totalni biser!!!"taj zakon je los, ali nam treba".
joj
Kakva budala, evo sad se smijem sav!
preplata, ovaj pristojba
joj legende.
Nagradno pitanje:
Koji ce on biti u ekipi:
trojica iz Yume
"Trojica s džume"Zadig wrote: trojica iz Yume
![]()
Gled'o sam to. Trolik se zacrvenio k'o rak, a argumentacija mu nula bodova. Priča totalno usrana...CROCOP wrote:A u toj emisiji 60. Minuta, "protivnik" mu je bio prof. Slavo Kukic. Prof ga shamara a rundo Jovic i ne kuzi.
Jesi vidio ono! Zacrvenio se, ja sam mislio zveknut ce ga "shlog". A argumentacija, pa ja mislim da bi svaki 7ogodisnjak bolje argumentirao i objasnio evoluciju Eskima na juznom Grenlandu, nego sto je ovaj usro pokusao zakon koji je vjerojatno on i osmislio.kub lajkan wrote:Gled'o sam to. Trolik se zacrvenio k'o rak, a argumentacija mu nula bodova. Priča totalno usrana...CROCOP wrote:A u toj emisiji 60. Minuta, "protivnik" mu je bio prof. Slavo Kukic. Prof ga shamara a rundo Jovic i ne kuzi.
depresivan izbor zaista....Pa zar nekome nakon svega nije jasna destruktivna uloga Pedija Esdauna?
1. Iz Predsjednistva je smijenio srpskog clana Mirka Sarovica koji je, to nema dileme, kadar SDS-a i pristalica velikosrpske ideje, ali makar pristojan covjek kojem nece pasti na pamet da poput Paravca kaze da se ponosi sto mu je otac bio cetnik ili da u ime BiH napada Stjepana Mesica na nekom medjunarodnom skupu. Pedi je postavio Paravca da bruka drzavu BiH i da oni koji i nisu skloni ideji podjele kazu "pa, bolje je da se razidjemo nego da mi konj poput Paravca bude predsjednik drzave".
2. Isto se ponavlja sa Draganom Covicem iz reda hrvatskog naroda. Da je lopina, jeste, ali pristojni lopina sa ugladjenim manirima kojeg ce u Predsjednistvu zamijeniti polupismeni desnicarski ekstremista Jovic sa zadatkom razbijanja drzave, odnosno pronalaska "zajednickog jezika" sa Paravcem.
3. Samo jos nedostaje da do kraja svog mandata prolupali britanski lord Sulejmana Tihica zamijeni Mirnesom Ajanovicem i da farsa bude kompletna.
PrEznam, natjerao si i mene da razmisljam...sudnjidan wrote:Pa zar nekome nakon svega nije jasna destruktivna uloga Pedija Esdauna?
1. Iz Predsjednistva je smijenio srpskog clana Mirka Sarovica koji je, to nema dileme, kadar SDS-a i pristalica velikosrpske ideje, ali makar pristojan covjek kojem nece pasti na pamet da poput Paravca kaze da se ponosi sto mu je otac bio cetnik ili da u ime BiH napada Stjepana Mesica na nekom medjunarodnom skupu. Pedi je postavio Paravca da bruka drzavu BiH i da oni koji i nisu skloni ideji podjele kazu "pa, bolje je da se razidjemo nego da mi konj poput Paravca bude predsjednik drzave".
2. Isto se ponavlja sa Draganom Covicem iz reda hrvatskog naroda. Da je lopina, jeste, ali pristojni lopina sa ugladjenim manirima kojeg ce u Predsjednistvu zamijeniti polupismeni desnicarski ekstremista Jovic sa zadatkom razbijanja drzave, odnosno pronalaska "zajednickog jezika" sa Paravcem.
3. Samo jos nedostaje da do kraja svog mandata prolupali britanski lord Sulejmana Tihica zamijeni Mirnesom Ajanovicem i da farsa bude kompletna.