Ah lave zajebo seSarayman wrote:Dečko, ti nisi sav svoj. Ko je spomenuo BH Telecom uopšte? Osim tebe?HardCore wrote:
Hahaha cuj neistinu pa ako ja lazem onda laze i stranica bhtelecoma...bas mi je dosadno bilo pa sam slagao cijenu, i naravno da je ta cijena bila u bht-u logicno da bih ga uzeo s obzirom da je tu 2 god garancija a vamo je bukvalno i nemas...ta cijena od 650KM je vjerovatno uz ugovor ili si im korisnik pa si imao neke pogodnosti..jai znam odlicno da je cijena bez ugovora bila 840KM..
Cijenovnik do 5.12.2013
Cijena lg g2 1057KM
I ti ces mi reci da ja pricam netacne(citaj neistinite) informacije,a kako mobitel da za 5 mjeseci izgubi skoro 50% svoje vrijednosti... A inace bht poznat po astronomskim cijenama mobitela..
Univerzalno / Digital City
Moderator: Benq
- HardCore
#26 Re: Univerzalno / Digital City
- JavierBosnia
#27 Re: Univerzalno / Digital City
Ma prvi put mi je u univerzalno bilo sasvim okej.
Evo vec su mi se poceli gaditi, zvao ih prije 2 sedmice, kad dolazi telefon kazu ponedeljak/utorak, nista, kad dolazi cetvrtak/petak, opet nista. Danas zovem kad dolazi, kaze opet pondeljak/utorak. mrs jebote sta me veslaš vise
Otici cu u digital city pa sta bog da
Evo vec su mi se poceli gaditi, zvao ih prije 2 sedmice, kad dolazi telefon kazu ponedeljak/utorak, nista, kad dolazi cetvrtak/petak, opet nista. Danas zovem kad dolazi, kaze opet pondeljak/utorak. mrs jebote sta me veslaš vise
Otici cu u digital city pa sta bog da
- krakatoa
#28 Re: Univerzalno / Digital City
Da podijelim svoje iskustvo sa univerzalnim. Naime, kupio sam u Hustelu na BČ lumiu 640 i lumia 535 mi nije trebala i reko hajde da je probam tušnuti bar za stoju i po u univerzalno jer mi se nije dalo peglati sa OLX-om. I tako ja odem i reko može li da mi date 130KM za L535 i flip + foliju za L640. Kaže lik može i govori svom kolegi da je očuvan telefon (zaista i jeste jer uvijek telefon čuvam u flip coveru +folija) i da može u prodaju kao NOV
. Ja se pravio da nisam to čuo, nisam mogao vjerovati da pola godine korišten telefon žele prodati kao nov. Zato oprez i dobro pazite kad kupujete u Univerzalnom.
- JavierBosnia
#29 Re: Univerzalno / Digital City
TELEFON KUPLJEN! Evo za one koji se razmisljaju!
Digital City, momci su iskreni bili prilikom kontakta, ne svidja mi se što nisu znali uopće kakva roba im dolazi (ni boja ni količina). Došao sam u radnju, zatražio telefon, otpakovao ga je momak predamnom. Pogledao sam, zatrazio da mi stavi staklenu foliju taman kad sam mu platio, momak je ustao sa pulta i izvadio mi 2-3 različite maske za telefon da izaberem sebi kao gratis od Digitala. Nije ni njima usluga na najboljem nivou, ali lijepo sve ispoštovali.
Univerzalno- uh uh.. 2 sedmice zaredom zvao i sve mi govorili dolazi ponedeljak/utorak, a kad nazovem u utorak kaze dolazi u cetvrtak/petak. Puno lazi, puno petljanja, puno netačnih informacija. Daš im kontakt da te nazovu, i onda te nazovu za 2 dana, ti im se u tom trenutku ne mognes javit, onda ih nazoves za 1h na isti broj i pitas normalno jel dosao telefon jer zbog cega bi te drugo zvali i oni ti kazu da nije jos dosao i da ne znaju ko je i zašto zvao. Petljaju previse
Digital City, momci su iskreni bili prilikom kontakta, ne svidja mi se što nisu znali uopće kakva roba im dolazi (ni boja ni količina). Došao sam u radnju, zatražio telefon, otpakovao ga je momak predamnom. Pogledao sam, zatrazio da mi stavi staklenu foliju taman kad sam mu platio, momak je ustao sa pulta i izvadio mi 2-3 različite maske za telefon da izaberem sebi kao gratis od Digitala. Nije ni njima usluga na najboljem nivou, ali lijepo sve ispoštovali.
Univerzalno- uh uh.. 2 sedmice zaredom zvao i sve mi govorili dolazi ponedeljak/utorak, a kad nazovem u utorak kaze dolazi u cetvrtak/petak. Puno lazi, puno petljanja, puno netačnih informacija. Daš im kontakt da te nazovu, i onda te nazovu za 2 dana, ti im se u tom trenutku ne mognes javit, onda ih nazoves za 1h na isti broj i pitas normalno jel dosao telefon jer zbog cega bi te drugo zvali i oni ti kazu da nije jos dosao i da ne znaju ko je i zašto zvao. Petljaju previse
- Quaresma
#30 Re: Univerzalno / Digital City
pa zato uzmeš neotpakovan i rahat sikrakatoa wrote:Da podijelim svoje iskustvo sa univerzalnim. Naime, kupio sam u Hustelu na BČ lumiu 640 i lumia 535 mi nije trebala i reko hajde da je probam tušnuti bar za stoju i po u univerzalno jer mi se nije dalo peglati sa OLX-om. I tako ja odem i reko može li da mi date 130KM za L535 i flip + foliju za L640. Kaže lik može i govori svom kolegi da je očuvan telefon (zaista i jeste jer uvijek telefon čuvam u flip coveru +folija) i da može u prodaju kao NOV. Ja se pravio da nisam to čuo, nisam mogao vjerovati da pola godine korišten telefon žele prodati kao nov. Zato oprez i dobro pazite kad kupujete u Univerzalnom.
