijenis navike u zivotu i ne rijesis u glavi zamaranje svijetom oko sebe.
Do tad se sve da izdrzati. A i tad ce se izdrzati. Nigdar ni bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu.
Ni Mečka.spreca wrote:u 45 ne samo da macku kupuju...nego i cukicuMis mekinjas wrote:Ja b' rekla da oko 45. krecu krize ako ne promijenis navike u zivotu i ne rijesis u glavi zamaranje svijetom oko sebe.
Do tad se sve da izdrzati. A i tad ce se izdrzati. Nigdar ni bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu..........ni fico 45 godina se nevozi
![]()
Možda se samo pokušava uvuć' u gaće ...spreca wrote:Ako joj je vidio kakvu sjetu u ocima ,onda je u pravu da joj nesTa u zivotu fali......jednostavno htio pomoci...pa i ja bi
ponekim se mozda moze i progledati kroz rachunMatzan wrote:Ni Mečka.spreca wrote:u 45 ne samo da macku kupuju...nego i cukicuMis mekinjas wrote:Ja b' rekla da oko 45. krecu krize ako ne promijenis navike u zivotu i ne rijesis u glavi zamaranje svijetom oko sebe.
Do tad se sve da izdrzati. A i tad ce se izdrzati. Nigdar ni bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu..........ni fico 45 godina se nevozi
![]()
ja mislim da se tu sve vrti oko gaca......a to da komplikuju eeeee pa kako bi one jadne bez togaRamzess Veliki wrote:Možda se samo pokušava uvuć' u gaće ...spreca wrote:Ako joj je vidio kakvu sjetu u ocima ,onda je u pravu da joj nesTa u zivotu fali......jednostavno htio pomoci...pa i ja bi
![]()
Žene vazda nešta komplikuju.
.Euridika wrote:Eh, moji vi… u velikom sam belaju.
Sinoć mi jedan uvaženi gospodin reče da sam ja u krizi, tačnije da sam u godinama kad nastupa prva ozbiljna životna kriza. Sjeb'o me totalno![]()
…
Cijelu noć sam dumala i dumala šta mi je činiti sa životom… znate i sami kako se teško boriti s krizama (te dužnička kriza, te kriza u Grčkoj, izbjeglička kriza itd.)... a sve što sam postigla je da sam neispavana, rješenja ni na pomolu.
I tu se ja sjetim… pa ja imam forum. Odoh pitati narod šta da uradim, ovdje ima pametnog svijeta, neko će mi već znati udijeliti pravi savjet.
da nema tu istine ne bi se ti zamarala sigurno...Euridika wrote:Eh, moji vi… u velikom sam belaju.
…
Matzan wrote:Još jedna zabrinuta forumašica u akciji spašavanja forumašice![]()
![]()
Pustite ženu na miru, punoljetna je, voli se zezati , pimena i veoma sposobna, dakle ima sve potrebne preduslove da se i sama nosi sa "forumskim manijacima".
Neke su forumašice očito pogrešno shvatile svoju ulogu na forumu, glume neke drvene advokate a da ih niko ni po službenojdužnosti ne plaća za njihov izniman trud.
Ili se jednostavno osjećaju zapostavljene i pomalo ljubomorne?
čim prođe 25 to ništa ne valjamuha_sa wrote:33 godine![]()
kriza-jakako vec kriza
Ja sam taman htjela napisati nešto "na ovom fonu"...Ramzess Veliki wrote:Možda se samo pokušava uvuć' u gaće ...spreca wrote:Ako joj je vidio kakvu sjetu u ocima ,onda je u pravu da joj nesTa u zivotu fali......jednostavno htio pomoci...pa i ja bi
![]()
Žene vazda nešta komplikuju.
Ti neces pasti u krizupukepuke wrote:
Ja sam taman htjela napisati nešto "na ovom fonu"...
Svašta će muškarci reći u pokušaju da se uvuku u gaćiceOno, ti si u krizi i treba ti "utjeha", pa dođi čiki
još ako ne zna oklagijom na siniji vintat nek se roknejao_situacije wrote:čim prođe 25 to ništa ne valjamuha_sa wrote:33 godine![]()
kriza-jakako vec kriza
šta će ikome takvamuha_sa wrote:još ako ne zna oklagijom na siniji vintat nek se roknejao_situacije wrote:čim prođe 25 to ništa ne valjamuha_sa wrote:33 godine![]()
kriza-jakako vec kriza