Nesto kontam....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mostarac

Post by mostarac »

Toozla wrote:
umro je mostar wrote:
Toozla wrote:...mostarac, de nam nadji jos SDS i SDA forum i ako treba idemo se nas dvojica sami marisat sa unutrasnjim neprijateljom... :D

...kol'ko su mi puta u ratu rekli 'sta pucas, sad ce oni po nama'.... :D
ja sam nasao jedan. hajde ti sad drugi, a poprilicno sam i iscrpljen u dugotrajnoj borbi s unutrasnjim neprijateljem pa mi je ovo kao predah na slobodnoj teritoriji :D
...evo ga.... http://forum.sarajevo-rs.com/ ....ja probao prije mjesec da uspostavim neki kontakt i dozivio totalni fijasko....niko normalan(bar' u to doba).... :D
jos samo da nadjemo balije i pregrupisemo snage i slozno krenemo da trijebimo domace izdajnike :D
mostarac

Post by mostarac »

zoom66 wrote:flu buraz, pripremi meze kad ovi krenu u strateshko povlachenje...:D....a za njima horde krenu....:-):-):-)
Ma mi idemo da junacki poginemo u borbi sa unutrasnjim neprijateljem. Mozemo se povuci samo privremeno da pokupimo logistiku i onda opet u napad :D
Toozla

Post by Toozla »

...sve dok im stranica "New Member Register Hire" radi, nema povlacenja... :D :D :D
stickitout

Post by stickitout »

Ajde onda dajte zadatke i idemo :D
mostarac

Post by mostarac »

stickitout wrote:Ajde onda dajte zadatke i idemo :D
Na bljesku sam ja autor teme: Ustav ili tariguz na podforumu o politici i gospodarstvu. Bacite koju pametnu :D
Toozla

Post by Toozla »

...ucili smo od najboljih....Jeko, Vojvotkinja...:D
Toozla

Post by Toozla »

umro je mostar wrote:
Na bljesku sam ja autor teme: Ustav ili tariguz na podforumu o politici i gospodarstvu. Bacite koju pametnu :D
...imam dogovorenu partiju tenisa....kad se vratim (za nekih dva sata) uclanjujem se i ... .... :D
stickitout

Post by stickitout »

umro je mostar wrote:
Daj link ne bilo ti zapovijedjeno, nisam ti ja bas najbolje upoznat sa blijeskom :D niti nekim drugim, bio sam tamo gdje se Toozla sa tata-bradama natezao, ali sam akciju gledao kroz dvogled :D :D :D Ovo je sad druga prica, organizovan pokret, djele se cigare :D :D za sve zadatke molim vas ostavite koordinate tacne i vrijeme ako je moguce pa da koncentrisemo paljbu :D :D
mostarac

Post by mostarac »

forumasi na bljesku se odusevljavaju sljdecim tvrdnjama:

1.Hercegovina je Bosna, tj. drzava bi se trebala zvati samo Bosna
2. velez je jedini mostarski klub i treba mu vratiti stadion jer ga je zrinjski otjerao
3. Hrvatska je izvrsila agresiju na BIh
4. HVO je u Hercegovini izvrsio genocid

Evo jos dvije zgodne teme:

http://forum.bljesak.info/index.php?showtopic=7014&hl=

http://forum.bljesak.info/index.php?showtopic=7116

Bas je gorilo na njima

I link za spomenutu temu o Ustavu:

http://forum.bljesak.info/index.php?showtopic=7250
Last edited by mostarac on 03/05/2005 01:51, edited 2 times in total.
stickitout

Post by stickitout »

moderator wrote:sticktout, bojim se da ces morati pratiti jedino backhand nasheg dragog toozle...:D:D:D
Cekaj da vidim prvo sta se desava na frontu :D Ako je prvise gusto odo Toozli loptice hvatat :D :D :D
stickitout

Post by stickitout »

moderator wrote:
stickitout wrote:
moderator wrote:sticktout, bojim se da ces morati pratiti jedino backhand nasheg dragog toozle...:D:D:D
Cekaj da vidim prvo sta se desava na frontu :D Ako je prvise gusto odo Toozli loptice hvatat :D :D :D
:lol:...poruchi mu da popravi igru na mrezi...:D...previshe je statichan...:D:D:D
E ovo je malo predubiozno stanje na frontu za kasne sate:lol: :lol: U pravu si bio mr moderator, nemam rijeci :D Odo ja lijepo depozit kanalizaciji ostavit a onda imam sa sovom jedan sedmocasovni sastanak :D :D Nista od mog ratovanja a boga mi ni tenisa :D barem za danas..... :-D

PS umro je mostar, ne zamjeri i hvala na linku, razmjena logistike ce se, nadam se, i ubuduce ovde odvijati
Fair Life

Post by Fair Life »

Direkt iz distrikta... Dushu dali za konstruktivnu raspravu...
Pa ako neko voli nek' izvoli.

