Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
trcicu trceci

#26 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by trcicu trceci »

Thorgerson wrote:
trcicu trceci wrote:Ne mozes ti reci ja sam fin i to je dovoljno. Jebo ti tu finocu da izvinite, mozda je naivno fin, a to nikako nije dobra osobina nego mana, i to kobna za zivot. Za vezu je potrebno da si duhovit, inteligentan, da nisi dosadan, da si zanimljiv... Ja sam sad pokusao da pronadjem vezu gdje djevojka ima zestokog momka i nisam uspio naci, a preko 10 sam ih u glavi poslozio. Zavisi u kojem je to okruzenju, na fakultetu slabo ces naci djevojku koja trazi lose momke. Jednostavno nisu u tom fazonu i razmisljaju racionalno, nekazem da nema poneki slucaj, ali opet to su vecinom djevojke koje upisuju fakultet samo da bi se udale.
Jednostavno, veza je neki vid umjetnosti gdje je potrebno da muskarac zna djevojci udovoljiti, one to vole. Treba opet kako kazem biti prije svega duhovit i to je skoro dovoljno. Ovo ostalo je suplja.
Pa fazon je u tome sto je ovima danas lijepo kila pudera na faci, tigraste strample, nacrtane obrve, izblajhana kosurina itd. Znam ih nekoliko i jedini im je posao to - da se farbaju, sminkaju, puderisu...25-26 im u guzici, dozivotni studenti...pa naravno da je takvima cilj naci kakvog EUR zagondziju...

I ja evo bas kontam i uopste ne znam nijednu onako ljepsu djevojku da je zavrsila sa nekakvim krimosom, siledzijom...mislim sigurno ih ima, ali ej ovaj pise ko da je to neki zakon...ali lijepu u nekom objektivnom smislu, dakle kad je vidis sa i bez sminke da mozes povezati da je to ista osoba. Za ove gore iznad to ne mozes. Ovu jednu sreo nisam je mogao prepoznati. Dakle, bukvalno nije ista osoba sa sminkom i stiklama i bez sminke u nekoj obicnoj odjeci. :-) :shock:
Mislim da je njegov najveci problem sto nije smeker. Smeker nije krimos, ali ne znam ni kako bih ga opisao, to ili imas ili nemas. I ovo sto je napisao nikako nije smekerski, djevojke ne vole ove sto kmece
Tomahawk11
Globalni moderator

#27 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

trcicu trceci wrote:Ne mozes ti reci ja sam fin i to je dovoljno. Jebo ti tu finocu da izvinite, mozda je naivno fin, a to nikako nije dobra osobina nego mana, i to kobna za zivot. Za vezu je potrebno da si duhovit, inteligentan, da nisi dosadan, da si zanimljiv... Ja sam sad pokusao da pronadjem vezu gdje djevojka ima zestokog momka i nisam uspio naci, a preko 10 sam ih u glavi poslozio. Zavisi u kojem je to okruzenju, na fakultetu slabo ces naci djevojku koja trazi lose momke. Jednostavno nisu u tom fazonu i razmisljaju racionalno, nekazem da nema poneki slucaj, ali opet to su vecinom djevojke koje upisuju fakultet samo da bi se udale.
Jednostavno, veza je neki vid umjetnosti gdje je potrebno da muskarac zna djevojci udovoljiti, one to vole. Treba opet kako kazem biti prije svega duhovit i to je skoro dovoljno. Ovo ostalo je suplja.
To bi bilo da ne moze svak upisati fakultet. Ima ih krenu u grad, pa onako napucane svrate malo na fakultet :D da vide sta ima i ubiju vrijeme dok dernek ne pocne.
Treba nesta svasta. Da plakanje nije nacin, slazem se....patetika je za pjesnike srednjeg vijeka.
dezurni_ucenik

#28 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dezurni_ucenik »

Ja tipujem da ce sad ovaj decko pronaci djevojku... Ipak je postao, u neku ruku, celebrity. Dobio je Warholovskih 5 minuta slave, nek je iskoristi. :-)
dezurni_ucenik

#29 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dezurni_ucenik »

maida95 wrote:Ne razumijem ove ovakve patetičare koji non stop kukaju, i u RL i po netu, kako ne mogu da nađu "normalnu" djevojku, pa krenu sa ovakvim statusima kako ni jedna ne valja, al' isto tako ne razumijem ni ove što ganjaju (i uganjaju) samo da opale neku i OPET KUKAJU kako ne mogu da nađu ovu gore navedenu "normalnu" djevojku..