- JavierBosnia
#31 Re: Univerzalno / Digital City
Quaresma wrote:pa zato uzmeš neotpakovan i rahat sikrakatoa wrote:Da podijelim svoje iskustvo sa univerzalnim. Naime, kupio sam u Hustelu na BČ lumiu 640 i lumia 535 mi nije trebala i reko hajde da je probam tušnuti bar za stoju i po u univerzalno jer mi se nije dalo peglati sa OLX-om. I tako ja odem i reko može li da mi date 130KM za L535 i flip + foliju za L640. Kaže lik može i govori svom kolegi da je očuvan telefon (zaista i jeste jer uvijek telefon čuvam u flip coveru +folija) i da može u prodaju kao NOV. Ja se pravio da nisam to čuo, nisam mogao vjerovati da pola godine korišten telefon žele prodati kao nov. Zato oprez i dobro pazite kad kupujete u Univerzalnom.
Nije to baš tako...
Oni ako hoce nekoga zajebat, oni vrlo vrlo lahko moguu napravit onu naljepnicu na kojoj pise "Ako je naljepnica poderana, ne prihvatajte artikal.."
-
prcnet
#32 Re: Univerzalno / Digital City
Gledam sada npr baterije za mobitele u ovom digital city-u (vjerovatno je isto i kod univerzalno) prodaju za 28, 30, 35 km baterije koje su na ebay-u 6, 7 usd, koja pljacka.
- Quaresma
#33 Re: Univerzalno / Digital City
zato je tu meni apple najbolji, njihovi proizvodi dodju obljepljeni celofanom, i nema te sile da te zajebuJavierBosnia wrote:Quaresma wrote:pa zato uzmeš neotpakovan i rahat sikrakatoa wrote:Da podijelim svoje iskustvo sa univerzalnim. Naime, kupio sam u Hustelu na BČ lumiu 640 i lumia 535 mi nije trebala i reko hajde da je probam tušnuti bar za stoju i po u univerzalno jer mi se nije dalo peglati sa OLX-om. I tako ja odem i reko može li da mi date 130KM za L535 i flip + foliju za L640. Kaže lik može i govori svom kolegi da je očuvan telefon (zaista i jeste jer uvijek telefon čuvam u flip coveru +folija) i da može u prodaju kao NOV. Ja se pravio da nisam to čuo, nisam mogao vjerovati da pola godine korišten telefon žele prodati kao nov. Zato oprez i dobro pazite kad kupujete u Univerzalnom.
Nije to baš tako...
Oni ako hoce nekoga zajebat, oni vrlo vrlo lahko moguu napravit onu naljepnicu na kojoj pise "Ako je naljepnica poderana, ne prihvatajte artikal.."
a ne vjerujem da bas univerzalno ili bilo ko drugi moze napraviti istu naljepnicu kao i proizvodjac
- JavierBosnia
#34 Re: Univerzalno / Digital City
Ma ja cu ono u photoshopu za 5 minuta napravit, dovoljno da imaju nekog svog ko ima onaj aparat sto pravi naljepnice i eto ga.
A to za baterije, pa opce je normalno da su stvari na ebayu jeftinije... I to puno jeftinije
A to za baterije, pa opce je normalno da su stvari na ebayu jeftinije... I to puno jeftinije
- Zerrb
#35 Re: Univerzalno / Digital City
Moj je brat prije par mjeseci preko pik-a (OLX-a, kako već...) kupio u Digital City radnji Galaxy S3 neo i nije se požalio. Dobio je nov, neotpakovan mobitel koji savršeno radi, tako da je sve onako kako piše. Ja trenutno razmišljam o kupovini istog ili sličnog uređaja pa ću najvjerojatnije kod njih kupiti.
- JavierBosnia
#36 Re: Univerzalno / Digital City
Ja sam eto kupio, bio sam sumnjičav oko Univerzalnog jer sam imao sasvim okej jedno iskustvo, al od sad pa nadalje samo Digital ako ovako nastaveZerrb wrote:Moj je brat prije par mjeseci preko pik-a (OLX-a, kako već...) kupio u Digital City radnji Galaxy S3 neo i nije se požalio. Dobio je nov, neotpakovan mobitel koji savršeno radi, tako da je sve onako kako piše. Ja trenutno razmišljam o kupovini istog ili sličnog uređaja pa ću najvjerojatnije kod njih kupiti.
- AmADin_gospo
#37 Re: Univerzalno / Digital City
u DigitalCity-u su me jebavali 15 dana i pokusali uvaliti 2 polovna LGa G2, pod nove. a bili su "upakovani" u ofirne dupljak kutije i s refuznim punjacima i slusalicama.
kod njih niposto nista uzimati. prevaranti prve klase.
kod njih niposto nista uzimati. prevaranti prve klase.