Meni je bilo dovoljno pogledati nekoliko fotografija i s linkom u arhivu... nek' se nadje.

http://www.rcp-brcko.com/

I jos jedan (kao iz podzemnog svijeta izvadjen):

http://www.ustasa.net/

http://www.crnalegija.com/forum/
Image
mostarac

Post by mostarac »

ja bio na crnoj legiji
nisu nista posebno. matiras u dva poteza :D Na bljesku ima jacih tipova
Fair Life

Post by Fair Life »

umro je mostar wrote:ja bio na crnoj legiji
Nisam odlazio... gade mi se. Ali ovaj logo mi izgleda kao da ga je osmislio glavom i bradom Luburic.
mostarac

Post by mostarac »

Fair Life wrote:
umro je mostar wrote:ja bio na crnoj legiji
Nisam odlazio... gade mi se. Ali ovaj logo mi izgleda kao da ga je osmislio glavom i bradom Luburic.
Ma meni ovaj lijevi tip isti Miki Manojlovic :D jos samo Mirjana karanovic fali i bilo bi djece za izvoza :D Ma pogledaj bola ovu dvojicu. Posteno reci bi li tebe bilo stid da ti ova dva lika budu na logu stranice. Pa gledaj na sta lice, posebno Miki :) Prava vojnicina :D

Sarajevo ispod Trebevica, bices opet Ante Pavelica :D
Toozla

Post by Toozla »

moderator wrote:
stickitout wrote:
:lol:...poruchi mu da popravi igru na mrezi...:D...previshe je statichan...:D:D:D
...ja sistematski ubijam igrom sa linije....dijagonala, paralela, dijagonala...sve dok protivnika ne uhvatim na krivoj nozi..... :D :D :D

http://forum.bljesak.info/index.php?act ... ntry237241
Fair Life

Post by Fair Life »

Toozla odakle ti snaga da se na "preko nekoliko frontova" razvuces ?

Ejvala !!

I ja sam se prikacio na "bljesak", pa... polakice.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Salji nam linkove kad napravis kakav belaj.

Ne dijelimo mi cigare svima, samo pravim borcima... :D
digger

Post by digger »

Toozla wrote:
umro je mostar wrote:
Toozla wrote:...mostarac, de nam nadji jos SDS i SDA forum i ako treba idemo se nas dvojica sami marisat sa unutrasnjim neprijateljom... :D
...kol'ko su mi puta u ratu rekli 'sta pucas, sad ce oni po nama'.... :D
ja sam nasao jedan. hajde ti sad drugi, a poprilicno sam i iscrpljen u dugotrajnoj borbi s unutrasnjim neprijateljem pa mi je ovo kao predah na slobodnoj teritoriji :D
...evo ga.... http://forum.sarajevo-rs.com/ ....ja probao prije mjesec da uspostavim neki kontakt i dozivio totalni fijasko....niko normalan(bar' u to doba).... :D
Na ulazu u sarajevo-rs.com trebalo bi da stoji Danteovo upozorenje:

"Ostavite svaku nadu vi koji ulazite."

Radije bih diskutovao sa Luciferom ili Kerberom, nego sa njima.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

A wrote:Ljudi, debilnije teme nisam nikad vidjela, ni glupljeg prijedloga, odista.
Necu da se druzim sa vama.

PS Veceras taman nema nista na TV, pa eto, mozda i ja navratim :D
PPS Znak raspoznavanja trobojka na reveru - ne pucajte na svoje igrace :D
Ma bolje je citati izvale likova (i smijat se, mada bi trebalo plakat), nego gledat TV. Mozda da odradim neku DIY lobotomiju kuhinjskim nozem, pa cu pogledat sta ima na FTV... :D

Doduse ti nisi u Bosni, pa postoji maaala mogucnost da i vidis nesto pametno ili smijesno na TV-u... :roll:
Toozla

Post by Toozla »

A wrote:Ufff, gdje mi je sad Saian da kaze "ma salim se" :-)
Alfonse, nije li ovo sto sam napisala najava da i mene ocekujete u vasim pohodima na neprijateljske teritorije? Osjecam se kao kad smo na Bjelavama isli napadati one iz Logavine, spremamo se danima, planiramo atak, razradjujemo strategiju, a sve u groznici, nivo adrenalian skace na neslucene vrijednosti :D
Eh, sto su to vremena bila ... 8-) Kad te komsija sa drveta tjerao psovkom, a ne kasikarom :-?
...oni iz Logavine su uvijek bili najgori.... :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

A wrote:Ufff, gdje mi je sad Saian da kaze "ma salim se" :-)
Alfonse, nije li ovo sto sam napisala najava da i mene ocekujete u vasim pohodima na neprijateljske teritorije? Osjecam se kao kad smo na Bjelavama isli napadati one iz Logavine, spremamo se danima, planiramo atak, razradjujemo strategiju, a sve u groznici, nivo adrenalian skace na neslucene vrijednosti :D
Eh, sto su to vremena bila ... 8-) Kad te komsija sa drveta tjerao psovkom, a ne kasikarom :-?
Nek ide u pohode ko hoce, i ti, bujrum.

Ja cu biti zaduzen za moral, propagandu i pogotovo logistiku - isplati se u ratu, vjeruj mi. :wink:

Kakve su to tvoje komsije, mene su dok sam tamo zivio samo nozevima ganjali, a gadan uspon. Kad malo bolje skontam kakva si onda ti ako si do kasikare dogurala ?! :shock: :D
furlan

Post by furlan »

Ma kako mi ova tema promace do sada.Pravo komunisticko leglo.Haj da vidimo kakva se bitka bije na ostalim frontovima.[size=18]Naprijed Toozla!!!!![/size]
stickitout

Post by stickitout »

Ma sve mi se cini da smo mi pod napadom zadnjih par dana, no zid odbrane dobro stoji. :D :D
Pored uobicajenih napada od strane domacih para-forumskih jedinica, ucestali su napadi sandjokanovih odmetnika :D :D :D

Smrt fasizmu :lol:
edu

Post by edu »

samoinicijativno se postavljam na celo staba civilne zastite :D :D :D

bit cu korisniji na celu staba CZ..ne mogu u borbu jer imam strah od insekata ( :D )..a sami znate koliko ih ima u rovovima na liniji odbrane...

moj zadatak nek' bude vrbovanje ljudi i slanje istih na kopanje rovova..naravno da ce medju tim ljudima biti i pripadnica njeznijeg spola..jer kao sto znate moral u ratu je veoma vazan :D ...

Svi u napad!

jedan je Hase... :D
Post Reply