A i ovo što on sam za sebe govori da je fin, može da okači mačku o rep :)
Nije bas da ste i vi mamine princeze.
Niemand

#30 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

@Thorgerson, to za sminku
afeeeeeriiiiimmm braaaatee
:D :lol:

sta je ljudima s ovim brateee i brudaaa :-)

i veli nemam cure :roll: pa prestani pricati tako :twisted:
Tomahawk11
Globalni moderator

#31 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

dezurni_ucenik wrote:Ja tipujem da ce sad ovaj decko pronaci djevojku... Ipak je postao, u neku ruku, celebrity. Dobio je Warholovskih 5 minuta slave, nek je iskoristi. :-)
Jasta ce. Eno se vec red uhvatio ispred Havaza, traze podatke o doticnom 8-)
dezurni_ucenik

#32 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dezurni_ucenik »

Tomahawk11 wrote:
dezurni_ucenik wrote:Ja tipujem da ce sad ovaj decko pronaci djevojku... Ipak je postao, u neku ruku, celebrity. Dobio je Warholovskih 5 minuta slave, nek je iskoristi. :-)

Ho's da se u sto maraka kladimo :D
edo_79

#34 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by edo_79 »

Niemand wrote::meza:
Daj malo ... šta's se ščip'la :mrgreen:
maida95

#35 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

dezurni_ucenik wrote:
maida95 wrote:Ne razumijem ove ovakve patetičare koji non stop kukaju, i u RL i po netu, kako ne mogu da nađu "normalnu" djevojku, pa krenu sa ovakvim statusima kako ni jedna ne valja, al' isto tako ne razumijem ni ove što ganjaju (i uganjaju) samo da opale neku i OPET KUKAJU kako ne mogu da nađu ovu gore navedenu "normalnu" djevojku..

A i ovo što on sam za sebe govori da je fin, može da okači mačku o rep :)
Nije bas da ste i vi mamine princeze.
Nisam ni rekla da smo..
zvizdan

#36 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by zvizdan »

Trazio je curu po dzamijama i bibliotekama... Ali avaj... :D
edo_79

#37 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by edo_79 »

maida95 wrote:
brsti wrote: U mladosti žene najviše zanimaju klošari, dok kad dođe vrijeme za udaju sigurno da će prije prići nekom muškarcu sa kojim mogu imati skladan brak i porodicu.
Ne bih se složila :D
Ima li šta sučim bi se ti složila jbmu misha optichkog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#38 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

dezurni_ucenik wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ho's da se u sto maraka kladimo :D
Nemoj hljeba ti :D
Skino se s kladjenja ima nesh vise od pola godine :)
Ne znam, mozda i upeca sta, al prije nece. On je Mujo i on bi da bude aMoniman 8-) Tesko do kakve humanitarne :D
Dzabe mu sto je fin, o sebi pri sebi, nije naveo kakva je situacija....finansijska, nekretnina.... :D
edo_79

#39 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by edo_79 »

zvizdan wrote:Trazio je curu po dzamijama i bibliotekama... Ali avaj... :D
Taman kad je zaustio da kaže Amin prođe hanuma i vidje joj članak ..... abdest je otiša'o u helač a sve poslije tog je historija .... mutevelija ubio brašno u njemu što haram čini, što mu se roje grešne misli i što ne tespiha po EU standardima .... :lol:
maida95

#40 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

edo_79 wrote:
maida95 wrote:
brsti wrote: U mladosti žene najviše zanimaju klošari, dok kad dođe vrijeme za udaju sigurno da će prije prići nekom muškarcu sa kojim mogu imati skladan brak i porodicu.
Ne bih se složila :D
Ima li šta sučim bi se ti složila jbmu misha optichkog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema, hejtam svačije mišljenje :lol:

Pa kaže "u mladosti žene zanimaju klošari" :-)
klixoris

#41 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by klixoris »

Nasao jednu u dzamiji i taman da joj pridje, ona predje ulicu i ode na pivu :mrgreen:
ultima_palabra

#42 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by ultima_palabra »

brsti wrote: U mladosti žene najviše zanimaju klošari, dok kad dođe vrijeme za udaju sigurno da će prije prići nekom muškarcu sa kojim mogu imati skladan brak i porodicu. Što znači da ni ovakvi muškarci ne trebaju očajavati jer njihovo vrijeme tek dolazi.
Pa i žene se žale da bi muškarci do 30-35 pojebali sve živo, a onda da se skrase sa mladom i neiskusnom :D Što će reći, svako se češe tamo gdje ga svrbi.

Dečko ima 23, čini mi se... u tim godinama gledaš kolegice sa faksa, vršnjakinje, a one obično gledaju starije. Neka proba brucošicu smuntati, pun grad lijepih omladinki, a ne bih rekao da su baš sve u materijalističkom fazonu :D Ili neka malo jača junačku desnicu, šta fali, i to je za ljude... samo nek ne smara ljude sa patetičarskim pričama, žene osjete očajnika na kilometar i bježe koliko ih noge nose.
Capajebo

#43 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Capajebo »

De nek mu samo neko napise da prestane traziti curu po dzamijama, uz poruku "ne seri gdje jedes" :mrgreen:
edo_79

#44 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by edo_79 »

maida95 wrote: Nema, hejtam svačije mišljenje :lol:

Doduše ti imaš pozamašan broj godina iza sebe da bi tačno mogla definisati šta to žene zanima u ''zrelim godinama'' jelda :mrgreen:
trcicu trceci

#45 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by trcicu trceci »

Trazio curu na dzumama petkom :(
maida95

#46 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

edo_79 wrote:

Doduše ti imaš pozamašan broj godina iza sebe da bi tačno mogla definisati šta to žene zanima u ''zrelim godinama'' jelda :mrgreen:
Naravno :lol:
Spomenula sam zbog ovog "u mladosti", pa evo, ja u mladosti i ne slažem se sa ovim što je on napisao da ganjamo klošare :)
insomnia78

#47 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

Capajebo wrote:De nek mu samo neko napise da prestane traziti curu po dzamijama, uz poruku "ne seri gdje jedes" :mrgreen:
:lol:
edo_79

#48 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by edo_79 »

maida95 wrote:
edo_79 wrote:

Naravno :lol:
Spomenula sam zbog ovog "u mladosti", pa evo, ja u mladosti i ne slažem se sa ovim što je on napisao da ganjamo klošare :)
Sve zavisi od toga šta dotični smatra ''klošarom'' ;-)
brsti

#49 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by brsti »

Niemand wrote:Bas citam ove komentare i u moru poruka "braaaaaateeeee afeeeerim, ljubiiiii braaaat", naletim i na ovo:
Elvin Kadrić i ja te podrzavam !
izvuci pouku i samo drsko „smile“-Emoticon kad se vidimo da popricamo kako da nabijas ove zakopcane :$
ljubi kadra „kiss“-Emoticon
4 · 12 Std.
-_-

I cemu se vi ovde ibretite? Identican mentalni sklop kod odredjenih zena ko i kod odredjenih muskaraca.

Sad jel ovo pravi profil ovog kadre, ne znam, ne mogu kliknuti na ovo jer nemam fb :|

Jeste pravi profil. To ti je Elvin Kadrić pjevač u ZMBT i za njim uzdiše većina djevojaka u Sarajevu tih godina.
Ima taj neki dominantan stav i to žene obožavaju. Al baš sve žene sa kojima sam pričao. :D

Momak je čisti što kažu alfa muškarac... e ovakav tip momka žene vole, da bude paša, da bude glavni, da se ističe.. :D

Image

Image

Image

Image
maida95

#50 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

edo_79 wrote: Sve zavisi od toga šta dotični smatra ''klošarom'' ;-)
Sve mi se čini da su to svi oni koji su malo opušteniji od njega i koji recimo puše/piju vikendom..
Post Reply